Arkadaslar performansa bisey diyemem fakat tarz soz konusu olunca bence kıyaslanmaması gereken motorlar.cbr600f bunlardan cok farklı bi tarza sahip racing in tarzını %100 tasıyor.Digerlerinde bu yok ondan bence kıyaslamak yanlıs...
elmayla armutu kıyaslamak çabası gibi olmuş bu başlık.
her ne kadar Z750'nin naked kasası koyulmuşsa da bu araç ile suzuki srad 750 ve yamaha R6 gibi araçları mukayese etmek lazım. Fazer ve 600f farklı şeyler, segment olarak da farklı yerdeler. kawasaki en6n ile Fazer, Cbr 600f kıyaslaması yapılabilir mesela, o zaman ben de Kawa'yı seçeceğimdir. ama sadece görüntü açısından.
Z Moto'nun kötü bir şöhreti var, bu ülkede Kawasaki kullanmak bir risk gibi geliyor bana.
mete hanın her zamanki hali bişeyi beğenir destanlar yazar bi bakarsın deiğini inkar eder sırt başka modele geçer..
binmediği , üzerine bile oturmadığı ,canlısını görmediği , sesini duymadığı motorlar hakkında destanlar yazar..
ithalatcı faktörünü düşünmeden süper demeside yanında hediyesidir..
her ne durumda olursa olsun almıyacağı binmeyeceği modelleri gazlar..
uzun lafın kısası o bir polemikler kralı o bir ki üç...
itize(engizlicasını yazdım) metehan
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Savaş abi senden ricam topiklerime mesaj yazma...paylaşımda bulunma abi...git kankalarına...onlarla kaynaş...Topiğimi okumanı bile istemiyorum açık ve net...hatta şimdi yazdığını siliver...cevapda istemiyorum...saygılar...
Kank rüyamda görürüm Z750 yi ben...
hayırlı olsun biraderim...
hocam Z750daha atak duruyor yanlışmıyım...
Z750 İngiliz safkanı...CBR 600 F...Fazer Arap Atı ambiansı desek ...
Şamilcim kapışma dedin galiba yanlışmıyım...Hayrola ya bilmediğimiz çok şey olmuş...Köprünün altından çok sular geçmiş haberimiz yok...Abi sahilde dikkat et aman...Sivil ekipler var ...Bana geçen gömdüler ordan biliyom...
Kawasakıye kimsenin lafı yokda Z Motoya güvenmiyor kimse...bugün Erhan Abide çok araştırdığını neredeyse Z750 alacağını söyledi...Ama distrübütör ve diğer sıkıntılardan almaktan vazgeçmiş...Fazer almış...
Mondıal seçiminden sonra nihayet doğru yolda gördüm seni kanka...Eh geç olsun güç olmasın...Kılavuzun Mondıydı zaten...
Hayatım site sahabına bile postayı koymuşum fazer yalan demişim...Akıllı olun demişim...Konuşturma beni şimdi...Benim adım Mete Handro...Derin Üye...
abicim bu suzukinin gözlerinde bir problem var galiba...şaşı bakıyo ne karizması yav...Bi lazer operasyonu lazım o gözlere...
yılmazım 5 tane makina var orda onlarıda resimleyip yollamışın...Bir taneside zaten Kawa bayisinin... ulan nede hassasmışın...Ulan aragazada fena geliyosun be...Taam Türkiyenin başkenti Konya olsun...
İşin aslı bir Kawasaki Bayisinin büyük ortağı kankam olur...Bursa İznikte yeni dükkan açtı...gel diye sıkıştırıyor...Ama Kawasaki bana uzak bir marka bu aralar...ileride neden olmasın...2.el alırım kısmetse...0 zor...
Halil Abiiiiiii sana yakışmazmı be abi...Yürü be Abi...Yürü be aslanım...Kim tutar seni...Kilis yalan olur artık...Kendini Komşu illere atarsın...
Hondanın yeri hep ayrı olmuştur markaya laf yok tabi...Ama Cıbır 125 perişan bişey ...Dip not olarak belirtelim...İşimiz modellerle...
Ya Vedat Kaya diye bir arkadaş var ya...Ondan bahsediyor...Tanımıyonmu yav...
ben genelleme yapmıştım...işin içinde detaylar var...Yani cbf 600 seçmemek için olan nedenim Z750 seçmemekden daha fazla...
Bende görüntüyü kasteddim...görüntü + performans...Heryerde Cbr 600 f fazer görmek bıkkınlık verdi...Birde bunların 2001-2002-2003 leri var almayanı dövüyorlar...Tamam SS le kıyaslamak mantalite olarak yanlış olabilir ama ben genel kanıyı genel düşünceyi silkelemek sarsmak isterim...Tercihlere saygı hep duydum...Ama yolları işgal eden bu tip baltazar Racing makinalara saygım yok...Gürültü makinalar...Onlarlada olmuyor onsuzda olmuyor...Ha bende olsaydı CBR 600 f düşüncelerim bu şekilde olmayabilirdi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete han bu senin tekelinde olan bişey değildir sen istediğin topiğe istediğin geyiği yapbiliyorsan benımde hakkım var diye düşünüyorum...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Abi sana antipati duyuyorum bu aralar...sende anlayışla karşıla...biraz gururun vardır herhalde...ben istemiyorum...Beni sevenler sevmeselerde saygı duyanlar burada...arkamdan dedikodu yapanlar değil...samimi iki paylaşım yapıyoruz şurda lütfen bulaşma...senin kankaların yokmu...onlarla takılsana...iki gezide kanka oldunuz...hemen triplere girdin...ben kimsenin kalbini kırmam...ama kırıpda meleğim ayağına yatanlarlada irtibatı koparırım...polemik istemiyorum...lütfen muhatap olmayalım...açık ve net...uzak dur benden abi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
kim benım kankalarım abicim??
2 günde kımle kanka olmuşum..
gurur bende senın umduğundan fazla ama bunu kullanarak polemik yapma ben senın ruhunu t anıyorum..
gruru anlatma bana
kim tripler e girdi beni burada tanıyan bir allahın kulu desin a bi s en değiştin diye ben bu siteyi bırakacağım...
hatta daha fazla insanların içine girdim...
ben senın s adece her konuya iyi veya kötü geyiğe boğmana kızıyorum..
geyikte acıdır acıtır...
kardeş iyi hoşta
bilmen gereken bişeyvar pıyasada ençok hangı motorvar fazer varsa 600f varsa demekki milletin bildiği bişeyvar bazende zevk meselesi amaç tokatlamaksa sağlam daha güzel makınanarvar , bahsettığımız makınalar hız için değil zaten fazerle 250 gören arkadaşlarvar buda yeterlidir bence neyse herkesin bir bildiğivardır sana saygıduyarım böyle düşünüyorsan ama dıkkatetde yanından 600f yada fazer tokatlamasınseni saygılar
Herkes dilediğini beğenmekte özgürdür. Övede bilir.Sonuçta bir motosiklet bu. Ama kişilikleri eleştirmek doğrumudur yapmayalım bence. Metehanı tanımam ama savaş kardeşimiz biraz fazla sert yazmış bence. Bu kendi fikrim.
Konu kawa mı fazer mi 600 f mi.......
Şekil olarak kawa
güç hız = 600f
kullanışlılık=fazer
Başka yoruma gerek yok sanırım.......
Hep mutlu kalın.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
metehan hakli cikletten cikmiscasina etraf 600f ve fazer doldu, sirf kasa degistirmedigi icin bi sene daha fazer gormek istemiyorum, alisveris listemden cikardim kendisini. bu arada z750 naked ile bizim gordugumuz en yuksek hiz 262 km dir, son hizda 600f i gecmesi mumkum degil ama varsin gecmesin sokakta 600f den cok daha fazla ilgi cekiyor
tororosso
600 f tokatlarmış...bunu öğrendim...
swısshotelin arkasında bir tane mavi Z750 görüyorum...Bi ara resimleri yüklerim...gerçekten çok kaslı ve karizmatik duruyor...
Fazer ve cbr 600 f yeleli uyuz mıymıy bir aslansa
Z750 de bir o kadar leopar duruyor...
600 rr a lafım asla olmaz...Onun tokadı Osmanlı şamarı gibi adamı silkeler...
arkadaşlar bende ikisi arasında gidip geldim tanıdığım bir arkadaşımın z 750 nin yataklarında bir sıkıntı oldu adamın motoru üç ay yattı yani kawa kötü değil ama distiribitör çok zayıf çooook ama her yer yamaha....
arkadaşlar bende ikisi arasında gidip geldim tanıdığım bir arkadaşımın z 750 nin yataklarında bir sıkıntı oldu adamın motoru üç ay yattı yani kawa kötü değil ama distiribitör çok zayıf çooook ama her yer yamaha....sonunda bende fazer 600 aldım mutluyumve egzoz taktırmak istiyorum bilgisi tecrübesi olan arkadaşların mesajlarını bekliyorum.
honda hayat onda.... gerisi bahanee
Kawasaki tarz dizayn olarak daha kucuk kaliyor Z750 CBF 500 yaninda daha ii gorunuyormu yanyana koyun bakin aradaki farki hemen hissedeceksiniz. Birakin 600 f le kiyas etmeyi. Hersey motorun makinasimi motorun durusu motorun uzerindekinin motorla birlikte durusu.Aradaki o beygir gucunu yollarda test ederek baskasini tokatlayacak zihniyette motosiklet surucusu iseniz birakin bu isleri tatmin icin gidin yaris lisansi cikarttirin pistlerde gorelim sizleri. HONDA maknasi dizayni ile goz dolduruyor. Ayni segmentteki motorlari markalarina gore yan yana getirin once gorsel , sonra performans ve kullanim ve en sonundada elbette servis yedek parca olarak bi kiyas yapalim. NEden Kawa daha ucuz ? tutulmuyorda ondan. Neden tutulmuyor yukaridakinleri ozumsemis kisiler kiyaslamayi yapiyorlar ve almiyorlar.
Saygilar;
Hakan Altiparmak
s.a. beyler motosiklet adamın ikinci karısıdır kimse karısına laf attırmaz benim karım( motorum)seninkinden güzel demek de delikanlıya yakışmaz .. son yorum biraz ağırabi ağzı gibi oldu ya herneyse?
bütün motorlar güzel arkadaşlar herkezin zevki başka kawasakinin servis sorunu var deyip duruyor herkes, benim en yakın arkadaşımın Z750'si var. motorunu çok seviyor, motoru 25000 km'de ama hiç sorun çıkmadı sadece amortisör keçesi değişti onuda biz yaptık zaten. istediği parçayı Almanya'dan 1 hafta içinde getiriyor. gerçekten çok sıkı bir makine tam bir cadde motoru. işte resmi
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Mete abi Fazer a da tipsiz dedin ya
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)