Valla ben o kadar yadırgamıyorum bu tip olayları. "Zengin malını dağdan aşırırmış, fakir düz ovada yolunu şaşırırmış" diye bir söz var. Hariçten gazel okunuyor burada. Hayat pahalı herkes hayatı kolaylaştırmak ucuzlatmak için yol arıyor. İstanbul Türkiye'nin en pahalı şehri zaten. Ulaşım problemi en çok olan şehir. Bir yerden başka bir yere gitmek zaten başlıbaşına problem. Çoğu zaman 2 hatta 3 vasıta değiştirmek gerekiyor. Motorcuların imajını bozma olayına gelince Çin malı motosikletler piyasayı doldurmadan önce motosikletçinin imajı iyimiydi de şimdi kötü olsun. Motosikletin imajı her zaman kötü olmuştur Türkiye'de. Bu arkadaşlar 3 kişi binmeden öncede kötüydü. Ben 11 yıldır motosiklete biniyorum. Bu 11 yıl içinde kimseden aferein iyiki motora biniyosun yada bak ne kadarsüper adam motora biniyor gibi bir laf duymadım. Duyduklarım genellikle sat artık şunu, bak arabanda var hala niye tutuyosun motoru sat şunu, oğlum sen ne zaman akıllanacaksın, sat artık şunu, bu da bizim ailenin delisi, sat artık şunu,sat artık şunu... İmaj mimaj hikaye herkes kendi hayatını istediği gibi yaşasın işte bu şahane!