Globalmotor forumundan alıntıdır...(Komedinin hası burada...)
04061980
Yeni Üye
slm mıllet nasılsınız????.tatılım guzel gectıumarım sızınde guzel gecmıstır...aaa bıde ne göreyım tum yazdıklarım sılınmıssss vah vah cok uzuldummm :gelırken ısıklarda bır ıkı arkadas gördum aydın otobanı sonrası yanı öyle bı kurulmuslarkı motora sankı dunya benım dermıscesıne hanı 650 lık motora bınyolarya hyosung ısıklar gectı hadı deım bı performans ölcıyım ben 1-2 dedım dedım vatandas yatmıs gıdıyor e dayanamazdım tabı devır 10000 aaa bıde ne göreyım arkadas son gazı köklemıs ama lanet edıyo motora gıtmedıgı ıcın bu aada benım hızmı??? 210kmh 3 vıtestee...4 ve 5 ı vermıyuorum zaten sız anlamıssınızdır..hyosung 1500 cc cıktıgında belkı anlarsınızz hayal ve ruya alemınızxde sıze mutluluklar arkadaslar.. kımsenın zoruna gıtmesınn eee karsısındakı r1 tabıkı herkez yerını bılecek dımı.....
Yazılma Tarihi - 17/09/2006 : 00:28:18
2.mesajı...
dımı herkes yerını bılecek o motora sahıp olursan ozaman konus bizde sıneye cekelım. elınde yokken sadece sus be arkadasımm. Arkadaşın tekıde f1 le kıyaslamıs yınede bılgısızlıgıne verıyorum cunku r1 418 kmh hızı duzde cok rahat gören bır makınadır (tabı rodajı cok ıyı yapılmıs sıfır makınalar) sadece yazı yazmak ıcın yazmayın ve suratın ne oldugu ıse bılmeden hıc ama hıc.....benı anlıyacagınızı ummuyorum ne zamankı kaskın ıcınde bıle yanaklarınızı kemıklerınızle hıssedeceksınız ozaman anlarsınız o zamana dek sadece susun... bırı kıskanclık demıs bırı ezıklık demıs ya harbıden sız kendınızı gercekten cok kaptırmıssınız yawwwwww...neyınızı kıskancan be sızın 2 sılındırınızımı ???? bındıgınız 647cc lık motor 79 beygır guc uretırken bugun yzf r6 kı bu 599 cc 133 beygırde.r1 ise 183 beygırde..asfaltta sınekten farkınız yok fala neyı savunuyosunuz........
3.mesajıda bu...ALINTI...
ya nıye yazdıklarımı hep ters anlıyosunuz bılmıyorum. bırı demıs nıye yamaha forumuna yazmıyo dıyee
ordada var merak etme bakıp bakıp guluyoruz zaten hem yolda hem burdaa... madalyalar sızın olsunn arkadaslar kızmayınn ya surda arkadas arkadas konusuyoruz..hepınıze yıldızlı besı ben verdım ıyı kurulun yolda motorlarınıza ama sunu asla unutmayın herzaman eksoz dumanını yutmaya mahkumsunuz...
.................................................. .................................................
Hyosunga antipati duymak moda oldu bu ara....
Atma Niyazi din kardeşiyiz be...
Allah böyle tipleri motor forumlarından korusun...
BENİM CEVABIM ŞU OLDU..
Tabi ki yerini bilecek...Fakat R1 le neyi kıyasladığına bağlı bu kıstas...Arzu edersen seni Yamaha Türkiye Beldeyama A.Ş Satış Müdürü Halil Bey'le tanıştırayım...Bir gün vaktin olursa İstinyeye gidelim...Misafirim ol...R1 in 418yapamadığını sana Yamaha TR nin 2 Numaralı ismi bizzat söylesin...
Haklı olduğun nokta şu...11-12.000 ytl peşin veya 2.el veripde 650 lik bir Hyosungmu alınır...yoksa 2.el Kawasaki 3-4000 kmde Z750 mi alınır...sorarım...Zevkler renkler ambiansı diyelim...söylenecek fazla bir şey yok doğal olarak...
Soz sözüm şudur...En kral motor kendi motorundur...Bir mondıal 50 liğin varsa en baba motor o dur...Gerisi yalandır...
Her motorun bir tokatlayıcısı vardır...Önemli olan motoru temiz özenli dikkatli kullanmaktır...Nişantaşının göbeğinde motoru kökleyip 7 ceddine sövdürmemelidir...Ki ben dün küfrettim bizzat...
Senin gibi motorcunun......"dedim...
Bize hor ve kem gözlerle bakılıyorsa bu ve buna benzer nedenlerdir...
Motor sürüşü onu bunu tokatlamak olaral algılarsan kaybedenlerden olursun...Bizlere tecrübelerinden birikimlerinden bahset...
Işık hızına çıksan bana ne katkın olabilir...
Saygılarımla ...Mete Han...
ulan tam da ağır abi cevabı olmuş ha...