Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motorcular olarak fena silkelendik

REKLAM ALANI

arkadaşlar çok pis kazıklandım.
    gecen nisan bası cb 125 f i tam 108 bin e almıştım.

3 gün önce aynı bayi bana mesaj atıyor motoru 95.000 e bırakıyor.
    boyle bir kazık yemek hiç hoş olmadı Honda.bayi yapıyor olsa bile hiç hoş değil.
    ulan faize koysam motoru şimdi alsam acayip kardaydım :(

neyseki bu alemde kazık yiyen bir tek ben değilim.
    espresso sanki 50.000 tl daha koyup sıfır motor almak varken 2015 model vstrom almıştı dsdsfsds
    f54 denen sakaryalı araya adam koyup 2 sene önce dio yu 95 e almıştı şu an hala aynı fiyat :d

ulan yemin ediyorum piyasanın düşeceğini biliyodum ben :(
    Beto87 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Üzme tatlı canını okşa patlıcanını ;)
    sallami, maktama, harun27 ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

Alpbatur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1600 GTL
    Alıntı rottie adlı üyeden alıntı Mesajı göster

boyle bir kazık yemek hiç hoş olmadı Honda.bayi yapıyor olsa bile hiç hoş değil.

espresso sanki 50.000 tl daha koyup sıfır motor almak varken 2015 model vstrom almıştı dsdsfsds
    f54 denen sakaryalı araya adam koyup 2 sene önce dio yu 95 e almıştı şu an hala aynı fiyat :d

Yediğin kazık bu olsun takma kafana... Ama espressonunki biraz fazla olmuş ama o da motoruyla çok mutlu önemli olan o
    rottie ve espresso bunu beğendiler.

sampsonte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CFMOTO 250SR, HONDA Dio
    sen bu haldeysen 200bine 250sr alanlar ne haldedir düşünemiyorum
    loshh3619 bunu beğendi.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT

Ben motorumdan memnunum, iyi ki almışım diyorum, yazın 3500km yol yaptım ne güzel Trakya'da ne kadar ara yollar varsa gezdim, vitesli motor sürmeyi öğrendim, asfalt dışına çıkanın tadını aldım, mıcır yolda sürmek korkulacak bir şey değilmiş onu gördüm, bu anılarım ve geçen 6 ay geri gelmez ama para gider-gelir bir şekilde hallolur.
    Benim motorum özel bir motor, başka bir ikinci el vstrom olsa pazarlık yapar kontrol ettirir uğraşırdım ama bu 40 yıl önce tanıştığım, yaklaşık 7 yıl aynı yatılı okulda beraber okuduğum malesef 2020 yılında vefat eden arkadaşımın motoru. Motosu aldığından beri nasıl baktığını, ne gibi ekstralar eklediğini falan hep biliyordum zaten iletişim halindeydik sürekli, bizim sınıf grubundaki motorcu arkadaşları bir araya getiren toplayan bir arkadaşımdı. Motor kardeşine kalmıştı, kardeşi bizim sınıf grubuna abimin motoru satıyorum dediğinde aradım, abi fiyatı sen belirle, ne şekilde ödersen öde, yurtdışına taşınıyorum yoksa satmazdım zaten dediğinde fiyatı ben söyledim, yani belki daha düşük fiyat versem olurdu ama ayıp olurdu, zaten ödeme konusunda da kolaylık sağladı, hiç peşin param yokken motor sahibi oldum, 6 ay içinde 2-3 parça halinde de olsa kasım ayına kadar ödedim.

Şimdi üzerine 50 koyup bayiden ağustos-eylül ayında sıfır alabilirdim belki ama haziran - temmuz geçmiş olacaktı, yaz bitecekti, bir yıl daha yaşlanmış olacaktım, zaten kaç yılım kaldı ki botor sürebilecek daha? Belki bu son motorum olacak. Hem kenarda param yoktu, xmax bile olsa ha deyince satılamıyor, xmax hala duruyor, olmadı şehir içi motoru yapıcam onu. Hangi bayi peşin para olmadan motor satar?

Özetle, ben kendimi zarar girmiş saymıyorum, fiyatı ben belirledim, parça parça ödedim, daha ne olsun,

Hem sürerken de hep arkadaşımı anıyorum. Para ile satın alamayacağım şeyler bunlar.
    izzmarit, sallami, ilker a. ve 12 diğerleri bunu beğendiler..

Alpbatur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1600 GTL
    [QUOTE=espresso;4802180]Ben motorumdan memnunum, iyi ki almışım diyorum, yazın 3500km yol yaptım ne güzel Trakya'da ne kadar ara yollar varsa gezdim, vitesli motor sürmeyi öğrendim, asfalt dışına çıkanın tadını aldım, mıcır yolda sürmek korkulacak bir şey değilmiş onu gördüm, bu anılarım ve geçen 6 ay geri gelmez ama para gider-gelir bir şekilde hallolur.
    Benim motorum özel bir motor, başka bir ikinci el vstrom olsa pazarlık yapar kontrol ettirir uğraşırdım ama bu 40 yıl önce tanıştığım, yaklaşık 7 yıl aynı yatılı okulda beraber okuduğum malesef 2020 yılında vefat eden arkadaşımın motoru. Motosu aldığından beri nasıl baktığını, ne gibi ekstralar eklediğini falan hep biliyordum zaten iletişim halindeydik sürekli, bizim sınıf grubundaki motorcu arkadaşları bir araya getiren toplayan bir arkadaşımdı. Motor kardeşine kalmıştı, kardeşi bizim sınıf grubuna abimin motoru satıyorum dediğinde aradım, abi fiyatı sen belirle, ne şekilde ödersen öde, yurtdışına taşınıyorum yoksa satmazdım zaten dediğinde fiyatı ben söyledim, yani belki daha düşük fiyat versem olurdu ama ayıp olurdu, zaten ödeme konusunda da kolaylık sağladı, hiç peşin param yokken motor sahibi oldum, 6 ay içinde 2-3 parça halinde de olsa kasım ayına kadar ödedim.

Şimdi üzerine 50 koyup bayiden ağustos-eylül ayında sıfır alabilirdim belki ama haziran - temmuz geçmiş olacaktı, yaz bitecekti, bir yıl daha yaşlanmış olacaktım, zaten kaç yılım kaldı ki botor sürebilecek daha? Belki bu son motorum olacak. Hem kenarda param yoktu, xmax bile olsa ha deyince satılamıyor, xmax hala duruyor, olmadı şehir içi motoru yapıcam onu. Hangi bayi peşin para olmadan motor satar?

Özetle, ben kendimi zarar girmiş saymıyorum, fiyatı ben belirledim, parça parça ödedim, daha ne olsun,

Hem sürerken de hep arkadaşımı anıyorum. Para ile satın alamayacağım şeyler bunlar.[/QUOTE

Benim bugüne kadar yediğim kazıkları saysam fizana yol olur. Parayı zaten harcamak için kazanıyoruz üç günlük dünya keyif alıp geçeceksin dünya malı zaten dünyada kalıyor....
    espresso bunu beğendi.

Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Valla espresso'nun Xmax'ı ve espresso'nun Vstrom'u diye Google'da aratınca ilk sırada çıkıyor artık

Türkiye olarak öğrendik, bunları İngilizce'ye çevirecek bir hayırsever çıkarsa, Dünya çapında listeye girecek
    freasy, espresso ve haluk23 bunu beğendiler.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı Alpbatur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim bugüne kadar yediğim kazıkları saysam fizana yol olur. Parayı zaten harcamak için kazanıyoruz üç günlük dünya keyif alıp geçeceksin dünya malı zaten dünyada kalıyor....
    Benim motorum da tam örneği işte dünya malı dünyada kalıyor, rahmetli arkadaşım'dan bana kalmış gibi oldu motor.

Eskiler ne demişler, "dişin kesebiliyorken yiyeceksin, ayağın yürüyebiliyorken gezeceksin" Bu yaşa geldim, bir 10 yıl daha motor sürebilecek miyim belli değil, zaman kaybı paradan daha değerli.
    Birkannn ve tommygun bunu beğendiler.

Motosikleti
    Kymco AK550

iki senedir piyasa düşecek diyorsun sen, daha yeni düştü :D

Alıntı freasy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iki senedir piyasa düşecek diyorsun sen, daha yeni düştü :D
    o kadar hata payı olacak tabiii
    100 binlerce üyesi olan bogaziçili ekonomistler bile secimden sonra tufan, dolar 40, 50 diyolardı.

nokta atışı tahmin zor yanii ;)
    freasy bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 misafir)