Ya bu saçma topic duruyormu haala? Buraya mesaj yazacağınıza HIZIR ACIL ILK YARDIM topic'ine birşeyler yazın da boşa gitmesin mesajlarınız...
Ya bu saçma topic duruyormu haala? Buraya mesaj yazacağınıza HIZIR ACIL ILK YARDIM topic'ine birşeyler yazın da boşa gitmesin mesajlarınız...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
yav anlamadığım şu 1000 cclik motor nasıl 418 görüyor modifiyeli mi
aha yine hortlamış @Turbo_busa arabayla ölçümü o r1 'in 418 anca puhahah
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
komedi yaa..............atılır da bu kadar atılır mı
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
arkadaslar merhaba harley kullananiniz varmi seagle atesleme modulu taktircam bu konuda yardim gerek ...gercekten ise yariyomu??
Kardeşim 6 ay uzaklaştırma olurmu yahu ağır ceza mahkemesi gibi mt yönetimi kınıyorum gerçekten adam 16.000 küsür mesajıyla açtığı konularla yaptığı faydalı paylaşımlarla ucuza aldırdığı cbf 150 motorlarla on numara bir kardeştir ama mt biraz hassasiyet göstermiyor sanırım sonra bu üyeleri bulamazsınız ....!
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
Mete topicleri hortluyor
panda ayısına yine sevgim kabardı.
hortlamış iyide olmuş sanki =) e bu R1 le 418 km gören arkadaş okadar yıl geçmiş ünlü olamamış mı daha? birimiz haber ajanslarına fax geçelimde tv de görelim elemanı =) bwlkide eleman biraz daha gaz verip geleceğe yolculuk yapmıştır :D
benim kadran manuel olduğu ve 300 de bittiği için ibreyi tur attırdığım zamanlarda kaç km ye çıktığım hakkında net bilgi veremiyorum..ama turdan sonra tekrar 250-260 aralarına geliyor...
günde bir avuç fındık iyi gelir...tabi yerseniz.....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
birisi mete hanın taşeronluğunu yapii
özledik ayuyu gelsin siteye can gelsin
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)