beyler herkes bilir çelik motor diye bir firma vardır.. bıde kia nın çelik motoru var bunla bir alakası varmıdır acaba
beyler herkes bilir çelik motor diye bir firma vardır.. bıde kia nın çelik motoru var bunla bir alakası varmıdır acaba
güzel bir soru.ancak internetten motorsiklet satan çelik motora ulaşılamıyor. sadece ana sayfa var. "kandga" olarak aratırsan google'da çıkıyor.
e artık motosiklet satış sezonu bitti. dükkan kapanmıştır. bahara görüşmek üzere.
kımse net acıklama yapmadı ama
Kia yı getiren çelik motor, Motosiklet satan ise Çelik Motosiklet
Birbirleriyle bi bağlantısı yok diye biliyorum
http://www.celkan.com/ bu adrese bi bak istersen
ewt heralde alakası yok
Çelik Motor ile Çelik Motosikletleri arasında hiçbir bağlantı yok...
İnternetten bulduğum bilgilerdir...Çelik Motor Ticaret A.Ş., İstanbul
Kuruluş yılı: 1960
Anadolu Grubu'nun en köklü kuruluşlarından olan Çelik Motor, 26 Şubat 1960 tarihinde limited şirket olarak kurulmuş, 7 Mayıs 1969 tarihinde anonim şirket olmuştur.
1986 yılında, Çelik Motor VAZ-LADA firmasıyla distribütörlük anlaşması imzalamıştır.
1989-93 yılları arası Lada'ya üst üste 5 yıl "En çok Satılan İthal Otomobil" ünvanını kazandıran Çelik Motor, Mart 1999'dan itibaren Lada'nın binek ve 4x4 modellerinin ithalatına başlayarak, ithal otomobil pazarındaki yerini almıştır.
11 Ocak 2001 tarihi itibariyle Kia marka binek otomobil ve hafif ticari araç modellerinin Türkiye Distribütörü olan Çelik Motor, 44 yıllık bilgi birikimi ve deneyimini Kia'nın yeni yapılanmasında kullanmaya yönelik çalışmalarına başlamıştır. Öncelikli olarak Kia'nın ileri teknolojiye, modern ve çağdaş dizayna sahip binek otomobil modellerinin ithalatına başlanmış, Kia'nın, binek otomobil ve hafif ticari araç pazarlarındaki paylarının, marka imajı ve bilinirliğinin artırılması hedeflenmiştir.
---
ÇELİK MOTOR 45 YAŞINDA
Anadolu Grubu’nun en köklü kuruluşlarından olan Çelik Motor, 26 Şubat 1960 tarihinde limited şirket olarak kurulmuş, 7 Mayıs 1969 tarihinde anonim şirket olmuştur.
1986 yılında, Çelik Motor VAZ-LADA firmasıyla distribütörlük anlaşması imzalamış ve 1989-93 yılları arasında Lada’ya üst üste 5 yıl “En çok Satılan İthal Otomobil” ünvanı kazandırmıştır.
2001 tarihi itibariyle Kia marka binek otomobil ve hafif ticari araç modellerinin Türkiye Distribütörü olan Çelik Motor, 45 yıllık bilgi birikimi ve deneyimini Kia’nın yeni yapılanmasında kullanmaya başlamıştır.
Çok kısa bir süre içinde Türkiye’de büyük yol alan Kia, 3 yıl içerisinde Türkiye’de en hızlı büyüyen marka olmayı başarmıştır. Kia’nın lokomotif modeli Sorento, 4x4 araçlar içinde 2004 ve 2005 yıllarında açık ara lider, Picanto ise 2005 yılında sınıfının en çok satılan aracı olmuştur. Böylece Çelik Motor, aynı anda iki sınıfta birden birinci olarak otomotiv sektöründe yerli üreticilerin bile yapamadığını başarmıştır.
2005 yılında başlattığı operasyonel kiralama hizmeti, İstanbul ve Ankara’da açtığı perakende satış noktalarıyla, müşteriye verdiği hizmette farklılaşma yoluna gitmiştir.
Anadolu Grubu’nun ilk şirketi olan Çelik Motor, kurulduğu günden bu yana Türk otomotiv sektörünün öncü şirketlerinden biri olmuş, ülke ekonomisinin en sıkıntılı dönemlerinde bile, satışlarını ve başarısını sürdürmüştür.
Çelik Motor halen, aralıksız olarak ve sadece otomotiv sektöründe faaliyet göstermiş Türkiye’deki en eski şirket unvanını başarıyla taşımaktadır.
hocam çelik motor yani kia'nın disbürütörlügünü yapan celik motorla, 1-3 milyar arası cinli motor satan celik motorun aynı olacagını sanmıyorum
bana mantıksız geldi
viper_1 arkadasımız bu soruya son noktayı koymus
evet hocam haklısın yanlıs olmus celik motor anadolu grubuna aitmiş
yardımlarınız için herkese teşekkürler
başlık amacına ulaştığı için, üye isteğiyle kilitlenmiştir.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)