Honda CBR250 Üretilmiyor!
-
Reklamlar
-
Sevgili Khutuck,değerli çalışmalarınız ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
Şu anda Suzuki'nin alto ve carry(burunsuz eski panelvan) Japonya da üretilmezken,Pakistan da Mehran adıyla üretilmekte(sağdan direksiyonlu ve doğalgazlı CNG).
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
olcan138 adlı üyeden alıntı
Honda, CBR250R getiriyormuş haberleri yerine, ilk defa kaynak gösterilerek sağlam dayanaklı bir CBR250 topiği açıldı, niye getirileceğini sallamıyorsun da üretilmediğini kanıtlıyorsun diye bir dövmediğimiz kaldı.
Kendinizi iyi hissedecekseniz, bunu okuyun rahatlayın, Honda CBR250 üretip satmaya yeniden başlıyor
muş
Peki CıBıR 250 nin duyguları nedir acaba...Hiç ona sormadık...Türkiyede üretilmek veya satılmak onun için nasıl bir ambians olur...O ki bal kaymak asfaltların cici Avrupa ve modern Japon kentlerinin motoru iken ..Ne Batıda Ne doğuda yer bulabilen Demokratik Kongo!!!! pardon Türkiye Cumhuriyetinde satılmak ve kullanılmak istermi sizce...
Bize bunu değilde kardeşi 5 kuruş etmez CıBıR 125i gönderenlere ne desem azdır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Sen kendine 'Demokratik Kongo' yakıştırmasını kabulleniyorsan sana 125'lik cıbırık bile fazla. (sakın cevap verme cezan bitmedi uzatmak istiyorsan o başka)
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
-
Eheh Kütüğün racing hevesi yine kursağında kaldı
-
-
Korkiyoruum
Bunlar gerçek mi hayalet mi
-
Sonuçta hep beraber araştırma yaptık ortak sonuç eski kasa makineleri revize edip üst model hale getiriyorlar...Dolayısıyla Khutuck kısmen haklı ancak şu 250 cc segmentinde büyük firmaların neden CBR 250 görünümünde motor hacminde motosiklet üretmedikleri muamma benim izlenimim eğer üretirlerse çok satacaklarıdır
-
24 Temmuz 2008, 13:18
2008'de CBR251'ler üretilecekmiş
-
27 Ağustos 2008, 03:14
-
27 Ağustos 2008, 10:17
Süper Moderatör
CBR 250 üretilse bile türkiyede satılmaz. Nedenini sonra açıklarım, kahvaltı yapıyorum şu an
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
27 Ağustos 2008, 10:33
Kütükcüm üretilse de alamayacaksın nasıl olsa :D
-
27 Ağustos 2008, 18:59
Eyong adlı üyeden alıntı
CBR 250 üretilse bile türkiyede satılmaz. Nedenini sonra açıklarım, kahvaltı yapıyorum şu an
Bir açıklama bekliyorum
motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
Kütükcüm üretilse de alamayacaksın nasıl olsa :D
Yok be, CuBuF'un ardından 10-12ye satarlarsa alabilirim çalışan kütük oldum artık
-
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
-
bunu dün bulmuştum bende rahat uyusun diye dokunmadım ama sen hortlatmışsın
-
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
-
fuarda vardı dün cbr 250 2011 model , ayrıca efsane 600 f de geri dönmüş.
-
GT250rAlanya adlı üyeden alıntı
Benden kaçmaz
Şimdi EYONG topiği görünce bi anda eski günlere gidecek..
O gün yediği kahvaltı aklına gelecek
dikkatli ol gökhancım eyong bugün cezanı kesebilir
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler