Motorlu araç vergisi olan 30 ytl yi yatırmadım şimdi gidip yatırsam yatırabilirmiyim yada nereye yatırıcam bilgisi olan varmı birde 30 ytl ne kadar faiz gelir?
Motorlu araç vergisi olan 30 ytl yi yatırmadım şimdi gidip yatırsam yatırabilirmiyim yada nereye yatırıcam bilgisi olan varmı birde 30 ytl ne kadar faiz gelir?
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
vergi dairesi alıyor sanırım
bağlı bulunduğun vergi dairesine git
orda faizini falan hesaplayıp ödersin
En tehlikeli an, [COLOR="Red"][B]ZAFER[/B][/COLOR] anıdır!!!
34 EF 2238
[COLOR="Red"]B[/COLOR] Rh+
cok bı faız gelmıo ama nereye nası yatırıcan bende bılmıorum benımde bı motorun vergısı eksık
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
1-2 ytl gibi küçük bir faizle yatırabilirsin arkadaşım. vergi dairesine ya da anlaşmalı bankalara yatırabilirsin.
ben biraz geç yatırmıştım 31 ytl ödedim
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
anlasmalı bankalara hala yatıralabılıormu??
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Bankalara sanırım yatmıyor artık. Bende yatırmadım netcem bilmiyorum. vergi dairesine gidersen 1 gununu at çöpe. kardeşimi falan gönderim diyorum bende yoksa çalışıyorum yani cok zor nası zaman bulup yatırcam bende bilmiyorum.
Soda Ayran Cool
2006 yılının taşıt vergisinin her iki ödemesini de bankalara yatırabilirsiniz ben yatırdım.Ancak geçmiş yıllardan borcunuz(2005 ve öncesi) varsa banka almıyor.Trafik şube müdürlüklerine yaırablirsiniz bunları.
vergi dairesi veya ilçe malmüdürlüklerinden yatırabilirsin
aylık % 2,5 ancak 1 ytl ye kadar olan yani 99 ykr 1ytl ye tamamlanıyor ayrıca %2,5 günlük olarak hesaplanıyor.
vergi no'suz daha dogrusu ruhsat sahibinin vergi no'su olmadan gitme
Arkadaşlar ben motorumu bu yaz aldım. 250 cc motorumun vergiis 76 ytl gözüküyor vede yakın zamanda bi daha baktım birde 30 ytl çıktı bu nasıl oluyor?
banka aracılığıyla internetten yatırablirsin. geçikmiş olanlardan 1-2 YTL alıyorlar. benimde 0 motorun ilk vergisini satın aldığım firma ödememiş. sözde anahtar teslimi başka bir deyişle her şey dahil almıştık.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)