Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

cross alcam

REKLAM ALANI
    s e x t o n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pc900
    Alıntı voldemort adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum adamla dalga gecercesıne motorlar onermıssın. adam dıyo 1 mılyar sen tutmus varadero gosterıyosun.

Kardes sende saglam bır sey alıyım dıyorsan sık dısını pazer inde dedıgı gıbı Ramzey al. veya honda xlr 125 bak pazerın avatarındakı kendı motorudur ve oda xlr125 dır. xl 200 de tavsıye edebılırım sana
    ne motor alırsan al plaka ve ruhsat kesınlıkle olsun ehlıyetınıde al kacak iş yapma.. sen rezıl olacagına paran rezıl olsun.
    VOLDEMORT TOPRAĞIM BENİM KARDEŞ SEN TOKATLIMISIN YA BENDE TOKATLIYIM TOKAT ZİLEDEN YENİ KÖYLÜYÜM ÇOK SEVİNDİM YA GÖKSU BEN

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    HAYALBUYSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF - R6
    Alıntı ELeCtRiCkChi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ÖneRmiyoRum Tabiki Ama Hondanın En Ucuz CRoss U Bu
    sextonun Gücü Yetecekse Bunu ÖneRebiLiRim İşte :
    http://www.honda.com.tr/motosiklet/model/?model=61
    Hem DayanıkLı Hemde Düz DuvaRa TıRmanacak KadaR GüçLü...!
    Arkadaşım link önerin için büyük ihtimalle yanlış link seçtiğini düşünüyorum. Yok eğer diyorsan ki ben doğru link verdim.Benim önereceğim motor varadeo dur , aynı zamanda alttaki yazıyada sonuna kadar katılıyorum , varaeo ile düz duvara bile tırmanabilirsin diyorsan......

Benim PESSSSS demekten başka çağrem kalmıyor.Arkadaşın talepleri belli , tamamen doğada kullanacağı bir alet arıyor. Sen gidip neredeyse Funduro veya touring-enduro sınıfına giren varadeo yu öneriyorsun......

Tamam motorsiklet.net anti- demokratik bir platform değildir, ancak mantıklı ve makul öneriler ortaya atman gerekiyor. laf olsun beri gelsin diye ortaya çıkıp motorsiklet önerdin mi , bir çuval incir berbat olur....

İnsanlar bu forumda bilgi istiyorlarsa karşılığında biraz saygıyı hakediyorlar ,isteklerine anlamsız cevaplar vermek pek yakışık almaz.

post sayısı artsın veya namım yürüsün anlayışı ile forumda bir çok boş beleş mesaj olmaya başladı
    FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......

voldemort - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şu an yok
    sexton ewet TOKAT Niksarlıyım. sen su an neredesın. msn ıme tıkla tanısalım dostum..
    Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA

s e x t o n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pc900
    msn ini kendime kaydettim açmanı bekliorum

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler