doğal bi şekilde doğal seleksiyona uğramaya namzet görünüyorlar.
doğal bi şekilde doğal seleksiyona uğramaya namzet görünüyorlar.
ARkadaslar o motordakı benım lutfen saygılı olalım. saka saka adamlara bak yav olcek gıtcekler sonra motorun adını cıkartcaklar
ufak duzeltme motor zealsun 200 gs
kanunı degıl
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
kankalar bu adamları savunmak tabiki haksızlık olur ama güneydoğuda 3 kişiden 1 i motosiklet alabilecek kapasitedeyken istanbulda her 1 kişiye 1 motor düşüyor ki bu adamların tipinden belli zevk değil öğrenci bunlar Mecburi gidiyorlar. neyse gerçektende tehlikeli iş olmuş.
töbeee töbee ne insanlar varya.resmen rezillik walla arkaya oturanlardada hiç akıl yokmuş.
Arkadaşlar kimsenin özel hayatına karışmayın
adamlar bu tarz birbirlerine yakın ve yapışık yaşamak istiyorlar belki
herkesin tercihine saygı duymak lazım
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
herkes cinsel tercihleri konusunda hürdür.
ancak bunu bu kadar belli etmeye gerek var mıdır?
Ben bu resimden bu sonucu cıkardım :ea
fantazi yaa..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Yanlız motordan çıkan sesi duymanızı isterdim. Benim diyen motordan böyle ses çıkmazdı walla
sonuçta bu arkadaşlar da bu ülkenin insanı, uzaydan gelmediler, ister dört teker ister iki teker, eğitim şart demekten başka yapacak bir şey yok
iş sadece kask takma ile bitmiyor, trafik kuralları, fizik kuralları, teknik bilgi, alınması gereken çok yol var..........bana göre bu resmin özeti böyle bir şey
Arkadaşım ; bu makina zaten çin malı.
Biliyosun 20 milyarlık makinaya hiçkimse 3 kişi binmez.
Ya da bu tip yaratıklar 20.000 YTL yi biraraya toplayamaz...
Ice'a teşekkürler , dikkati için.Bide bu gibi arkadaşların bu siteyi görmelerini başarabilirsek zamanla , hiç cezaya gerek kalmadan, ADAM KAZANMIŞ OLURUZ..
hem az önceki, hem de şimdiki iki ayrı konuya üst üste cevap vermek istemezdim ama, benim makinam da çin malı. ama gözüm gibi bakıyorum. 2 kişi bile binmeye kıyamıyorum bebeğime... ayrıca da, benim de maddi durumum pek iyi değil, asgari ücret altında çalışıyorum ve 20.000ytl/350ytl = 57.142 ay çalışıp yemeden içmeden toplayabileceğim para. bu söz bana biraz ağır geldi :( ben de biliyorum bir harleye veya bir hayabusa ya binmeyi ama olmayınca olmuyor işte... ama kötü bir niyetle söylenmediğine inanmak istiyorum
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
kanuni değil zeulsun diye bir marka çin işi
[B][I][COLOR="Blue"]4 mayıs sabahı yağmurlarla geldin hayata gözlerini açtın bizim dünyamıza ; ve diyorumki be hoşgeldin yanımıza ferah bebek[/COLOR][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)