duruş-omurga...motora yakışmak lazım bence
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
İş ve ev güzergahım olduğu için Bağdat caddesi izleyicisiyim. Ama cosmopolit bir bölge olarak buranın genel olarak insanlarımızın eğilimlerini gösterdiğini düşünüyorum. Lüx bir bölge gibi görünüp, algılansa da özellikle haftasonu günleri cidden her bölgeden insan burada.. Motor kullanıcılarının farklı tercihlerde olanlarını da burada görebiliyorum.. Ama bir-iki istisna dışında inanılmaz bir postür hatasıdır gidiyor.. O kullanış şekli, o oturuşlarla mümkün değil bel- boyun ağrı yapmasın... Bunu geçtim, motor üzerinde giden insanlara bakıyorum, doğru duruşa sahipse bir anda motosiklet de güzelleşiyor..Ama altında en mükemmel motor olsun veya scooter olsun üzerinde solucan misali omurga kıvrık oturuldu mu motorun karizması da alt üst oluyor bence. Motoru bir anlamda manevi tatmin için de kullanıyoruz. Üzerinde yakışmak gerek bence motora. Duruş öyle güvenli , öyle asil olmalı ki kullandığınız motor ne olursa olsun harika durmalı altınızda bence..Bedenimize uygun motor seçmeliyiz. Evet tarz seçmek bize bağlı. Ama çok iri ve uzun bir kişinin mini boyda bir scootera binmesi duruşunu bozuyor. Bu duruş bozukluğu kişiye rahatsızlık vermek dışında bence psikolojik olarak da onu rahatsız ediyor olmalı ki çok rahatsız duruyor kişi, güvensiz duruyor.. Bence motor alırken en önemli kriter fiyat, model, kalite vb. ile beraber aynı zamanda bedene uygunluk. Araba kullanırken dahi bu kou önem kazanıyor ama bir ölçüde fazla önplanda değil. Oysa motorda.. Çok önemli.. Çok ufak tefek birinin de devasa bir motor üzerinde olması, veya çok uzun bacaklı birinin kadro(bisiklette öyle deniyor motorda karşılığı nedir bilemedim şu anda)kısmı kısa bir scooterda olması sağlık olarak da , kullanım olarak da, görünüm olarak da çok yanlış.. Siz ne dersiniz?
sağlam omurgayla yıllarca motorda..::cat: jale dural
Reklamlar
-
-
ewt en güzel oturusu aybiketa yapmıs tebrikler nasrettin hoca misali .
önünü görebilionmu yaw
-
önüm arkam sağım solum sobe !
-
aybiketa adlı üyeden alıntı
Güzel bi cevap olmuş
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
-
-
utandırıyorsunuz beni
hadi başka poz yok mu , hemen atladım ne artizim yaw
-
bu arada o sahil bizm mekan kartala kadar..
-
-
hepimizin mekanı işte ne güzel.. keşke sizleri çağırsaydım dalgakıranda yaptığım dolunayda sucuk-ekmek-şaraplı ritmperküsyon eğlenceli geceye..hay Allah.. Bir dahaki sefere duyurayım mı buradan?
-
kumkum adlı üyeden alıntı
hepimizin mekanı işte ne güzel.. keşke sizleri çağırsaydım dalgakıranda yaptığım dolunayda sucuk-ekmek-şaraplı ritmperküsyon eğlenceli geceye..hay Allah.. Bir dahaki sefere duyurayım mı buradan?
ooohoooo yaptıktan sonra söylemek var mı abicim
söyleme bari
-
istisnalar da iyi istisnalar ha... bunlar motor için yaratılmış besbelli... sizler alınmayın... şöyle bir oturup seyredin.. genellikle ekonomik diye yanlış motor lımından kaynaklanıyor durum çoğu zaman. ..
ooohoooo yaptıktan sonra söylemek var mı abicim
söyleme bari
Canım ya.. ablayım ben zaten.. erkek fatmalardan...bir dahakine duyuracağım merak etmeyin.. yakında ritm-latin perküsyon workshop yapacağım. katılmak isteyen olursa şartları duyurulara ekleyim...
-
-
-
Bak bilsem çağırırdım. www.ritmpark.com da etkinliklerde powerfulla girin. bakın. Benim düzenlediğim bir geceydi. Hem de Tikenin oradaki dalgakıranda gec 2 ye kadar.... kışın da sucuk ekmek yapacağız gene... bilemem... haber veririm de gelmezseniz nolcek...
-
bnde darbuka çalabilirmiyim
-
marefb adlı üyeden alıntı
bnde darbuka çalabilirmiyim
b ittabikiiiiii
-
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
Siz beni bir de M800 üzerinde görün
-
tamer abi duymasın.şiişşşşş
bi resimde benden.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler