Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

cross alcam

REKLAM ALANI
    s e x t o n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pc900
    ya ben aslında tırmanıcı dağcıyım ve dağda evimiz var ormanın içinde oraya motorumla gitmek istiyorum ancak zorlu koşullara dayanabilecek bi motor bulamadım aynı zamanda bütçem kısıtlı 17 yaşımdayım motorumla şehir içine asla çıkmayı düşünmüyorum bi motorcu arkadaşıla görüştüm samimi yakın arkadaşım bana dediki
    '' sana yamaha veya honda bulurum plakası ruhsatı olmaz nası olsa şehir içinde kullnamıycaksın'' dedi
    kaça olur dedim 1 milyara bulurum dedi onun da motorcu dükkanları var tamir işlerriyle falan uğraşıyolar kaçlık olcak dedim 200 veya 350 lik dedi ya sizc bir milyara cross motoru zor diğilmi acaba plkası ve ruhsatı olmadığı içinmi bu kadar ucuz ve DAĞ ORMAN KOŞULLARINA EN İYİ GİDECEK CROSS HANGİSİ YAKITI HİÇ ÖNEMLİ DİĞİL ÇOK VEYA AZ BE NSAĞLAM VE ÇEVİK Bİ MOTOR İSTİYORUM ?? bilgileriniz için şimdiden tşekür edrim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sahapimer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dt 125 işini çok rahat görür.Hemde modeli yüksek olsun diye kasmazsan ucuza da bulursun.

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    plakasız ruhsatsız işler kaçaktır vergi kaçırmaktır. bence kendine bir bütçe belirle bize de 5000 ytl de mesela ona göre birşeyler söyler arkadaşlar zaten

marka olarak KTM yi tek geçerim.
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

pazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evrakları tam olmayan bir motosikletten mümkünse uzak dur.Bu tarz bir motorun çalıntı olma ihtimali çok yüksektir.

Motosikleti
    pc900
    bu sölediklerinizi göz önünde bulundurcam o zaman ruhsatsız almıyım plakaya ihtiyaç yok çünki sadece ormanda kullancam ?

BİŞeylr Yazin Ya Hangİ Motor En Uygunu Resİmlİ Ve Nalatimli Olursa Sevİnİrİm

JustHappy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VivaCity 100
    Plaka ve ruhsatı olmayan makineler Special Crosslardır.
    Tamamen arazi için üretilmiştir.
    Ayrıca bunların kullanım ömürleri vardır ve doldurduğu zaman sana sürekli masraf çıkarırlar.

Normal motorlar gibi değillerdir.
    Araziye çıkacağınız yere kadar bir aracın arkasında götürmeniz gerekir.
    Profesyonel cross makinelerde Sinyal - Ayna - yan ayakl v.b parçalar bulunmaz.
    Ayrıca special bir makineyi o fiyatlara alamazsınız !

Marka ve model ismini öğrenin daha iyi yardımcı olabiliriz !
    Artık kısa cümleler kuruyorum...

Motosikleti
    pc900
    BİlgİlendİrdİĞİn İÇİn TeŞekÜr Ederİm Şİmdİ Ben Aslinda Asil Evİmden DaĞdakİ Ne Gİtmek İÇİn Arada İkİ ÜÇ Kİlomterelİk Bİ Yol Var Yanİ Bodrumda Çikarticam O Yoldan GeÇİcem Pekİ Benİmİ Çİn En Uygun Motor Hangİsİ Benİm Aklimda Bİ Model Yok Ama Motorun Kolay Kolay AĞzriza Çikarmasini İstemİyorum SaĞlam Çevİk Olmasini İstİyeyrum Aslinda Aklimda Specİal Makİne Vardi Ama SÖledİkelrİnden Sonra Hevesİm Kalmadı :d

Rotting Crist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 Zat
    bak kardeş

illaki motosiklet sahibi olucam diye uraşma benim babam 30 senedir motosiklet kollanıyor ama ben 26 yaşında bir motora sahip olabildim.
    bu bahsettiğin motorun çalıntı olma ihtimali var eğer böyle şeylere bizler yönelirsek bu insanlar çalmaya devam eder.
    biraz da bunları düşünerek vicdanlı davranmak lazım
    [COLOR="Black"]Rotting Crist[/COLOR]

Motosikleti
    pc900
    gerçkten çok bilinçlisin kardş sana katılıyorum o zaman ben para biriktiriyim en temizinden bi cros alıyım 4 5 milyar olsun ama temizinden olsun peki bana en baştaki yazdıklarıma göre hangi motoru önerirsin

Çinlilerde Ramzey'i tek geçerim.Ramzey i mutlaka bir incele.Anladığım kadarıyla bütçelerimiz benzer, bu nedenle spesiyellerden uzak durmalısın.Zaten fiyatları da seni uzak tutar.

ELeCtRiCkChi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZeaLSun 125-7
    [CENTER][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"][B]:queen: Ben Yandım, Sen Yanma ; Sakın MondiaL ALma...! :queen: [/B][/SIZE][/FONT][/CENTER]

Alıntı ELeCtRiCkChi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu motoru önermiyorsun değil mi?!

Motosikleti
    ZeaLSun 125-7
    ÖneRmiyoRum Tabiki Ama Hondanın En Ucuz CRoss U Bu
    sextonun Gücü Yetecekse Bunu ÖneRebiLiRim İşte :
    http://www.honda.com.tr/motosiklet/model/?model=61
    Hem DayanıkLı Hemde Düz DuvaRa TıRmanacak KadaR GüçLü...!
    [CENTER][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"][B]:queen: Ben Yandım, Sen Yanma ; Sakın MondiaL ALma...! :queen: [/B][/SIZE][/FONT][/CENTER]

Anlayamadım.Dalga mı geçiyorsun.Bu motor çocuklara eğitim amaçlı kullandırılan bir cross motor.Yetişkinlere yönelik değil.Böyle olunca da isterse fiyatı 10 ytl olsun, yetişkinlerin seçenekleri arasına alamayacağı bir motor.

Motosikleti
    ZeaLSun 125-7
    İyi Sen KuLLan O Zaman...!

kraljames - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dikkat et çalıntı mal almayasın 3.175 YTL hondanın bu modeli bi bak istersen
    [ ELAZIĞ-MT ]

Alıntı kraljames adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu motor çocuklar için, yetişkinler için değildir.

Adam kros motor diyor, sen tutmuş Varadero'yu öneriyorsun.Üstelik düz duvara tırmanır diyorsun.Merak ettim, kaç yaşındasın sen?

Motosikleti
    ZeaLSun 125-7
    Alıntı kraljames adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muahahhahahahah....! Yaaaaa PazeR Bak Başka ÖneRenLeRde WaR...! Muahahhahahhah

Alıntı pazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu motor çocuklar için, yetişkinler için değildir.

Adam kros motor diyor, sen tutmuş Varadero'yu öneriyorsun.Üstelik düz duvara tırmanır diyorsun.Merak ettim, kaç yaşındasın sen?
    Senin KadaR Genç DiğiLim Ama BanLAnmamak İçin Sana BiR Daha Yazmayacağım...! Unutma FoRumda İkiLi AtışmaLaR Yasak...! İkimiz İçinde En HayıRlısı Susmak...!

voldemort - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şu an yok
    dostum adamla dalga gecercesıne motorlar onermıssın. adam dıyo 1 mılyar sen tutmus varadero gosterıyosun.

Kardes sende saglam bır sey alıyım dıyorsan sık dısını pazer inde dedıgı gıbı Ramzey al. veya honda xlr 125 bak pazerın avatarındakı kendı motorudur ve oda xlr125 dır. xl 200 de tavsıye edebılırım sana
    ne motor alırsan al plaka ve ruhsat kesınlıkle olsun ehlıyetınıde al kacak iş yapma.. sen rezıl olacagına paran rezıl olsun.
    Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA

Muahahhahahahah....! Yaaaaa PazeR Bak Başka ÖneRenLeRde WaR...! Muahahhahahhah

Senin KadaR Genç DiğiLim Ama BanLAnmamak İçin Sana BiR Daha Yazmayacağım...! Unutma FoRumda İkiLi AtışmaLaR Yasak...! İkimiz İçinde En HayıRlısı Susmak...!
    İki yıldır buradayım, daha uyarı bile almadım.Karşılıklı olarak fikirlerimizi paylaşır, sorularımıza samimi cevaplar verir, tüm bunları da hakaret sınırlarını aşmadan yababilirsen, merat etme kimse seni banlamaz.MT antidemokratik bir platform değildir.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler