aman dostlar hırsızlara dikkat !!!!!!!
-
slm dostlar ben gebzeden soner yaklaşık 14 yılldır motosiklet kullanıyorum benim en sadık dostum vede onu terk etmeye hiç niyetim yok düşünsenize yıllar boyu hayal ettiginiz motorsiklet için yemiyor içmiyor hertürlü ihiyacınızdan kısıyor hayalinize kavuşmak için çalışıp didiniyorsunuz öte yandan kolay para kazanma peşinde olan bazı asalak insanlar sizin o tutkunuzu hiç beklemediğiniz bir anda alıp gidiyorlar çok kötü bir şey değilmi benim başıma 2 sefer geldi dostunuzu kaybetmek istemiyorsanız önneminizi üşenmeden fazlasıyla alın çanınız yandıktan sonra ahh keşke demenin faydası olmaz
saygılar
soner arayıcı
Reklamlar
-
ben arabayı önüne park ediyom...ordan anca vincle gelip cikarmasi gerekir...
insalla öle bişi de olmaz...
-
valla benımde allahtan garajım var... içim rahat....
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
-
yav adam motor alacak parayi toparlamaktan soz ediyo, sizin cozumlere bak helal olsun bi de araba mi alsin adam motoru calmasinlar die?:D
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
-
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
cezerye adlı üyeden alıntı
yav adam motor alacak parayi toparlamaktan soz ediyo, sizin cozumlere bak
helal olsun
bi de araba mi alsin adam motoru calmasinlar die?:D
muahha yok arabyı bız almıycaz arabası ona vardır olmayan vardır babamda olan arabyı onune koycam dedım.Olmayanda komsusna fln rica eder koyar
-
Kesinlikle GS500 aldim aldigim gun alarm taktirdim motor. Millet sasirdi biraz sacma geldi belki ama ben acimam. Hem arka teker hem on teker kitli birde alarm ve evimin caminin dibinde (zemin kattayim) abartiyorsun diyebilirsiniz ama o motor calindiginda yenisini alacak param yok. Bir laf vardir. Servetini sokakta birakan her turlu tehlikeye aciktir. Bizimkide boyle bir durum iste.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Neden kimse kasko yaptırmayı düşünmüyor. Bende kasko var 6200 motora 580 lira verdım. Bence arabayla falan uğraşmayın direk kasko yaptırın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler