Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Çok Acill Kask Aldımm XXL ama kask yanlardan sıkıyor genişlermi?

REKLAM ALANI
    Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Konuyu açana değil de, ciddi ciddi cevap verenlere hayret ediyorum yav
    CRF, mertowski ve Birkannn bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı TIGERSHARK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi de birader 60/61 cm kafama olmadı diyorsun shoei nin kaskında xl de 61/62 cm yazıyor. Eğer böyleyse senin problemin 1 cm miş

Sende ki modeli bilmiyorum ama

https://www.fc-moto.de/en/Shoei-GT-A...hoCJQgQAvD_BwE
    Shoei X SPR PRO kullanıyorum 1cm yüzünden alnımdan aşşağı geçmemsi biraz zor gibi sıkar fln ama kafamdan aşşağı geçmedi bile :D

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı uurrdmrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Shoei X SPR PRO kullanıyorum 1cm yüzünden alnımdan aşşağı geçmemsi biraz zor gibi sıkar fln ama kafamdan aşşağı geçmedi bile :D
    Yanlış anlama lafım meclisten dışarı. CM olayı şaşmaz. Büyük markalar birçok model çıkarıyor ama biz şekline bakarak beğendiğimizi alıyoruz halbuki onlar kafa yapılarına göre model çıkarıyorlar. Bizim derdimiz dışarıdan nasıl görünüyorum, şekil oldum mu Aynı yukarıda ki arkadaş gibi

Valla seninkinde de aynısı yazıyor

https://www.fc-moto.de/en/Shoei-X-SP...RoCcyYQAvD_BwE

Benim ölçüm 57-58 arası. Daha önce agv kullandım longway modelinde m ye tekavül ediyordu. Yıllar soranda revenge 2 aldım o da 57,58 m ye tekavül ediyordu. Ama alırken hiç harfe değil cm göre alıyorum.
    Dört Silindirin Gücü Adınaaaa ......!

Alıntı TIGERSHARK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanlış anlama lafım meclisten dışarı. CM olayı şaşmaz. Büyük markalar birçok model çıkarıyor ama biz şekline bakarak beğendiğimizi alıyoruz halbuki onlar kafa yapılarına göre model çıkarıyorlar. Bizim derdimiz dışarıdan nasıl görünüyorum, şekil oldum mu Aynı yukarıda ki arkadaş gibi

Valla seninkinde de aynısı yazıyor

https://www.fc-moto.de/en/Shoei-X-SP...RoCcyYQAvD_BwE

Benim ölçüm 57-58 arası. Daha önce agv kullandım longway modelinde m ye tekavül ediyordu. Yıllar soranda revenge 2 aldım o da 57,58 m ye tekavül ediyordu. Ama alırken hiç harfe değil cm göre alıyorum.
    Valla bende anlamadım ki :D CMye göre aldığım 2 kaskımda kafama olmadı . Başta ölçtüğümde 61cm çıkmıştı kafam , trendyolda ki beden tablosunda XL gözüküyodu o kafamın üstüne bile olmadı sonra bu nasıl olabilir diyip XXXL aldım o anlık sinirle o da alnımdan aşşağı geçmedi anlamadım bende . https://cdn.dsmcdn.com/ty1574/prod/Q...1_org_zoom.jpg beden tablosunu burdan baktım.
    TIGERSHARK bunu beğendi.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı akrapovich adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanlardan sıkıyor,benim eski kaskta yanlar sadece dokunuyor sıkma hiç yok
    kafamdan lap diye çıkarım kafama takarken saniyede takıyordum yeni aldığım kaskta ise kaskın heryeri kafamın
    heryerine değiyor,mesela şöyle örnek vereyim eski kaskı bağlamadan kafama geçirsem ve gelip
    biri yukarı doğru çekse şapka gibi rahat çıkar,hatta zıplasam falan kask oynar ama bu yeni
    aldığımda kask kafamdan gram hareket etmiyor
    Kaskı giymeden önce kafanıza buff geçiriyor musunuz? Kaskı direkt kafaya geçirmeye kalkınca kulaklar katlanır sonra çok rahatsız eder.
    Kaskın zaten her yeri kafanın her yerine değmesi gerekiyor.
    tommygun bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)