Bu İki Kaskımıda Satacam En kolay Nasıl Satabilirim
Reklamlar
-
Bu ikisinide satmam lazım karta borca girip aldım kaskı rengi motora uymadı,siyahta önceki kaskım Acil sahibinden hiç aktif değil görünürlük sıfır 2 saatte 2 kişi gördü
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
eğer burdan almak isteyen olursa canscans9090@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------
eğer burdan almak isteyen olursa canscans9090@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------
Reklamlar
-
sahibindene koyup 6 ay bekleyebilirsin :D onun dışında ekipman alım satımı yapan yerler var oraya satabilirsin ama sonucunda bedava fiyatına satıcaksın koy kenara kalsın lazım olur
-
Dolap,Letgo ya da Facebook motosiklet gruplarında ilan açma gibi mecraları da denemeni tavsiye ederim.
-
ölü fiyata vermedigin surece zor
-
akrapovich adlı üyeden alıntı
Bu ikisinide satmam lazım karta borca girip aldım kaskı rengi motora uymadı,siyahta önceki kaskım Acil sahibinden hiç aktif değil görünürlük sıfır 2 saatte 2 kişi gördü
https://i.hizliresim.com/gz1eor6.jpg
https://i.hizliresim.com/ir3f2y2.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------
Motosiklet ekipmanı al-satı yapan sayfalarına vs. ilan ver ama kimse 2. el kaska yönelmiyo hijyen vs. konularından dolayı baya ucuza vermen gerekir.
-
kask da çorap gibidir, 2. el kask alıp giymek 2. el çorap alıp giymek gibi. Bu yüzden 2. el satmak zor.
Hem hijyen konusu var hem de kask gibi bir korum ekipmanında yere mi düştü, görülmedik çatlağı var mı gibi durumlardan ikinci el kask almaz kimse.
-
ee normal.
bari tozunu alsaydın satacağın kaskın. ben kask alacak olsam ve şu tozu pisliği görsem, kaskın nasıl kullanıldığı hakkında kafamda felaket senaryoları oluşur hemen.
bi de kırmızı kaskı daha yeni aldım demedin mi sen? alıyon niye satıyon? madem satacan neden alıyon en başta?
-
shruikan adlı üyeden alıntı
ee normal.
bari tozunu alsaydın satacağın kaskın. ben kask alacak olsam ve şu tozu pisliği görsem, kaskın nasıl kullanıldığı hakkında kafamda felaket senaryoları oluşur hemen.
bi de kırmızı kaskı daha yeni aldım demedin mi sen? alıyon niye satıyon? madem satacan neden alıyon en başta?
küçük gelmiş ondan satıyor heralde kasklarda iade hakkı yok mu ki iç çamaşırı mı yahu
-
Ya akrapovic,2 tane birden alirken aklin nerdeydi, senin kafandan cikan kaski kim ne yapsin,türlü cesit olumsuzluklar olabilir,sackiran,vb.Ha söyle olur sevabina maddi durumu pek iyi olamayan birine hediye edersen hayirn duasini alirsin bari beyaaaa.
-
19 Aralık 2024, 12:31
-
19 Aralık 2024, 12:43
sampsonte adlı üyeden alıntı
küçük gelmiş ondan satıyor heralde kasklarda iade hakkı yok mu ki iç çamaşırı mı yahu
alıp denese küçük gelse, zaten aldığı yere iade eder.
öbür konusuna bak bi. almış, küçük gelmesine rağmen kullanmış, dışarıda kaskla gezmiş, en azından dürüst davranıp iade etmek yerine 2. el olarak satmaya çalışıyor. çalşıyor da neden kafasına uymayan kaskı inatla kullanıyor sonra da pişman olup satmaya kalkıyor?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)