Abi adamı pişman ettiniz bir daha topik falan açamaz bu adam yaa
Abi adamı pişman ettiniz bir daha topik falan açamaz bu adam yaa
Korkma kardesim,mete_han abi polemiksiz duramaz.onun icinde konu acmak zorunda
alp abi zaten mete_han abi alisik boyle cezalara
ama en kisa zamanda mete_han abi ile ozelden gorusup sebep alacagim
sonrada onu sitede yayinlayip ......................
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
abi hiç gülesim yoktu yaw ehu ehu
bende mopedle 800 görürüm ehu ehu
abi yaw boşver, çocuk işte ne yaparsın, ben olsam muhatap bile olmazdım
abiler kuran çarpsın makara yapasım yok...yani biliyosunuz durumları...hiç bişey olmamış gibi forumda makara yapamam...yanlış anlamayın...
herşey şaka gibi zaten...
abi tadım yok ya...ne bilim işte...gencecik çocuk gitti anasını satayım...
abi benim lafım sana değildi yanlış anlama ne adamlar var diye güldüm,418 km ye çıkıp karayollarında seyredebilen, kaç tane araç var ki şu dünyada
metehan abi ben senin yerinde olsaydım adamla muhatap bile olmazdım
saçmalamış...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
karşılarız abim hepimiz birbirimizi anlayışla karşılayalım, ansızın gidişi hepimizi çok üzdükanka sende beni yanlış anladın...Ertuğrulun vefatı bana çok koydu...inanki içimden gelerek makara yapamıyorum...hani sizi asla kırmam cevap yazarım mutlaka ama...anlayışla karşılayın 1-2 gün beni...
Ben Bu adamın türkçesini çözemedim bu harbi motor kullanmasını biliyomu
Tabi canım motor diil uçak pilotu o.....Baksana 418 lerden bahsediyo...Eminim r1 in 2 metre yanına yanaşmamıştır daha...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
R1 ile 418 km vayy beeeaah!!
Allah bilir daha 3. vitestedir. Daha bunun 4'ü 5'i 6'sı hatta 7'si ve 8'i bile vardır.
Aman tanrım düşünmek bile istemiyorum...
Özel yapım R2 alıyormuş arkadaş bu yaz. yollar yetmesede Battlestar galactica olayına girecekmiş.
Ya adam dengesiz altında R1 de olsa aynı şeyi söyleyecek 1000RR olsa da aynı şeyi söyleyecek
Motorla ne ilgisi var ki uyduruyo öyle
Korkudan ibrede 218 görmüş 418 diye okumuş
Böyle dengesizlere laf bile yetiştirmezdim şahsen ... Çok sallıyosa birilerinin çıkıp uyarması gerekiyo tabi
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)