Arkadaşım link önerin için büyük ihtimalle yanlış link seçtiğini düşünüyorum. Yok eğer diyorsan ki ben doğru link verdim.Benim önereceğim motor varadeo dur , aynı zamanda alttaki yazıyada sonuna kadar katılıyorum , varaeo ile düz duvara bile tırmanabilirsin diyorsan......
Benim PESSSSS demekten başka çağrem kalmıyor.Arkadaşın talepleri belli , tamamen doğada kullanacağı bir alet arıyor. Sen gidip neredeyse Funduro veya touring-enduro sınıfına giren varadeo yu öneriyorsun......
Tamam motorsiklet.net anti- demokratik bir platform değildir, ancak mantıklı ve makul öneriler ortaya atman gerekiyor. laf olsun beri gelsin diye ortaya çıkıp motorsiklet önerdin mi , bir çuval incir berbat olur....
İnsanlar bu forumda bilgi istiyorlarsa karşılığında biraz saygıyı hakediyorlar ,isteklerine anlamsız cevaplar vermek pek yakışık almaz.
post sayısı artsın veya namım yürüsün anlayışı ile forumda bir çok boş beleş mesaj olmaya başladı
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
sexton ewet TOKAT Niksarlıyım. sen su an neredesın. msn ıme tıkla tanısalım dostum..
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)