Bağzı arkadaşlar scooterla nasıl wiraja giriliyor diyorlar
bakın arkadaşlar burda nasıl girmiş adam wiraja görün
böyle girilir bide aprilia rs125 le kapışıyor yaaa
http://www.youtube.com/watch?v=2dsEqXUrejw
Scoterda motormu canım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Bak bak moda yakıştımı şimdiii.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Herşeyin bir amacı var ve herşeyin bir yeri. Uzun yol gideceksin turing, enduro, araziye gireceksin enduro kross, yol buldum basacam diyorsan race, haftasonu sahilde, boğazda, caddede gezecem hava atacam diyorsan chooper, motor gösterecem diyorsan naked, şehiriçinde işimi görecem pratik olacam diyorsan scoteer.
Doğa sporları yapan bir insan olarak enduro baş tacımdır, tasarım ve göz zevkime hitaben naked tadından yinmez, ama istanbulda yaşayan bir insan olarak scooter ı tek geçerim bu kadar basit, neden ve sonuç...
Vitesli motor güzel ve çekici ama bu devirde teknolojinin geldiği bu aşamada ne bu iptidailik ne ilkellik, 100 seneden fazla oldu hala dişli sistemleri...nolur kalsın almayalım, viteslinin verimi, aragazı ve ataklığı diyorsanız alın size tiptronik sistem, düğmeden değiştirin rahat rahat, suziki an 650, ah bide bu kadar kazık olmasa.
Think Darkside
İlk defa Scooter'e bindiğimde , Düşüp yan tarafını çizmiştim....
Sahibinin gözlerine bakmaya utandım (sahibiyle Forumdan Tanıştık)
Çok dengesiz bir makina bence..
DELİkanlı olmayan adamın zaten motorla işi olmaz.. renqi şekli markası deişse de 2 teker 2 tekerdir..!!! ama benim tek bildiqim bişi war..düşük cclerin vitesli de olsa vitessiz de olsa hızlanma süreleri ortalama aynı..kalkışta ybr vites deiştirmekle vakit kaybedene kadar ben hussarla topukluorum..sona en fazla 3 metre fark yiorum ardından tekrar kafa kafaya..buna ne demeli.. yalnız birde virajlarda scooterler altınızdan kayacak qbi qelsede frenini qazını ve açını iyi ayarladın mı pekala missss qbi yatio..sevmeyenler tamamn alışkanlıklarndan vazqecemedklerinden ve scooterleri yeterince tanımadıklarından ..
Ben trafiğin içinde de uzun yolda da sol el parmaklarımın altında arka fren değil debriyaj olsun isterim, TanImsIz ise tam tersini ister. Bu kişiye göre değişir arkadaşlar. ve unutmayalım ki bu konunun başlığında "geyik" yazıyor! Bu konuyu şeref-namus meselesi yapmayı bırakın. Ben otomatik vitesli araba kullanmam, manuel vitesli araçlarla mecbur kalmadıkça otobana çıkmam. vitesli araç kullanabilmek ayrı bir hüner ister, scooter yada otomatik şanzumanlı araç kullanmak ayrı bir hüner ister. karıştırmayalım lütfen.
zevkler ve renkler yerine geçekleri tartışın.
bu dolmuşçular ne zaman bize sayı göstermeyi öğrenecek,
sürücüler ne zaman bizi aynalarında görmeye başlayacaklar,
yollarda araçlar kaymasın diye açılan şu gediklere lastik kaptırıp düşmeden nasıl yolalabiliriz bunları tartışalım.bu bir geyikti netice itibariyle... ama bitsin artık....
görüşmek üzre....
...Sergerdan...
scooterın amacı farklı tabii
şehir içi kısa mesafe sürüşlerde az benzin yakar,
virajlara da yawaş girerim hızla derdim yok benim diyen adam için scooterdan güzel motor yoktur, vites sorunu olmadığı için kullanımı çok rahat, uzun yollarda ve bozuk yollarda kullanımı ise tam anlamıyla işkence
scootere sadece çalışmazken bindim o bile bunaltıcı . motordan zevk almak istiyosan vitesi olcak basınca ön kalkacak . bunda hiç bi mok yok abi . hiç sevmiyorum iğrenç aletler böğk :D
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
valla bende kullandım bir kere normalde cross var ama yaz tatilinde yaklasık bi 50 km kadar bi yol yaptım ama 90 kitledikten sonra istiyosan otur üstünde sigara iç falan cok makara ya... ama tabiki benim motorum kadar olamaz
B-L-A-C-K-M-A-N ikitekerli koca dünya:cat:
İlk kez sukutır'a binen Babalar çinliydi diilmi ? Bunların daha büyük tekeli olanları olduğu gibi dengeli olanlarıda olduğunu hatırlatmak isterim, ayrıca bende ilk çinliye bindiğimde de aynen öyle dengesis buldum.
Sabah olsa da motora binsek.
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Chopper hayatımda kullandığım en rahat araçtır arkadaşlar. Scooter'ların trafikte avantajı var vites konusunda. Ama ben vitesli taraftarıyım , onun tadı başka abi. Scooter'da sıkılırım ben. Birde yağışlı havada binemem korkarım denge konusunda, virajlarda bizim motorlarda lean in-lean out diye birşey var , motoru yatırırsın sen yatmazsın veya içeri yatarsınız. Scooter'da böyle birsey yok , illa motor ne derse onu yapacaksın. Bacakların arasına alınan motorda sen ne dersen motor onu yapar
Trafikte scooter falan gözünün yaşına bakmam. Bi kere scooter'lar benim cbr'dan daha geniş. Benim geçtiğim aralardan hiçbir scooter geçemez.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)