ariassos GSR hayırlı olsun...ama vazgeç sen bence madem FAZER al
ariassos GSR hayırlı olsun...ama vazgeç sen bence madem FAZER al
Z750 yi bende gerçekten beğeniyorum.Sahibinden.com daki o ilanı daha önceden bende görmüştüm(sahibinden de ana sayfada da vardı zaten).Mete abi sitede 600 f ve fazer kullanan kullanıcı bir hayli var,bunların çoğu da İstanbul da oturuyor.Bence bu kadar net mesajlar yollama Bu arada z750 zx6r,honda cbr 600 rr veya r6 yı tokatlayabilir mi ki Ben sanmıyorum...
z750 ye binmedim ama 600f ss türü. dolayısıyle z750 nin 600f tokatlaması biraz zor gibi ama.
kawasaki dünyanın en iyi motorudur . 1000rr ı bile tokatlarsa yeridir. şaşırmam
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
bu bahsettiğin makinalar Racing tabiiki Z750 nin bunları tokatlamasını beklemek yalnış olur.bi kere farklı kulvarlarda makinalar.naked modeller içinde değerlendirmek lazım.ben Z750 kullanıcısı olarak çok memnunum ama CB 900Hornet aklımın bi köşesinde her zaman olacak sanırım
motorcuyum ama net in acemisiyim bana yardımcı olun gt 650 hakkında bilgi istiyorum hyosung comet için teknik anlamda değil test veya sahib olandan
trenox sana katılmıyorum kawasakı dunyanın en iyi motoru değil inanmıcaksın ama bi tanıdığımın gözümünm önünde zx10 la gazlarken motorunun dağıldığını biliyorum bu olayı suzukı-yamaha-hondada göremezsin
Geç abim bunları gereksiz ayrıntılar tokat mokat aslolan karizmadır baksana amcama Katana matana demişsin ama olay karizmaysa işte sana Suzuki GSX 750 F...Sanki BOİNG 747 mübarek
Tipi 4-zamanlı, DOHC, karbüratörlü, 4-silindir
Sübaplar 4, silindir başına
Soğutma sistemi SACS, hava/yağ soğutmalı
Silindir hacmi 750 cm3
Çap 70,0 mm
Strok 48,7 mm
Sıkıştırma oranı 10,7 : 1
Maksimum güç 93 hp / 10500 dd
Maksimum tork 66,7 Nm / 9500 dd
ŞASİ
Ön süspansiyon Sekme ayarlı teleskopik çatal, helezon yay, yağ sıkıştırmalı
Arka süspansiyon Eklem tip, sıkıştırma, sekme ve yay ön yükleme ayarlı, mono amortisör, helezon yay, yağ/gaz sıkıştırmalı
Ön fren Çift disk
Arka fren Disk
Ön lastik ölçüsü 120/70ZR17 M/C (58W) Tubeless
Arka lastik ölçüsü 150/70ZR17 M/C (69W) Tubeless
İşte 750 F evrimi...
http://www.suzukicycles.org/GSX-series/GSX750F.shtml
arkadaşım iddia edecek değilim gereksiz tartışmalara girecek de değilim.
kendi kullanmadığın motor hakkında nasıl konuşuyorsun anlayamadım.kawa kullandın mı ya da o motoru sen mi kullanıyordun? o zaman yorum yapmaya gerek yok.sen motoruna bakma,bakımlarını aksat,hatta yapma, en olmadık sınırlarda kullan ondan sonra aaa motor bitti. kawasaki buymuş. bırakın bunlara inanmayı yahu. bizim de bildiğimiz,duyduğumuz,tanıdığımız ,tamirciler,servisler var.aynı tür olayları ben de duydum yok 10binde 600f motor dağalmış yok, suzukinin şuysu köyüymüş,r6 da şu varmış vs.
inanmayın arkadaşlar hurafelere inanmayın. adam yağını değiştirmez,motoruna bakmazsa motor naaapsın.
her zaman derim:
kawa gerisi hava.
Birinin naked birinin süper sport olduğunu bende biliyorum.Ben mete abinin,
cümlesine karşılık olarak yazdım özellikle onu Mete abi direk 600 lük cihazı olan arkadaşınızı yazmış,oysa ki zx6r,cbr 600 rr,yamahar6 vs. de 600 lük,ben onu kastederek yazdım600 lük motoru olan bir arkadaşınız varsa ve onu TEM de geçemiyorsanız bunu öneririm...
Süper sport ve naked ayrı iki katagoridir.Süper sportlar gerek duruş gerekse teknik özellikler olarak hıza daha yatkındırlar.Buna kimsenin bir itirazı yok zaten...
25 yıllık motorcu birde sanayide dukkanı var.O adam kendi motoruna bakımlarını yapmıcak diğmi mantıklımı kawasakı kötü bir marka demiyorum ama en iyi markada değil yanlış...madem en iyi motor neden 20 motor arasından birtane bile kawasakı çıkmıyor...
motoboy ; nedir bu kawasaki düşmanlığı anlamıyorum.hiç kawa sahibi oldunuz mu?neyse boşverin.V. Rossi nin bile yarışlarda motoru bozuluyor yahu arkadaşınızın 50 yıllık tamirci olması neyi değiştirir.
en iyi motor kawasaki değildir hadi senin istediğin olsun
saygılar
yok abi kawasakı duşmanlığı fln yok snde kendince haklısı nama bn sadece bana göre en iyi motor kawasakı değil dmk istedim okadar tabiki her marka arıza yapabilir yapamaz die birşey yok...
problem yok her motor arıza yapabilir tabiki.herkes kendince haklı.
dostuz
eyw abi haklısın
abi zaten izmirde kullandım. fakat konyadaki sıfır R6 ları sıfır zx10r ları hayabusaları görsen böyle konuşmazdın
Konyaya taktın sen de en son ne zaman geldin gördün ki? 750 bin nüfus var yanii
z750 yok fakat sıfır r1 ler var daha pahalı sonuçta.
bu arada en fazla 270 yapmış motorun asıl sahibi daha fazlasına cesaret edememiş. cbr600f de 286 km/h gören konyalı bir arkadaş var
Konyadaki bir hayabusa
Konyadaki bir zx10r modifiyeli ve sahibi kawasaki bayisi hem de drag yarıçcısı mehmet çal
al mete abi sana bi de R1. hepsi konyada ve sahipleri konyalı. şiştin yine
bu da bahsi geçen cbr600f
cbr600f hepsini tokatlar bence. z750 sport turing bir makine sonuçta.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hehe bu iiditabii 600 F i kullanan metehan değilse
böle bir başlığı görünce aklıma ilk gelen şey metehan ın kawasakiden para aldığı !!!
puhahaha yok daha neler
abi birkere motorda görünüş yok,motoru büyük olabilir ama yinede hondanın yeri farklı
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)