Merhaba 270.000 tl civarında bir param var sizce sıfır duke 250 mi yoksa ikinci el mt 25 mi daha iyidir
Merhaba 270.000 tl civarında bir param var sizce sıfır duke 250 mi yoksa ikinci el mt 25 mi daha iyidir
Düzgün kullanılmış, bakımlı, zorlanmamış bir MT25 her zaman daha makbuldür. Problem, öylesini bulmak...
ikisini de bir süre önce alıp, kullanıp, sattım. fiyatları takip etmedim son zamanlarda ama temizi geliyorsa kmli bile olsa çok net mt-25 almalısın
top casele kullanan orta yaşlı birinden bir mt25 bulsam affetmezdim 2 silindir varken tek silindiri asla tercih etmezdim tek silindir kullanan biri olarak
270 verdikten sonra 0km mt25 zorlanır.ama ktm huqsuvarnada acayip indirimler var.vitpillen 250 bi ara 220 bin tl falandı.duke 250 sanki 240a veren var diye hatırlıyorum.yepyeni kasa duke veya vitpillen direk alınır yani.mt25 makyaj yedi 0km de olsa şahsen tercih etmezdim ucuza vermiyorlarsa ki öyle bir dünya yok alternatif rc390 0km 270 bin tl güzel fiyatı var donanım fiyat performans 10 numara.o paralara kıyamet seçenekler var yada daha ucuza.acele etmeden sene sonunuda bekleyerekten seçimini yap
Yaklaşık 2 ay önce aynı soru ile kararsız kalmıştım (benim motor seçeneklerim biraz daha fazlaydı) 2024 Model duke 250 aldım.
Benim aldığım zaman kasım ayı nakit kampanyası ile birlikte 197.000 tl nakit olarak 0 aldım.
Şuandada bir kampanya var bildiğim kadarıyla fakat 250.000 tl ye 8 taksit yapıyorlar.
Mt-25 tercih etmememin nedeni aradaki fiyat farkı ve bayinin elinde stok bulunmaması oldu mt-25 281.000 tl di. Stok bulunmadığı için yazılmadım ne kadar bekleyeceğimi bilmiyordum çünkü net bişey söylemiyorlar.
Ktm duke 250 şuanlık güzel bi sıkıntı yaşamadım açıkcası pek çok özelliği mt 25 de yoktu
-Easy Start
-Kaydırmalı Debriyaj
-Kütük Aydınlatma
-Bluetooth
-Viraj ABS
-Süpermoto Abs (sanırım böle geçiyor arka abs yi istediğin gibi kapatıp açabiliyorsun)
-Göstergede navigasyon çubukları (İlk başta pek kullanamadım ama şuan alıştığım için kolay geliyor)
Bu özelliklerin bir çoğu mt-25 de yok en azından araştırdığım ve gördüğüm kadarıyla He tabiki Bi mt 25 edermi diye sorsan etmez orası çok ayrı ama dediğim gibi aldığım fiyat 100.000 tl altında olduğundan dolayı Duke 250 tercih ettim.
Konudan bağımsız şunuda söyliyim turuncu beyaz rengini aldım ekipmanlarımıda ona göre değiştireyim dedim renk uyumu olması için Herşeyin Turuncu rengine en az 2 3 katı fiyat söylüyorlar haberin olsun
Geçen hafta iş yerinden arkadaş duke 250 2024 aldı. Motoru üstünkörü inceledim ve mt 25 ne duke ün parça kalitesi ile ne de teknolojisiyle yarışabilir. Farklı ligdeler.
Mt25 surus konforu ve ikinci elde degeri ile one cikiyor.geri kalan ozelliklerde duke 390/duke 250 daha onde.
Her ikisi de cok guzel motorlar.deneme surusu yapmani tavsiye ederim her iki motoru da
+: Hangisi daha iyidir?
- Duke 250.
Ben olsam o paraya 2. el yeni model, düşük km Duke 390 alırdım.
MT serisinin benim gözümde tek avantajı beygirinin yüksek olması fakat Duke 250 bambaşka bir motosiklet. Eğer karşılaştırmayı farklı örneklendirirsem Duke şarapsa MT koladır, Duke'de hissettikleriniz bir çoğunu MT'de alamazsınız fakat günün sonunda susuzluğunuz gitmiş olur.
Virajlı yollarda, dağ yollarında kullanacaksanız, şehir içi kıvraklık istiyorsanız Duke, uzun düz yollara gidecekseniz, otobanda takılacaksanız, daha az değer kaybı olsun derseniz MT. KTM kalitesi ve donanımı daha üstündür bu arada.
Duke390 en eğlenceli motor olacaktır o fiyatlarda.
iyice karıştıralım kafayı, svartpilen 401 diyorum bende
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)