arkadaşlar dayanıklı aşırı pahalı olmayan iki kişinin rahat edebileceği ayrıca bol yük yüklenebilecek en az 1 haftada 2000 km yapacak tık demeyecek rahat güçlü en iyi maxiscooter hangisi sizce tecrübeli arkadaşlar için soruyorum (çin malı hariç)
arkadaşlar dayanıklı aşırı pahalı olmayan iki kişinin rahat edebileceği ayrıca bol yük yüklenebilecek en az 1 haftada 2000 km yapacak tık demeyecek rahat güçlü en iyi maxiscooter hangisi sizce tecrübeli arkadaşlar için soruyorum (çin malı hariç)
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Scooter istediğine emin misin? Maxi scooter bile olsa uzun yolda hele Türkiyemin asfalt standardında üstelik 2 kişi ve bolca yükle bu iş zor diyorum ben.
Burgman 400 ya da silverwing 400 çok uygun olur bence
Bence Suzuki Burgman
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
an burgman 650 abs yi öneririm ben
hem abs özelliği ile güvenli uzun yol yapabilirsin
hem gücü sayesinde zor durumlardan kurtulabilirsin
büyüklüğü sayensinde eşşek gibi yük yükleyebilirsin
ayrıca ister manuel ister otomatik olarak kullanılabilen bir şanzımana sahiptir...
kötü yanı fiyatı :(
maddi bi sınır yok ise SUZUKİ AN 650A BURG. EXEC. (ABS)
http://www.suzuki.com.tr/index.asp?a...&motolink2=207
Kaza Anında Sizi Korur...
Sevgili dostum bekara kadın boşamak kolay gelir... Picasso'nun bir sözü var... İstekler olanaklarla sınırlıdır... Bu nedenle Burgman -Yamaha - Honda vs pahalı scooterlerda var... Bütçesi kısıtlı olanlar için çin malı maksilerde var... Öteki markaları bilemem ama Ben Yaklaşık 80 kiloyum... Eşimde yaklaşık 90 kilo... Birde 20 - 25 kilo yük düşünürsen, Ben şu ana kadar bu şekilde 6445 km yol yaptım. Daha motorum inmedi... Yani bakımlarını düzenli yaptırdığım halde sorun yaşamadım. Ama Sana şunu öneririm Hava filtrelerini ve hava filtresi haznesini muhakkak 1000 km de bir kontrol ettir. Benim kullandığım motor ise mondial zat 150 çekişi güzel... beygir torku iyi... Adana ve çevresinin bozuk yollarında henüz dağılmadı.... Birde hep ayni benzini aynı benzin istasyonundan al... başka ne önerebilirım bilmiyorum... Ama ben en iyi kullandığım motoru bilirim... Ahkam kesmek istemem... Ezbere konuşmayı da sevmem... Umarım yardımcı olmuşumdur...
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
x max 250 derim bende
Ride your way
Eğer iki kişi çekişi kuvvetli bi motor istiyosan, bu torku kuvvetli bi motor olmalı. Bu iş icin ayırdığın bütce nedir bilmiyorum ama ben piaggio dan yana hakkımı kullanırım. x9 evo 500.. fazlasıyla bagaj hacmide var zaten.
evet bende x 9 düşünüyorum ama aprilia atlantik 250 nasıl dır
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Yamaha Majesty 400'den şaşma derim ben...Hem sürücü hem de artcı için olağanüstü rahat ve konforlu bir makina...Biraz daha ucuz olsun dersen gene Yamaha X-MAX al...Ama Yamaha al.
aprilia atlantik 250 yerine 500 öneririm ben,şuan içlerinde en ucuzu o hatta 250liklerle neredeyse aynı fiyatlarda.
X8 250 Premium'u tavsiye ederim. Son derece rahat ve geniş bagaj hacmi var.
Ben 3000 km yaptım. Yaz kış motor kullanırım. Yağmurda çamurda da bindim.
Bagajına 2 adet kask rhatlıkla sığıyor, bunun yanında da genede boşluklar kalıyor. Ayrıca görünüm itibarı ile X9'dan daha şık bence (zevk meselesi). Performans ve frenaj da oldukça iyi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)