arkadaşlar 2000ytl civarında vitesli motor almak istiyorum hangi modeli önerirsiniz
arkadaşlar 2000ytl civarında vitesli motor almak istiyorum hangi modeli önerirsiniz
valla 2000 ytl ye 2. el alırsın www.sahibinden.com da ybr 125 veya honda cgl 125 ler var 2 milyara fln bi gos at en iyi onlar ama 2. ell
bence mondial 125 KT al.gayet güzel ayaktan 5 vitesli motor.Bende aynısında var..oldukça memnunum..
[B]İNSANLARLA YAŞAMAK İÇİN ONLARA MUTLAKA SABIR GÖSTERMEN GEREKİR...[/B]:cat:
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"][B]:queen: Ben Yandım, Sen Yanma ; Sakın MondiaL ALma...! :queen: [/B][/SIZE][/FONT][/CENTER]
mondialdan izmirde kimse sorun yaşamıyor.servis ve yedek parçasından tutun da tüm aksamlarından.yalnız 125 KT lerde sorun yaşanmamakta..bazı arkadaşların ağzı yanmış olabilir..bu tamamen MONDİALI karalamakla olmaz..sen yinede iyi araştır..oldukça yaygın servis ağı var...önemli olanda bu...sana iyi şanslar..son sözüm olarak da..: Her imamın arkasında namaza durma...iyi araştır...
[B]İNSANLARLA YAŞAMAK İÇİN ONLARA MUTLAKA SABIR GÖSTERMEN GEREKİR...[/B]:cat:
Zealsun ZS125-32 güzel gibi duruyor iki tip geldiği söyleniyor bir tip motorda 4 valf ve yağ soğutma diğeri 2 valf yağ soğutma yok. forumu aradım bu model hakkında pek bir bilgi bulamadım. gelecek sene kış sonu gibi bu motoru almayı düşünüyorum o zamana kadar bu model için kronik sorunlar ve benzerleri için bilgilerde yerine oturmuş olabilir. genelde çin malı motorları 2 000 (ikibin) km pek sıkıştırmaya gelmiyor çabuk arıza çıkarıyorlar. eğer çin malı alacaksan ilk 2000 km de dikkat etmelisin.
arkadaşım motor almak bir şeydeğil önemli olan yedek parçanın yaygınlığı uçuzlugu vede yakıtının az olması birde piyasa sı olacak satarken zorlanmıcan çin mallarından uzak dur sana tavsiyen ybr titan es girme honda parçaları çok pahalı ybr ile bayağı keyifli uzun yol atarsın
arkadasım japon dan şaşma,aman çine girme cinnet geçirirsin benım butun arkadaslar aldı sımdı ugrasıyolar...eskı model ybr al titan al arkana bakma
selamlar
arkadaslar arkadasımıza fikir verirken bazı marka ve modelleri kötülemeyelim ...
cinliler olmasaydı simdi 103 pejolara mobilletlere 2-3 milyar veriyorduk üstelik japon ve italyanlarda böyle indirim olayına gitmeyecekti...
tabi bizde isteriz arkadasımıza japon al italyan al demeyi ama bunu yaparken diger markaları kötülememek gerekiyor...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)