Maslak Atatürk oto sanayide yalnızca honda ve yamaha markalarına bakan bir usta vardı, instagram hesabından sanki xmax'lardaki bu problemden bahsetmişti, o ara aklımd akaldığına göre bendeki 2016 kasa xmax motorunda bu sorun yokmuş, yeni modellerde varmış, bir yeri düzgünce sıkıyoruz düzeliyor aman kontrol ettirin falan diyordu.
Bugün merak edip konuyla ilgili videoları izledim , yukarıda eksantrik dişlisi gevşiyor zannetmiştim ama değilmiş , eksantrik stoperi gevşiyormuş yeni nesil dört subaplı blue core motorlarda , stoperin civatası çok kısaymış diş sıyırıyor diyorlar , civatayı biraz daha uzun ve sertleştirilmiş malzemeden takınca sorun çözülüyor , bendeki Medley'de bu civata konik idi , birkere sıktınmı asla gevşemez konik civatalar..
Bu kadar başka insanların kimseyi ilgilendirmeyen alışkanlıklarına bakmak zorunda mısınız?
Size ne yahu? Size ne? Benim gözümde dil bir toplumsal uzlaşı aracı, başka bir şey değil. Ben burada bir gazeteye köşe yazısı yazmıyorum, üniversitede bir makale yayınlamıyorum, ders kitabı değil, canlı yayında televizyonlarda okunacak bir metin değil. Ben bir tane insan olarak karşımdaki başka bir tane insanla iletişim kuruyorum. Derdimi anlatmak için en pratik olan, bazen tam karşılığı Türkçe'de yok veya ben bilmiyorum diye, bazen mesleki alışkanlıklardan ötürü dilime yerleşen terimlerin rahatı için, bazen eşşek keyfimin eşşek kahyası öyle istediği için İngilizce kelimeler kullanıyorum.
Sana ne kardeşim bundan? Sana ne ya? Rahatsız oluyorsan okuma? Kimseye hakaret içermeyen, genel geçer gevşek toplum normlarına göre dahi kimsenin bir hakkını gasp etmeyen bu davranıştan sana ne? Rahatsız oluyorsan okumazsın, hatta forum yazılımlarında bunu kolaylaştırmak için fonksiyonlar da var. Sen bunu entellik olarak görüyorsan o senin problemin, entelektüel olmak da nasıl bir problem onu da sen düşünüver. Benim konum değil.
Bir bitmediniz arkadaş ya.
youtube.com/@bisuruyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)