https://www.ntv.com.tr/amp/galeri/tu...o0ed4RrH_kEoGA
ne haber ama Ntv! Hachiko tarzı bir başlık oldu bu ama idare edin.
isim güzel ama, ben çok beğendim.
https://www.ntv.com.tr/amp/galeri/tu...o0ed4RrH_kEoGA
ne haber ama Ntv! Hachiko tarzı bir başlık oldu bu ama idare edin.
isim güzel ama, ben çok beğendim.
Olm çocukla dalga geçerler okulda , şşt Honda öpeyim seni saat on da :D
Hondacılar niye böyle yav? Okulda çoçuğun yanından VUTUTUTUTU diyerek geçecekler .
çocuğum olursa adını memati fireblade emelianenko koyacağım
Honda ve Nissan birleşme kararı almış.
Şimdi marka ismi değişirse nasıl olacak?
Honda'nın Japonca anlamını bilse hiçbirşey den esinlenmezdi , "ekilmemiş pirinç tarlası" :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------
Çocuk Japonya ya gitse bi şok daha yaşayacak , orda bizim gibi Hon-da değil haun-dah diye teleffuz ediliyor
Ares en azından Yunan mitolojisinde savaş tanrısı olarak bilinir, Honda ise ticari amaç için kurulan bir firmanın ismi arada dağlar kadar fark var . Bana kalırsada 2 side yanlış bu çocuk Allah nasip ederse 50-60 yaşlarına gelirse Ares amca/dede Honda amca/dede yakışan şeyler değil , hatta bana Berkecan bile saçma geliyor . Ticari amaç güden ve bunları kuran insanları yüceltmeye gerekte yok, ne kadar yüceltirseniz yüceltin kendi cebinizden para çıkıyor ve onlara kar marjı sağlıyorsunuz, ama benim kafam bozuk diyorsa bu tarz aile diğer kalan 3 tane Japon motosiklet üreticilerin hakkınıda yedirmeyiz .
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------
Cbr'ın ismi değişip daha güzel bir model çıkarsa ne olacak o zaman .
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------
Abi bu sumo güreşçisinin isim anlamı "fedakar ve aynı zamanda merhametli olan ekilmemiş pirinç tarlası" olarak çıkıyor .
Gpt emmide bana böyle görsel oluşturdu , işte karşınızda fedakar ve aynı zamanda merhametli olan ekilmemiş pirinç tarlası.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)