Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Fazer YALAN..CBR 600 F YALAN...Tek Gerçek Tokatlayıcı Kawasakı Z750

REKLAM ALANI
    edy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İHTİYAR

okadar güzel anlatmışınki bravo gerçekten öyle bir motor. kıyaslanan motorlardan daha sert bir motor. amortisörleri diğerlerine göre daha sert daha agresif bir motor. modifiye yapılmaya hazır bir motor. benim babamda fazer var en yakın arkadaşımda z750 var, başka bir arkadaşımdada 600f var hepsine bindim üçünüde iyi biliyorum. 3 motorunda kişilikleri çok farklı. 3 motorda birbirinden çok farklı motorlar. hepsi çok güzel motorlar
    If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı ruzgar_bey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayni segmentteki motorlari markalarina gore yan yana getirin once gorsel , sonra performans ve kullanim ve en sonundada elbette servis yedek parca olarak bi kiyas yapalim. NEden Kawa daha ucuz ? tutulmuyorda ondan. Neden tutulmuyor yukaridakinleri ozumsemis kisiler kiyaslamayi yapiyorlar ve almiyorlar.
    kawasaki ucuz değil diğerleri pahalı. neden mi? senin gibi marka fanatikleri var da ondan.
    akıl karımıdır ki motosiklet teknolojisinde öncü olmuş dünyanın en iyi üreticilerinden biri olan kawasaki, honda dan daha kötü motor üretsin.

alın size örnek:
    kawasaki versys ile honda transalp karşılaştırıldı. sonuç ne sizce. kawasaki her manada ezdi geçti hondayı. hangisi pahalı? tabiki honda hayat onda.
    pırıl pırıl 2006 yılının teknolojisi ile üretilmiş versys bir yanda, ben yükümü tuttum yaptığımı alacak çok bilenler(!) var diyip yıllar öncesinin teknolojisi ile transalp üretip satan honda bir yanda (istese honda da yapar ama nedense yapmıyor).
    biri 12 bin km de sübap ayarı istiyor(transalp) diğeri 42 bin de.
    devam edin bu kafayla. ne de olsa servisi var değilmi hondanın, bir ton para verip yaptırıyorsunuz.

Motosikleti
    yamaha ybr
    ya bu motorlardan olsunda hangisi olursa olsun abi bu motorları bulmuşunuz hangisi hızlı hangisi yakşıklı tartışmasını yapıyonuz!!! ben daha ybr ile uğrasıyom artık bisiklet gibi geliyo. ztn lie bitinceye kadar zor artık büyük motor. walla benim o ücünden biri olsa tek kelime etmem tabi bu sadece benim fikrim. saygılar

frosen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    waala japon olsun çamurdan olsun derim ben
    ThE LaSt SaMuRaİ

canabien - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2002 cbr 600 f
    1- kedi erişemediği ciğere mındar dermiş
    2-bende 2002 600 f var çıksın bi z 750 de tokatlasın bakalım makinayı yakarım
    3-biz elalem gibi 150 cc motor alıp ggünlerce reklam yapmadık bu kadar 600 f binene fazer binene ayıp bence

Discordian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete abi Fazer a da tipsiz dedin ya
    benim en sevdiğim 2 model bunlar ama bana bile acımadı lütfen metehan yapma bunu bize acı bize pls

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    len benim yazıları coşturmayın...z 750 yi halen beğeniyorum...o ayrı konu tabi...zevk renk ambiansı...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Alıntı Loft adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaws ne motoru alın bir bisiklet binelim işte

al sana bisiklet iki motorum vardı biri rs 151 digeri 150 zat ikisini sattım,daha önceden yani motora geçmeden önceki bisikletimi garajdan çıkardım ve şimdilik bunlara biniyorum.çinden kurtuldum yaa valla bisiklette bozulma sorunu yok bozuldumu koy otobüse git eve bir keresinide beyazıtta bozulmuştu attım otobüse geldim eve motoru n atarsın otobüsee..
    ama sırada honda varr.
    98 Beygir.....

ahmet_cebesoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha dragstar 650 -yamaha ybr 125
    birincisi z 750 nin tokatlaması normal 750 le 600 lük kıyaslanamaz
    ikincisi en cok 2. el piyasası olan honda ile yamaha bildigim kadarıyla
    ben honda tarafındayım çünkü HONDA HAYAT ONDA kelimesini bosuna dememişler
    motorcuda geri vitess olmaz daima ileri

birazblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251
    Çok anlamadığımı itiraf etmeliyim baştan ama, kawa hakikaten çok güzel duruyor, hem daha sade hem daha atletik bence. Görünüş olarak tek geçerim.

Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Z750 Hakikaten çok güzel çok asil makina. 600f 'mi z750 mi deseler direk onu alırım. Ama tarzlar farklı be mete abi. Honda ss, z750 sn.... Bu manada 600F'i biraz zor tokatlar...
    Okan ACAR

Motosikleti
    Alıntı canabien adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1- kedi erişemediği ciğere mındar dermiş
    2-bende 2002 600 f var çıksın bi z 750 de tokatlasın bakalım makinayı yakarım
    3-biz elalem gibi 150 cc motor alıp ggünlerce reklam yapmadık bu kadar 600 f binene fazer binene ayıp bence
    yahu millet ne gaza geliyor...tukaka ettik diye sanki 600 f kötü oldu ha...

bazı topikler laf olsun torba dolsun maksadıyla açılır...anlayana...

Alıntı birazblues adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok anlamadığımı itiraf etmeliyim baştan ama, kawa hakikaten çok güzel duruyor, hem daha sade hem daha atletik bence. Görünüş olarak tek geçerim.
    zaten anlasaydın 15 yaşında MZ almazdın........ ağır oldu haaaa....

Alıntı Carcharoth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Z750 Hakikaten çok güzel çok asil makina. 600f 'mi z750 mi deseler direk onu alırım. Ama tarzlar farklı be mete abi. Honda ss, z750 sn.... Bu manada 600F'i biraz zor tokatlar...
    çaçaron kanka sen maldan anlarsın...aynı kafadanız...

Alıntı lonely_rider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya bu motorlardan olsunda hangisi olursa olsun abi bu motorları bulmuşunuz hangisi hızlı hangisi yakşıklı tartışmasını yapıyonuz!!! ben daha ybr ile uğrasıyom artık bisiklet gibi geliyo. ztn lie bitinceye kadar zor artık büyük motor. walla benim o ücünden biri olsa tek kelime etmem tabi bu sadece benim fikrim. saygılar
    işte fikir böyle paylaşılır...sağol dostum...efendi insansın...bende ybr aldığımın 6.ayında sıkılmıştım...kurtulmak için çok çabalamıştım...aştık artık bunları..herşeyin bir zamanı var inan...

Alıntı zafer80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s.a. beyler motosiklet adamın ikinci karısıdır kimse karısına laf attırmaz benim karım( motorum)seninkinden güzel demek de delikanlıya yakışmaz .. son yorum biraz ağırabi ağzı gibi oldu ya herneyse?
    aleyküm selam...aslanım ağırabiliğin kitabını yazdık çok şükür...sen racer 200 ünden memnunsan sorun yok...zaten bu makinelerden biri bendede yok...olsaydı tercihim z750 olurdu...

Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete abi Fazer a da tipsiz dedin ya
    tipsiz değilmi baaacımmmmm....

ayrıca erhanın fazerın son halini görsen sende soğursun...toz toprak...çamur...plakayı okuyamazsın ...salmış Erhan abi kendini...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25

yorumsuz bırakıyorum..sadece bakın..

Motosikleti
    eby dostum kas yok ya...atletik duruyor ya...o itici galiba...badiyi bırakmış tipli kasları sarkmış hımbıl fazer ve 600 f gibi olacakki beğenilsin...

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eby dostum kas yok ya...atletik duruyor ya...o itici galiba...badiyi bırakmış tipli kasları sarkmış hımbıl fazer ve 600 f gibi olacakki beğenilsin...
    valla mete abıcım ne desem bılemedım.ama fazer ı begenmeme ragmen yaslı bır durusu oldugunu soylerım hep.fazla basıt bır yapısı var,600f te rr ın sporu bıraktıktan sonra kı halı gıbı..

umarım bıze kızmazlar..valla kacamayız da sonra mete abı..

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çinden kurtuldum yaa valla bisiklette bozulma sorunu yok bozuldumu koy otobüse git eve bir keresinide beyazıtta bozulmuştu attım otobüse geldim eve motoru n atarsın otobüsee..
    ama sırada honda varr.
    Ben benim Cbr'ı Çanakkaleden otobüsle getirdim
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    f 600 cüler fazerciler zaten sitede tekel olmuşlar...ne desek linc ederler valla... yeni neslide böyle yetiştiriyor bunlar...yani 15-20.000 km sonra bu beyinleri yıkanmış nesile kitliyolar motorlarını... nası fantazi oldu ama eby kanka...

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok karizmatik duruyor yahu,hani sahrada ağacın gölgesinde dinlenen aslan gibi,kulak tetikte pençeler kavramaya hazır ama hesapta uyuyor
    dishy merak etme artık kimse meteyi kaale almıyor.

Kendisi bir tv de sabah programına çıkacakmış
    Hani beyaz atlı prens gibin duruyor yahu

Yahu mete,niye tv için fürek show diye bir sabah programı hazırladığını söylemiyorsun,bizdenmi saklıyorsun,güceniriz haaaaa.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    fantazi ıyı de sımdı bızım ıcın de fantazı uretmeye baslamıslardır bıle..
    yenı nesıl bıraz daha sınıf motor bakıyor gıbı.ya ss alıyorlar yada enduro..

Motosikleti
    abicim artık fürekde rating yok yav....

al sana kısa bir şov....

karanlık ama idare et....

http://www.youtube.com/watch?v=uayMRUWCYfs

Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fantazi ıyı de sımdı bızım ıcın de fantazı uretmeye baslamıslardır bıle..
    yenı nesıl bıraz daha sınıf motor bakıyor gıbı.ya ss alıyorlar yada enduro..
    yeni nesil ne alacağını bilmiyor be dostum...para ile alakalı seçimler aslında ne desek boş olur...

sanki sende para vardıda almadınmı z750...

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler