Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

CBF250 ile kaç km yol alabilirim?

Motovento
    REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı blackhawk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım 2700 km yolu cbr 125 le ben gitmiştim sen neden gitmeyesin.Yolun açık olsun..
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17904
    vay abi o sendin demek. gerçekten o zamanlar açtıgın topigi hayranlıkla okumuştum. yolda cbr 125 sanırım hiç sorun çıkarmadı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    blackhawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125-CBR 600 RR/Yamaha R1 (2007)AB RH (+)
    Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay abi o sendin demek. gerçekten o zamanlar açtıgın topigi hayranlıkla okumuştum. yolda cbr 125 sanırım hiç sorun çıkarmadı
    Saygılar arkadaşım.Yolda hiçbir sorunla karşılaşmadım....
    AB RH (+) 506 357 7316
    http://www.facebook.com/vatandogukan
    https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat

arkadaşım bende honda dylan var.150cc..ve ben 2 kişi bir günde yazın 420 km'lik bir gezi yaptım..geçenlerde de eskişehirden abanta gidip geldik aynı gün içinde.ve yine 2 kişi bu sefer 500km yol yaptım 1 gün içinde..yani demek istediğim şu ki sen dayandıktan sonra motor zaten dayanır..altındaki motor honda sen yorulursun o yorulmazo senden daha dayanıklı merak etme bunu yolda sana gösterecektir..

toocold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR06
    380+380 hic durmadan gittim
    [B][COLOR="Red"]JET GÜRÜLTÜSÜ ÖZGÜRLÜĞÜN SESİDİR.[/COLOR][/B]

Herkese teşekkürler tüm yanıtlar için, bunu bana yamahanın kursunda hoca söylemişti 250 cc ile uzun yola çıkamazsın şişer diye ve bendede öylece kaldı bu bilgi. Ama burada görüyorum ki bu pekte doğru degil galiba. Sanırım dediğiniz gibi denemek gerek....

biker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    regal reptor 250
    olur mu kardeşim bende de reptor var 250cc 300km rahat gidip geliyorum ki sendeki honda hayat onda :-)

dalgamı geçiyon arkadaş altındaki cbf 250 en iyi naked bence.motoru yorulana kadar sür hiç durma istersen o makina basit bi makina diil.

~~immigrant~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zat150
    bak bak ben aldıgım duyumlara gore sole bısı solıım????????

en fazla kaç saat motosiklet kullanabılırsınkı

piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kardeş ben cbf 150 cc ile bir sefer de 375 km yol yaptım .Ve şimdiki hedefim , İzmir-Behremkale (assos) git gel 650 km yol (yanlışsam düzeltin) Motosikletin 3000 bakımını bekliyorum;yağın değişimi+zincir bakımı + hava filtresi temizliği için).
    Allah ın izni ile honda yolda bırakmaz ...hiç korkma.

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    sen ustunde dayana bılırsen o motor yola dayanır 250 lık honda dıyorsun 1000 km gıtsen ne olur 4 zaman lı motor yeterki sen dayan....

Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    CBF250 kolay kolay yorulmaz katır gibi motor maşallah. Sadece benzin için durman bile yeterli o motor için. Ama olay tamamen sana bağlı yorulduğun zaman durman iyi olacaktır.
    Okan ACAR

ogulcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbx 250 twister HONDA hayat ONDA
    bnde de war 50.000 we alayı uzun yolda yapıldı we cokta rahat bır yolculuk gecırıyorsun
    [i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
    AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
    [b]Denize ve Özgürlüğe[/b]

roadmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP
    Motoru uzun yol değil şehir içi yorar.Sen molayı kendine ve depona göre ver allah yolunu açıketsin.Hayırlı yolculıklar
    TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR

cemal yortanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
    pancuk kardeşim motora lafım yok..ama sen bu soruyu sorduğuna göre tecrüben biraz az galiba..kardeşim yola çıkarken motoruna tabiki güveneceksin ama önce kendine güven.tüm uzunyol tebdirlerini alve yoluna çık..yorulmazsan aynı anda dönüşünü bile yapabilirsin..kusura bakma nasihat gibi oldu ama yaş 50 olunca nasihatsız duramıyorum..allah yolunu açık etsin..

aynen öyle ben çanakkaleyi çok sevdim oraya gitmek istiyorum allah izin verirse ama yolları pek bilmem ne yapacam sizce

megadeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bir motorum bile yohhh
    arkadaşım motorun honda belki daha fazla gidersin ama senin gitmeye takatın kalırmı onu bilemem mola vermen senin içinde motor içinde iyi olur iyi yolculuk

Motosikleti
    CBF 250

sana bağlı

Alıntı pancuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar,
    Honda CBF250 lik motosikletimle en uzun kaç km. yol alabilirim, bir fikriniz var mı? Çok uzun yola gelmeyeceğini söylemişlerdi bende şu ana kadar en fazla 100 km gidip döndüm yani toplam 200 km. Acaba uzun yola çıksam en fazla kaç km. gidebilirim ve ne kadar mola vermem gerekir? Adana istanbul arası gitmek istiyorum ankarada 1 gece kalsam yeterli olurmu (motor açısından)?
    sen ne kadar gidebilirsen oda gider ben cbf 250 ile istanbul dan alanyaya gittim yolda tık demedi bi okadar daha giderdi sadece yağını kontrol et ben bakmadım 1800 km de motoru kucama aldım gram yağ kalmamıştı

Dogin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 600f
    bende kanuni tiger var 250lik 2 gün önce geldim ankaradan antalyaya 130-140 gittim 2kere durdum plakası yolda düşmüş titreşimden 2 somun vardı plakadada ben bu şekilde gidiyosam hondayla durma allah ne verdiyse bas 8-10bin devirden aşagı düşme

naproksen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Transalp
    ben de twister var. valla sen göze aldıktan sonra motor yolda gitmekten hiç korkmaz.

Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1 ;)
    Alıntı pancuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar,
    Honda CBF250 lik motosikletimle en uzun kaç km. yol alabilirim, bir fikriniz var mı? Çok uzun yola gelmeyeceğini söylemişlerdi bende şu ana kadar en fazla 100 km gidip döndüm yani toplam 200 km. Acaba uzun yola çıksam en fazla kaç km. gidebilirim ve ne kadar mola vermem gerekir? Adana istanbul arası gitmek istiyorum ankarada 1 gece kalsam yeterli olurmu (motor açısından)?
    böyle şeyler için bence hiç kafa yorma deponu doldur ve yola devam et takii benzin işiğın yanana kadar zaten bütün hezaplamalar yapılmıştır sen merak etme 1 dolu depo ile gittiğin yol motorul yorulana kadar gittiğin yoldur ve sen benzin almaya girdiğinde stop ettiğin kısa sürede motor ihtiyacı olan molayı verir ve yola çıkmaya hazır hale gelir bir ark var 2006 model honda 250 kullanıyo ve şu 80000 lerde falan olması lazım bakımları zamanında yapotırdığın taktirde sorunsun devam edersin kolay gelsin
    RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler