arkadaşım bende honda dylan var.150cc..ve ben 2 kişi bir günde yazın 420 km'lik bir gezi yaptım..geçenlerde de eskişehirden abanta gidip geldik aynı gün içinde.ve yine 2 kişi bu sefer 500km yol yaptım 1 gün içinde..yani demek istediğim şu ki sen dayandıktan sonra motor zaten dayanır..altındaki motor honda sen yorulursun o yorulmazo senden daha dayanıklı merak etme bunu yolda sana gösterecektir..
380+380 hic durmadan gittim
[B][COLOR="Red"]JET GÜRÜLTÜSÜ ÖZGÜRLÜĞÜN SESİDİR.[/COLOR][/B]
Herkese teşekkürler tüm yanıtlar için, bunu bana yamahanın kursunda hoca söylemişti 250 cc ile uzun yola çıkamazsın şişer diye ve bendede öylece kaldı bu bilgi. Ama burada görüyorum ki bu pekte doğru degil galiba. Sanırım dediğiniz gibi denemek gerek....
olur mu kardeşim bende de reptor var 250cc 300km rahat gidip geliyorum ki sendeki honda hayat onda :-)
dalgamı geçiyon arkadaş altındaki cbf 250 en iyi naked bence.motoru yorulana kadar sür hiç durma istersen o makina basit bi makina diil.
bak bak ben aldıgım duyumlara gore sole bısı solıım????????
en fazla kaç saat motosiklet kullanabılırsınkı
kardeş ben cbf 150 cc ile bir sefer de 375 km yol yaptım .Ve şimdiki hedefim , İzmir-Behremkale (assos) git gel 650 km yol (yanlışsam düzeltin) Motosikletin 3000 bakımını bekliyorum;yağın değişimi+zincir bakımı + hava filtresi temizliği için).
Allah ın izni ile honda yolda bırakmaz ...hiç korkma.
sen ustunde dayana bılırsen o motor yola dayanır 250 lık honda dıyorsun 1000 km gıtsen ne olur 4 zaman lı motor yeterki sen dayan....
CBF250 kolay kolay yorulmaz katır gibi motor maşallah. Sadece benzin için durman bile yeterli o motor için. Ama olay tamamen sana bağlı yorulduğun zaman durman iyi olacaktır.
Okan ACAR
bnde de war 50.000 we alayı uzun yolda yapıldı we cokta rahat bır yolculuk gecırıyorsun
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
Motoru uzun yol değil şehir içi yorar.Sen molayı kendine ve depona göre ver allah yolunu açıketsin.Hayırlı yolculıklar
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
pancuk kardeşim motora lafım yok..ama sen bu soruyu sorduğuna göre tecrüben biraz az galiba..kardeşim yola çıkarken motoruna tabiki güveneceksin ama önce kendine güven.tüm uzunyol tebdirlerini alve yoluna çık..yorulmazsan aynı anda dönüşünü bile yapabilirsin..kusura bakma nasihat gibi oldu ama yaş 50 olunca nasihatsız duramıyorum..allah yolunu açık etsin..
aynen öyle ben çanakkaleyi çok sevdim oraya gitmek istiyorum allah izin verirse ama yolları pek bilmem ne yapacam sizce
arkadaşım motorun honda belki daha fazla gidersin ama senin gitmeye takatın kalırmı onu bilemem mola vermen senin içinde motor içinde iyi olur iyi yolculuk
bende kanuni tiger var 250lik 2 gün önce geldim ankaradan antalyaya 130-140 gittim 2kere durdum plakası yolda düşmüş titreşimden 2 somun vardı plakadada ben bu şekilde gidiyosam hondayla durma allah ne verdiyse bas 8-10bin devirden aşagı düşme
ben de twister var. valla sen göze aldıktan sonra motor yolda gitmekten hiç korkmaz.
böyle şeyler için bence hiç kafa yorma deponu doldur ve yola devam et takii benzin işiğın yanana kadar zaten bütün hezaplamalar yapılmıştır sen merak etme 1 dolu depo ile gittiğin yol motorul yorulana kadar gittiğin yoldur ve sen benzin almaya girdiğinde stop ettiğin kısa sürede motor ihtiyacı olan molayı verir ve yola çıkmaya hazır hale gelir bir ark var 2006 model honda 250 kullanıyo ve şu 80000 lerde falan olması lazım bakımları zamanında yapotırdığın taktirde sorunsun devam edersin kolay gelsin
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)