hangi amaçla yaptı acaba.. bu olayın yaşandığı garajın yerini söylermisin bizde gidersek tedbirli olalım
hangi amaçla yaptı acaba.. bu olayın yaşandığı garajın yerini söylermisin bizde gidersek tedbirli olalım
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
insanın nasıl aklına gelebilirki.sabotaj veya eşşek şakası başka bi şekilde yapılırsa mesela vidalar gevşetilerek olamazmı?
HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !
seni sevmeyen birisi kaza yapmanı istemiş olabilir
]
ya abi motor bostancıda arkadaşımın apartmanının garajında duruyor.motora ilk bindiğinizde dikkat edin.mutlaka sağına soluna özellikle frenlerine bakın.bu kadar kolay olur mu ya yağını boşaltmak?
Ho :RED
H1 :KABUL
eğer hırsızlıksa çok adi bir kişiliğe sahipmiş. bizim arkadaşın otobüsünün stepnesini çalmışlar hadi onu satarsın da abinin de bagaj anahtarının üstündeki plastik korumayı çalmışlar şimdi de hidrolik bu nasıl bir iştir anlamadım.
şaka ihtimalini düşünemiyorum bile insan hayatı üzerine şaka olamaz.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Bu hırsızlık değil arkadaşlar. Hiçbir hırsız bir yağ için bu kadar süre uğraşmaz. Bu tamamen bir sabotaj ve arkadaşımızın hayatına kast etmedir. Etrafınıza dikkat edin.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
ya çok saçma bence biraz motor bilgisi olan bu olayın böle olmadığını anlar elcikten yağmı çalınır ...ne 100 gr elcikte taş çatlasın 50 cc yağ çıkar zaten dot 4 yağını hangi servise gitsen ücret almadan koyar...bu hırsızlık için yapılmış bişi değil...bu sabotajda değil ...eğer birini sabote etmek istersem öle yollar varki burda yazamam ...yani bu birinin eşşek şakası
@ARBETUS
Yani ne diyeyim ...diğer tür hırsızlar çok mu kişilikli...kopardın benieğer hırsızlıksa çok adi bir kişiliğe sahipmiş
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Calana Yag Lazimmis. o saatte bulamamis herhalde.. Neyse Cabuk Farketmisin.
ﻶÏí
Arkadaşım bence senin yağı kimse çalmamış, sadece senin fren balatan bitmiş o yüzden yağ seviyesi dibe vurmuş, fren balatasını değiştir, yağ gene eski seviyesine yükselecektir.
Bi kontrol et,Eğer söylediğim gibi çıkarsa sen o servisi bir daha yolda görsen selam verme...
bazı insanlar birbirlerini çekemez dostum.. hani türk filimlerinde olurya
freni patlatırlar.. adamda hızlanır kaza yapar... aynı onlara bnziyo senin başına gelen... her defasında genel bir kontrol yap...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Bana da cok saçma geldi bu hırsızlık olayı. Bencede servis hatasına benziyor. Çünkü daha önce de frene basınca yağ boşaldığını yazmıssın. Nence servis o hatayı giderememiş veya (çok rastlanan bir durum) vidaları gevsek unutmus olabilirler. Bu olayın hırsızlıkla alakası yok gibi. Kan davalın da yoksa kimse seni öldürmek için fren hidroliğini boşaltmaya uğrasmaz..
Geçmiş olsun
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
artık ınsanlar o kadar dustuyse yandık walla way halımıse yuuhh walla yaa
daha neler duyacağız bu konuda adamlar bu akıllarını iyi bir yöne kullansalar her halde memleket kalkınırdı geçmiş olsun arkadaşım
Öyle ya da böyle, ucuz kurtarmışsın birader, geçmiş olsun. Aman diyim.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
sonucunu hiç düşünmemiş mi
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
söyleyecek laf bile bulamıyorumm...yazıkkk. geçmiş olsun.ucuz atlatmışsın...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
güzel yurdumun güzel insanları...
çok geçmiş olsun!
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)