bu ne ya yanlış anlamayın ama bu adamlar motor üzerinde bi şeyler yapıyorlar sanki..
suratlara baksanıza..
ALLAH korusun tekerlek ufak bir taşa deyse motor altlarından çıksa 3 üde mahvolurlar ya..
yazık ya burası ilginçlikler ülkesi abiler..
bu ne ya yanlış anlamayın ama bu adamlar motor üzerinde bi şeyler yapıyorlar sanki..
suratlara baksanıza..
ALLAH korusun tekerlek ufak bir taşa deyse motor altlarından çıksa 3 üde mahvolurlar ya..
yazık ya burası ilginçlikler ülkesi abiler..
5 sayfa tenkit ve afedersiniz tıraştan sonra BBRR nin resmi olaya son noktayı koymuştur.
Burası Türkiye fazla kafa yormamak lazım...
yok arkadaşım bunlar fantezi amaçlı binmişler baksana çok komik ya...barış abi resim süper alemsin valla
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
1 kişi daha sıkıştırsınlar araya tam olsun
0 Rh +
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
selam arkadaşlar benim görüşüm ve benim fikrim çinliler bizi nasıl yok edeceklerini kolay bir yoldan bulmuşlar alın bir örnek size fotograftakiler hiç ugraşmıyorlar savaşla neden mi bizim türklerin ne kadar çabuk gaza geldigimizi biliyorlar ve orjinal bir malın yansanayii kulanıp bizi böle kazalarla yok etmeye başlamışlar bile ama bunun kimse farkında degil herşey ucuz bir motor bu kadar ucuzlarmı buda ayrı bir konu ama ben o konuya girmicem kısacası ucuz etin tadı ne olurmuş bunu herkes biliyor arkadaşlar sölememe gerek yok benden herkese kazasız motorlu sürüşler dilerim herşey gönlünüzce olsun
Otomobilinle arkadan biraz dokunsaydın bi daha 3 kişi binmez kurallara uyarlardı.
:bounce: 0546465246900
Hatalar tabiki olacak inanın hepimiz yapıyoruz...Ama polisler daha şeker çıkmış...Mubareklerde çam yarması gibi Motor çökmüş valla...
he he gebzeden başka nerde görülür
oda bişimi dün gördüm mobilete 3 kişi çoluk çocuk binmişlerdi
arkadaşlar böyleri motorsıkletı tutkuiçindeğilde vasıta olarak görenlerdırbence yanı bınıp gıdelimde be olursa olsun anlıcanız motosıklet kültürünün ülkemıze gelmesıne cokdahavar ben oha dıyorum saygılar
Abi düz giderken iide virajı yatarak dönerken düşünsenize.
RiDe-FoR-LiBeRtY
[no for another things]
Bu üç kazık kadar densiz neyse de bir de araya çocuk alarak(daha dogrusu cocugu pestil yaparak)binenler var.Espri mahiyetinde kullanılsa da Eğitim Şarttttt :((
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)