o motor hiç durmadan 1000 km gider, ama sen gidermisin onu bilmem, sonuna kadar da yüklen gaza, hiç korkma. 160 bile yapıyor o motor be. bizim burada bitane var 93 000 km. ama parça fiyatları bmw ve mercedes den daha pahalı bunu bil
o motor hiç durmadan 1000 km gider, ama sen gidermisin onu bilmem, sonuna kadar da yüklen gaza, hiç korkma. 160 bile yapıyor o motor be. bizim burada bitane var 93 000 km. ama parça fiyatları bmw ve mercedes den daha pahalı bunu bil
arkadaşım bak sitedeki neredeyse bütün cbf 250 kullanıcıları bişeyler yazmış.seninle paylaşmak istemiş...
ve bende yazıyorum sana...motoruna güven..ben o motorla nerelere gittim biliyomusun sen..çanakkale,antalya,ankara...sen sadece bakımları tam km sinde yaptır yeter...deponu doldur ve yola devam et...
As The Years Go Passing By...
geziler kısmında bakabilirsin bu yaz bi 330 km sı 1 mola ile geri dönüş toplam 605 km lık yol yapmıstım
Ride your way
bir depo ile nakadaryol giderse okadar hiç durmadan gider ama sen gidebilirmisin hiç korkma ben t1 ile 200km (15 dk mola hariç)durmadan gittim ama bende bittim çanakkaleden asosa gitmiştim
Uzun yol yapmak sorun değil. CBf250 her yolu rahatlıkla yapabilir. ama dikkat etmen gereken ne kadar süre motosiklette olacağındır. yani bence en fazla 1 ya da 1.5 saat sürüş yapman ve 10-15 dk dinlenmen gerekli. motosikletinin de bakımlarını düzgün yaptın mı türkiyeyi bile gezersin. yeterki makinanı ve kendini zorlama
yola çıkmadan önce yağına, suyuna, tuzuna bak sonra ver gazı. sen pes edersin o etmaz.
dirilmiş bir zombi mesaj daha
ben cbf 150 ile haftasonu çıktığım zaman günübirlik 350 400 km yol yapıyorum ortalama.hem de hiç yormuyor.gerisini sen hesapla.
CBF150 ile hafta sonu 350-400km yapıyosan F650GS ile 1000km yaparsın artık
Satılık croooos alan yokmuuu.. Bir an önce CBF250 almalıyııım
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
ıstedıgın kadar yol yapabılırsın senın dayanmana baglı
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
arkadaşım kymco activ 125 yamaha ybr vew honda cbf 150 ile 4 günlük bir çanakkale turuna çıktılar hiç bir sorun yaşamadan geldiler sen hiç düşünme bile
kanuni tiger 250 ile 6 saatte ankaradan antalyaya indim toplamda 1 saat mola verdim hiç durmadım 110den aşagıya pek düşmedim sadece virajlarda sende aynı şekil istedigin yere devam et
birisi umarım konunun tarihine bakmıştır.
Ben baktım ama canlandırmanın bi sakıncası olmaz diye düşündüm. Merak ettiğim konular arasındaydı çünkü konu başlığı..
Honda bu Taaaaa Fizan'a kadar gider yakıt yeterse
Topic tarihine bakılırsa zaten fizan'a 5 kez gidipte gelmişsindir
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
fizan ne kelime el oğlu uzay mekiği yapıyor bu sürede :D sıkın şu topiğin kafasına :D
3 haftadır ben de bir cbf sahibiyim.. Şimdilik şehir içinde kullanıyorum ama gördüğüm kadarıyla süper bir makine, çok memnunum...en kısa zamanda ben de bir uzun yol yapmayı düşünüyorum...Belki İstanbul- Dikili
yunuskocak titreşim varmı? Yakıtı hesapladınmı? Sele rahatmı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)