Fazer YALAN..CBR 600 F YALAN...Tek Gerçek Tokatlayıcı Kawasakı Z750
Reklamlar
-
İHTİYAR
okadar güzel anlatmışınki bravo gerçekten öyle bir motor. kıyaslanan motorlardan daha sert bir motor. amortisörleri diğerlerine göre daha sert daha agresif bir motor. modifiye yapılmaya hazır bir motor. benim babamda fazer var en yakın arkadaşımda z750 var, başka bir arkadaşımdada 600f var hepsine bindim üçünüde iyi biliyorum. 3 motorunda kişilikleri çok farklı. 3 motorda birbirinden çok farklı motorlar. hepsi çok güzel motorlar
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Reklamlar
-
ruzgar_bey adlı üyeden alıntı
Ayni segmentteki motorlari markalarina gore yan yana getirin once gorsel , sonra performans ve kullanim ve en sonundada elbette servis yedek parca olarak bi kiyas yapalim. NEden Kawa daha ucuz ? tutulmuyorda ondan. Neden tutulmuyor yukaridakinleri ozumsemis kisiler kiyaslamayi yapiyorlar ve almiyorlar.
kawasaki ucuz değil diğerleri pahalı. neden mi? senin gibi marka fanatikleri var da ondan.
akıl karımıdır ki motosiklet teknolojisinde öncü olmuş dünyanın en iyi üreticilerinden biri olan kawasaki, honda dan daha kötü motor üretsin.
alın size örnek:
kawasaki versys ile honda transalp karşılaştırıldı. sonuç ne sizce. kawasaki her manada ezdi geçti hondayı. hangisi pahalı? tabiki honda hayat onda.
pırıl pırıl 2006 yılının teknolojisi ile üretilmiş versys bir yanda, ben yükümü tuttum yaptığımı alacak çok bilenler(!) var diyip yıllar öncesinin teknolojisi ile transalp üretip satan honda bir yanda (istese honda da yapar ama nedense yapmıyor).
biri 12 bin km de sübap ayarı istiyor(transalp) diğeri 42 bin de.
devam edin bu kafayla. ne de olsa servisi var değilmi hondanın, bir ton para verip yaptırıyorsunuz.
-
ya bu motorlardan olsunda hangisi olursa olsun abi bu motorları bulmuşunuz hangisi hızlı hangisi yakşıklı tartışmasını yapıyonuz!!! ben daha ybr ile uğrasıyom artık bisiklet gibi geliyo. ztn lie bitinceye kadar zor artık büyük motor. walla benim o ücünden biri olsa tek kelime etmem tabi bu sadece benim fikrim. saygılar
-
waala japon olsun çamurdan olsun derim ben
-
1- kedi erişemediği ciğere mındar dermiş
2-bende 2002 600 f var çıksın bi z 750 de tokatlasın bakalım makinayı yakarım
3-biz elalem gibi 150 cc motor alıp ggünlerce reklam yapmadık bu kadar 600 f binene fazer binene ayıp bence
-
-
len benim yazıları coşturmayın...z 750 yi halen beğeniyorum...o ayrı konu tabi...zevk renk ambiansı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
birincisi z 750 nin tokatlaması normal 750 le 600 lük kıyaslanamaz
ikincisi en cok 2. el piyasası olan honda ile yamaha bildigim kadarıyla
ben honda tarafındayım çünkü HONDA HAYAT ONDA kelimesini bosuna dememişler
motorcuda geri vitess olmaz daima ileri
-
Çok anlamadığımı itiraf etmeliyim baştan ama, kawa hakikaten çok güzel duruyor, hem daha sade hem daha atletik bence. Görünüş olarak tek geçerim.
-
Z750 Hakikaten çok güzel çok asil makina. 600f 'mi z750 mi deseler direk onu alırım. Ama tarzlar farklı be mete abi. Honda ss, z750 sn.... Bu manada 600F'i biraz zor tokatlar...
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
yorumsuz bırakıyorum..sadece bakın..
-
eby dostum kas yok ya...atletik duruyor ya...o itici galiba...badiyi bırakmış tipli kasları sarkmış hımbıl fazer ve 600 f gibi olacakki beğenilsin...
-
mete_han adlı üyeden alıntı
eby dostum kas yok ya...atletik duruyor ya...o itici galiba...badiyi bırakmış tipli kasları sarkmış hımbıl fazer ve 600 f gibi olacakki beğenilsin...
valla mete abıcım ne desem bılemedım.ama fazer ı begenmeme ragmen yaslı bır durusu oldugunu soylerım hep.fazla basıt bır yapısı var,600f te rr ın sporu bıraktıktan sonra kı halı gıbı..
umarım bıze kızmazlar..valla kacamayız da sonra mete abı..
-
CİHAN adlı üyeden alıntı
Ben benim Cbr'ı Çanakkaleden otobüsle getirdim
-
-
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
fantazi ıyı de sımdı bızım ıcın de fantazı uretmeye baslamıslardır bıle..
yenı nesıl bıraz daha sınıf motor bakıyor gıbı.ya ss alıyorlar yada enduro..
-
abicim artık fürekde rating yok yav....
al sana kısa bir şov....
karanlık ama idare et....
http://www.youtube.com/watch?v=uayMRUWCYfs
eby78 adlı üyeden alıntı
fantazi ıyı de sımdı bızım ıcın de fantazı uretmeye baslamıslardır bıle..
yenı nesıl bıraz daha sınıf motor bakıyor gıbı.ya ss alıyorlar yada enduro..
yeni nesil ne alacağını bilmiyor be dostum...para ile alakalı seçimler aslında ne desek boş olur...
sanki sende para vardıda almadınmı z750...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler