biz asaga yukarı her hafta deniyoruz ......2 z750 karslık tek fazer tamam 400 metreye kadar z 750 az bisi önde (kilo farkı fazer sürücüsü 15 20 kilo daha agır oldugu halde)) ama 400 metrenin sonunda fazer z 750 yi resmen delip geciyor .........
konuyu hortlatmaya ne gerek varki :D
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
11 yıllık konuyu hortlatalım. Mt 09 umu satmış bulunmaktayım.
Maddi sebeplerden fazer6, 600f ve z 750s seviyelerinde bir motosiklet bakıyorum.
Artçısız haftasonu gazlı sürüşlere uygun, nispeten diğerlerine göre güzel frenler ve amortisörler, yüksek hız stabilitesi için hangisi tercih edilmelidir?
Fazer 6 kafadan eleyin. Diğerlerinde hangisini temiz bulursanız onu alın üzmez. Muhtemelen adres z750s olacaktır
Nedenini de yazsaydiniz ya keske. Öznel mi, nesnel mi?Fazer 6 kafadan eleyin. Diğerlerinde hangisini temiz bulursanız onu alın üzmez. Muhtemelen adres z750s olacaktır
Açıkçası 3-4bin km 600 F kullanmışlığım var. Acaba fazer ya da Z750s in üstün olduğu yanlar var mıdır onu merak etmiştim?
Diğer seçeneklerim ise biraz daha sabretip para biriktirip diversion yada 11-13 kasa 600F almak.
Normal fazer birkaç kere kullandım, frenlerini beğenmemiştim ama s2 versiyonu düşünülebilir bütçenize uyarsa.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)