Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Manisa- Antalya Turu

REKLAM ALANI

Konuyu buraya açmak mı mantıklı konu dışına açmak mı mantıklı karar veremedim buraya açıyorum.

Yaz aylarına doğru soğuk hava ve buzlanma vs. bittikten sonra Manisa'dan çıkıp Antalya'ya gitme planım var . Hazır güzergahı olan , tamirci ve lastikçi vs. bulunan bir güzergah istiyorum yol boyunca köfteci vs. gibi yerlerde durmakta istiyorum buna uygun hazır güzergahı veya önerisi olan kişiler yardımcı olursa sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Sayın Osman emminin açtığı Köfteci koordinatları adlı başlığı inceleyebilirsin. Sağolsun sayın mertowski adlı üyede üşenmeden herkesin dediği yerleri tek tek girmiş ve harika bir harita ortaya çıkarmış Köfteci Haritası v.01. Gideceğin rota üzerinde bir çok kişi eminim usta ve lokanta önerisi yapmıştır.
    espresso, mertowski ve recaip bunu beğendiler.

Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sayın Osman emminin açtığı Köfteci koordinatları adlı başlığı inceleyebilirsin. Sağolsun sayın mertowski adlı üyede üşenmeden herkesin dediği yerleri tek tek girmiş ve harika bir harita ortaya çıkarmış Köfteci Haritası v.01. Gideceğin rota üzerinde bir çok kişi eminim usta ve lokanta önerisi yapmıştır.
    Bu konuyu gördüm , hazır hali var mı diye sormak için konu açmıştım. Hazır rota yoksa burdan kendim yapıp paylaşmak isterim yine.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı uurrdmrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu konuyu gördüm , hazır hali var mı diye sormak için konu açmıştım. Hazır rota yoksa burdan kendim yapıp paylaşmak isterim yine.
    Hazır rota olarak yoktu. Sen de bir konu açıp paylaşırsan çok güzel bir şey olur, başkaları da eklemeler, yorumlar yapar.

İyi fikir verdin, ben de yazın Trakya'da bol bol ara yollardan geziyorum, burada konu açıp paylaşayım.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Keyifli yollardan sürmek istiyorsan rotayı uzatıp İzmir'e doğru git ve dimetil sülfür kokusunu takip et inanılmaz keyifli bir seyahat olacak garanti veriyorum , keyif alamazsan iban gönder yakıt masrafın benden ;)

Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keyifli yollardan sürmek istiyorsan rotayı uzatıp İzmir'e doğru git ve dimetil sülfür kokusunu takip et inanılmaz keyifli bir seyahat olacak garanti veriyorum , keyif alamazsan iban gönder yakıt masrafın benden ;)
    Beğenirsem beğenmedim diye yalan söyleyip 2. kez yapmak için iban atarım :D , İzmir tarafından gidicem zaten , Karaburun'da yazın güneş batımında denize sıfır yerlerde sürdüm cidden çok zevkliydi . Çok dağ bayıra girmeden sürmek istiyorum ama bu yollardan da kendimi alamıyorum , rotayı kesinlikle uzatıcam gerekirse 6 saatlik yolu 12-14 saatte gideyim ama güzel ve keyifli bir şekilde gideyim çünkü her zaman bu kadar uzun yollara çıkamıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------

Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hazır rota olarak yoktu. Sen de bir konu açıp paylaşırsan çok güzel bir şey olur, başkaları da eklemeler, yorumlar yapar.

İyi fikir verdin, ben de yazın Trakya'da bol bol ara yollardan geziyorum, burada konu açıp paylaşayım.
    Durup mola verilecek mekanlar belli ama yolları nasıl vs. diye kesin bir şey olmadığı için biraz düşündürüyor . Hazır bir rota yok , uzun yol yapan herkes rotalarını fotoğraflı veya detaylandırarak anlatırsa çok güzel olur diye düşünüyorum . Gittiğim de kendim de detaylı şekilde paylaşıcam ve durduğum yerleri foruma yüklerim.
    espresso bunu beğendi.

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Denizli Burdur tarafında gizli buzlanma olabir,dikkatli olmanda fayda var yada Karayollarını arayıp detaylı bilgi alın
    Tehlikeli bir mevsimde yola çıkarken sık sık mola verin,sabahın ilk saatlerinde yola çıkmamaya özen gösterin,şimdiden keyifli sürüşler dilerim

Alıntı fz6_fazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Denizli Burdur tarafında gizli buzlanma olabir,dikkatli olmanda fayda var yada Karayollarını arayıp detaylı bilgi alın
    Tehlikeli bir mevsimde yola çıkarken sık sık mola verin,sabahın ilk saatlerinde yola çıkmamaya özen gösterin,şimdiden keyifli sürüşler dilerim
    Şuanlık çıkmayı planlamıyorum gizli buzlanmadan dolayı , yaz aylarına doğru yapıcam sanırım turumu . İlk 5 saat üzerinde uzun yolum olacak tabi bazılarına göre uzun yol bile sayılmaz :D . Teşekkürler tavsiyeleriniz için
    fz6_fazer bunu beğendi.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu sene yaptıgım tur bu durum =) turun sonunda kaza yaptıgımı da belirtmek isterim.

En güzel yol kıyı şeridini takip ederek yapacagın yol, özellikle ölüdeniz tarafında 1 gece konaklamalı tavsiye ederim.

Yol güzergahını bir şekilde ayarlarsın ancak 2 farklı bakış açısı sunmak isterim;

-Ücretli yol kullanmamak ya da dağ bayır görerek gitmek istersen kaza vs. durumu için fazla tenha bölgelere giriyorsun bu güzergahta. Zevkli mi? Evet çok zevkli. Ancak antalya tarafından uşaktan cıkıp bandırma tarafında öyle bir yerde kaza yaptım ki en son cami kapısını yumrukluyordum yardım etsinler diye. bu nedenle seneyeki turumda böyle bir yol seçimi yapmam.

-Otoban ve ücretli yol kullanımı biraz tek düze ve sıkıcı olabiliyor. Ancak böyle bir tur yapıp hem yolda kalma kaza durumunda kolay destek bulursun hem de kafan rahat olur. Ben böyle bir yol yapıp sonraki turlarımda gittiğim bölgeye erken varıp gün içinde konaklama noktasına yerlerdeki görülecek yerleri görmeyi planlıyorum. zaten her şehirin gez gez bitmeyecek noktaları var güzel ülkemizde.
    espresso bunu beğendi.

Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu sene yaptıgım tur bu durum =) turun sonunda kaza yaptıgımı da belirtmek isterim.

En güzel yol kıyı şeridini takip ederek yapacagın yol, özellikle ölüdeniz tarafında 1 gece konaklamalı tavsiye ederim.

Yol güzergahını bir şekilde ayarlarsın ancak 2 farklı bakış açısı sunmak isterim;

-Ücretli yol kullanmamak ya da dağ bayır görerek gitmek istersen kaza vs. durumu için fazla tenha bölgelere giriyorsun bu güzergahta. Zevkli mi? Evet çok zevkli. Ancak antalya tarafından uşaktan cıkıp bandırma tarafında öyle bir yerde kaza yaptım ki en son cami kapısını yumrukluyordum yardım etsinler diye. bu nedenle seneyeki turumda böyle bir yol seçimi yapmam.

-Otoban ve ücretli yol kullanımı biraz tek düze ve sıkıcı olabiliyor. Ancak böyle bir tur yapıp hem yolda kalma kaza durumunda kolay destek bulursun hem de kafan rahat olur. Ben böyle bir yol yapıp sonraki turlarımda gittiğim bölgeye erken varıp gün içinde konaklama noktasına yerlerdeki görülecek yerleri görmeyi planlıyorum. zaten her şehirin gez gez bitmeyecek noktaları var güzel ülkemizde.
    Evet aklıma takılan konu kaza yapmam , yani 30-35bin km tecrübem var çoğu insana göre tecrübem yok denecek kadar az . Kıyı şeridinden gitmek zevkli olucak ama 2-3 kişilik grup sürüşü olmadan çok zor olur diye düşünüyorum , hem motosikletimin kullanım amacı hem tecrübemin az olması konusunda otoban tarafından gitmeyi düşünüyodum , güzel ve benim gibi ilk defa uzun yol yapacak kişiler için çok virajlı ve mıcırlı yollarda gitmek kötü sonuçlanabilir diye düşünüyorum . Hafif güzel manzaralı hafifde düz yol olsun diyorum ama hem ..... sevilmesin hem ayranım dökülmesine çıkıyor biraz bu olay .

mertowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba, hazır rota tarzında bir tur haritası bulunmamakta. Belki farklı telefon uygulamaları yada sitelerde harita bulabilirsin. Yaza doğru çıkılacak bir tur için bence çok erken bir hazırlık içerisindesin.

Tur tarihin yaklaştığında kabaca bir harita belirleyerek burada bizlerle paylaşırsan bir kaç tavsiye niteliğinde yer önerilebilir. Yolculuk sırasında da forumda güncel rotanı ve konumunu paylaşırsan yol üzerinde bulunan forum kullanıcıları bir ihtiyaç anında sana yardımcı olabilir.
    espresso bunu beğendi.

Alıntı mertowski adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba, hazır rota tarzında bir tur haritası bulunmamakta. Belki farklı telefon uygulamaları yada sitelerde harita bulabilirsin. Yaza doğru çıkılacak bir tur için bence çok erken bir hazırlık içerisindesin.

Tur tarihin yaklaştığında kabaca bir harita belirleyerek burada bizlerle paylaşırsan bir kaç tavsiye niteliğinde yer önerilebilir. Yolculuk sırasında da forumda güncel rotanı ve konumunu paylaşırsan yol üzerinde bulunan forum kullanıcıları bir ihtiyaç anında sana yardımcı olabilir.
    İlk turum olucağı için hazırlıklı gitmek istiyorum ondan kesin bir rota ve planla ilerliyim diye böyle bir konu açtım . Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı uurrdmrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk turum olucağı için hazırlıklı gitmek istiyorum ondan kesin bir rota ve planla ilerliyim diye böyle bir konu açtım . Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
    bende 2 - 3 ay önce acıyorum, ara ara konuyu hortlatıp güzel tavsiyeler alıyorum.

Sana tavsiyem 300-400 km max olup konaklamalı yapman. ölüdeniz gibi.
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende 2 - 3 ay önce acıyorum, ara ara konuyu hortlatıp güzel tavsiyeler alıyorum.

Sana tavsiyem 300-400 km max olup konaklamalı yapman. ölüdeniz gibi.
    Konaklama fiyatlarını pek bilmiyorum o yüzden onu da araştırıcam ama gideceğim yer zaten 450km bunun için konaklama lazım olacağını düşünmüyorum veya hiç denemiylemediğim için oyle geliyor :D .

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)