motorla giderken eşek arısı soktu offffff
Reklamlar
-
eşşek arısının en iyi çözümü bol miktarda güvercin beslemek.yerinin müsaitse tavsiye ederim. büyük bir zevkle çatır çutur yiyolar o yavşak arıları.ama onların dilini nasıl sokmuyo hiç anlamıyorum.gerçi kasıma kadar tam göçmen kuş mevsimi.kuş gribi de geçebilir güvercinden.ulan dünyea yaşanmaz bir yer oldu bea. çocuk mocuk yapmicam bu dünyaya
Reklamlar
-
...........KARAALİ.........كاراالط
-
Geçmiş olsun arkadaşım.
Çok daha ilginci beni başıma yaz başlangıcında gelmişti. Motorla 60 km'lik bir seyehattan döndüm. Dükkanda çayımı içtim, montumu çıkardım bu arada aradan bi yarımm saat rahat geçti. Montu da bunaldığım için kolumda gezdiriyordum ki birden kolumda, mont un tam altında müthiş bir yanma oldu. montu kolumun üzerinden aldım gördüğüm manzara hala aklımda... Yolculuk esnasında montun üzerine sıvanan ölü, hatta sadece kıç tarafı bulunan bir arı tarafından sokulmuştum.
Kutup ayısı ambiyansı diyelim buna da...
-
kardeş geçimiş olsunda yanlız arı sokarken izin aldımı yoksa nasıl oldu
-
geçen sene askerde nöbetçi onbaşıydım bi gece. sabaha kadar tugayı turladım durdum . ula bi baktım 7-8 asker ,bir kolluklu asteğmen birini kucaklamışlar revire koşturuyolar.bi duydum herifin dilini eşşek arısı sokmuş. oha dedim ya. allahtan hemen müdahale ettielr kurtardılar.
-
raflar adlı üyeden alıntı
geçen sene askerde nöbetçi onbaşıydım bi gece. sabaha kadar tugayı turladım durdum . ula bi baktım 7-8 asker ,bir kolluklu asteğmen birini kucaklamışlar revire koşturuyolar.bi duydum herifin dilini eşşek arısı sokmuş. oha dedim ya. allahtan hemen müdahale ettielr kurtardılar.
...........KARAALİ.........كاراالط
-
beyler sade esek arısı degil kask yoksa rüzgardan gözlerinize böcek-sinek vb hayvanlar kaçabilir benim başıma geldi aman dikkat
-
ya bırak kaskı ben arabanın plaksına eğilip bakıyorum binlerce sinek çarpmış mefta olmuş. motor sürsem keisn eağzımdan burnumdan girerler evet motor sürene adama kask lazım. ben motor pek sevmiyorum 2 tekerlek ters geliyo bana.ama nazi kasklarına hasta oluyorum sırf o yüzden bi atv alıcam.
-
gecmiş olsun ya bizim bi abimizin basına geldi bu muhabbet ama olay bayagı bi büyüdü onunkine sinek kactı 1.5 aydır gozu sulanma yapıor ve daha halan kanlı birazda şiş cok kotu bir sey ya hele birde hızlı giderken denk geldigi zaman cok tehLikeLi..
-
gözümünden arı soktu hemde iki taneteki kirpiklerimde asılı kaldı hemen attım fafat diğeri üç gün yandı gözüm ve de gözaltım Allah tan gözüm kapanmadı
-
çok geçmiş olsun.ucuz< atlatmışsın.
-
geçmiş olsın kardeşim...arılardan çok korkarım benim başıma inşallah gelmez...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
-
geçen yaz benim arkadaşımın başına da geldi beraber gezmeye çıkmıştık hadi biraz temiz hava alalım dedik demez olsaydık daha 1 km gitmedik bir arı sürüsü üstümüzden geçti içlerinden bir tanesi de arkadaşımın yüzüne denk geldi tam elmacık kemiğinin üstünden iğneyi sokmuş ama kendini kurtaramamış hemen durdu arıyı eliyle çıkardı anında şişti orası fakat bizi hiç birşey motora binmekten alıkoyamaz
-
02 Aralık 2010, 03:08
Sene 2010 bitimi arı falan kalmadı, nesli tükendi, motorcuyu arı sokmaz oldu.
-
02 Aralık 2010, 03:20
Arılara Güvenli uçuş dersi vermişler :D
-
02 Aralık 2010, 03:20
-
02 Aralık 2010, 14:33
Geçtiğimiz yaz Balıkesir motor festivaline giderken bir taneside beni bacağımdan soktu. Hayır kask var mont var eldiven var dizlik var nasıl denk getirdi anlamadım.
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
-
02 Aralık 2010, 14:59
2-3 yıl önce benimde başıma gelmişti... Mudanya Tirilye arası çok keyifli bir sürüş, kaskım centilmenlik örneği ardçımda, gözümün yarım santim altında korkunç bir yanma. zor attım kendimi sağa. iğneyi zor çıkardık ve alerjisi olan bir insan olarak o gece acilde tonla iğne yedim, ağzım gözüm yamuldu Kasksız asla...
Together we stand divided we fall...
-
02 Aralık 2010, 15:49
motorhocası adlı üyeden alıntı
Sene 2010 bitimi arı falan kalmadı, nesli tükendi, motorcuyu arı sokmaz oldu.
Hakkaten arıların bile soyu tükenecek yakında ...
You Shook Me All Night Long ..... Kıyamet gelsede kopsak
-
02 Aralık 2010, 19:06
benım geçen pazar boynumdan soktu ama eşek arısı değildi normal arıdı ama inanılmaz acı hissetmiştim
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et
ama bindikten sonra etme
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler