abi tamam motor sevgisi var ama onuda ilhlaştırmanın anlamı yok dimi
abi tamam motor sevgisi var ama onuda ilhlaştırmanın anlamı yok dimi
hahahahaah Ne çatlaklar var puhauhau koptum
abi arkadaş rüyasını anlattı galiba siz yanlış anladınız
Adam zavallı arkadaşlar. İşin en dramatik kısımlarıysa öncelikle adamın 1000 cc'lik makina ile 650 cc'yi kıyaslaması, daha sonra Hyosung'un 650 cc'lik bir motordan çıkarabileceği en fazla gücü çıkarmaya çalışıp 79 BG'ye kadar çıkabildiğini düşünmesi son olarak da bunu Yamaha - Hyosung karşılaştırması haline getirmesi.
Hayatta parasından başka bir şeyi olmayan bu cahil adama daha fazla cevap yazıp zamanımızı boşuna harcamayalım.
ya abi hiç sormayın .
geçen gün çift silidir mobilette ile bi tane hayabusa turbo naked solladım .
solladıktan sonra indim ilerde bi sigara yaktım neyse yanaştı hayabusacı .
elime ayağıma kapandı abi köpeğin olayım benim motoru sen al onu bana ver diye .
tokatladım hıyarı kaçtı gitti ..
huahauahuahuahauahuahauhauahauhauha )))))))))))))))))))))))))))
ayyy bayıldım gülmekten bi yerlerim pörtledi ))))))))))))))))))))
yok abi şaka bi yanada standart r1 418 yapıyo gerçekten..arabayla ölçülü göstergede hata yok..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
hepiniz çok şey bildiğinizi sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz...bakın 418 çıkanları iyi rodaj yapılanlarmış... birde düzde olacak...rampa aşağı vursan R1 i 500 ü vurmazsa şaşarım...hatta ışık hızına bile çıkıyomuş turbolarıı...yaaa...
sadece yazı yazmak için yazmayın eleman çözmüş olayı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Ya 6-12 yaş arası kafa yapısına sahip insan çok... Alttan almalı abileri... yazık..
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
hahahaha işte buna koptum yaa ))))))))))))
acaba R1 418 deyken yanındaki arabanın motorunun içine kaç kilo plütonyum koymuşlarki o kadar hızlı gidiyo ))))))))
hadi gider gider de o arabalar TR de kimde varkine )))))))
paaaaaaaaaaaaaatttttttt diye patladım gülmektennn ))))))))))))))
soylenecek fazla bırsey yok ne dıyelım kı bu arkadasa..ama daha olgunlasacak gelısecek buyuyecek.evrımını tamamlamamıs oldugunu dusunerek bırsey soylemek yanlıs olur sanırım :D..ama bır GSX1000RR ıle yolda karsılasmasını cok ısterdım ne yalan soyluyeyım.. :D işte o zaman gorordum ben onu bakalım bır daha o klavyenın basına oturabılıyormu o kadar rahat..!
ben mondialle 240 yaptım saten zuhahaha mal ya az salla a?
Bu herifi bi temiz döveceksin belki aklı başına gelir....
Ulen ne kadar geri zekalı bir zavallı bu...
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
Rsız herif palavracı onda r1 in maketi vardırda hayal pistinde viraja giriyodur
r1 inde imajını sarsıyo
üstelik R1 insan ve makina iliskisine cok önem verir (katalogda diyo)
arkadaslar burda r1 in yanlısı yok! kötü niyetli kullananda...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)