Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

DNA Spor Hava Filtresi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CF Moto 450 NK
    Herkese merhaba 450 NK için DNA hava filtresi satın aldım. Bu filtreler testlerde de belirtildiği gibi performansı arttırıyor mu? Kullanan ve ya tecrübesi olan birisi varsa bana bilgi verebilir mi?
    Gereksiz eleştiri, gizli hayranlıktır...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    duke 390 150 beygir
    yüksek beygirli motorlarda artırır.tahminen en az 80 beygir olması lazım.genelde tek basına yeterli olmuyor,yanına full sistem yada slip on egzos takıp ecu dan yeni map yapıyorlar beygir artıyor.sana tek faydası sesi tok vermek olur.belki bi ihtimal üst devirlerde çabuk devirlenme ama bunu zor farkedersin.bende var duke 390 a aldım dna

Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Alıntı garip.mv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba 450 NK için DNA hava filtresi satın aldım. Bu filtreler testlerde de belirtildiği gibi performansı arttırıyor mu? Kullanan ve ya tecrübesi olan birisi varsa bana bilgi verebilir mi?
    Hava filtresini egzoz ve yazılım ile desteklemezseniz emme sesinden hariç bir katkısı olmaz.

Motosikleti
    CF Moto 450 NK
    Orjinal akrapovicim de var modeli bu S-CF4SO1-APC ama full sistem değil dediğiniz gibi sadece tüpü taksam performansı arttırır mı? Açıkçası takmaktan korkuyorum ceza yeme ve bağlatmadan dolayı. Bilgim olmadığından soruyorum cevaplarınız için teşekkürler.
    Gereksiz eleştiri, gizli hayranlıktır...

Dna hiç kullanmadım ama k&n filtreler taktığım her motorda farkettirmişti, yakıtta son hızda veye torkta. En son cb250r modeline bmc taktım fakat hiçbir fark hissetmedim desem yeridir. K&n öneririm, bmc önermem, dna hakkında bişey diyemiyorum.

selsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vstrom 800DE
    Egsoz ve yazılımla desteklenmezse performansa etkisi olmuyor ama sesi toklaştırıyor.

Ben kullanıyorum, hatta başım da şişti bir tık, orjinal hafa filtre kapağına geri döneceğim bir ara

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)