Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Drift l 108 geçmiyor

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Drift L
    Arkadaşlar büyüklerim küçüklerim iyi akşamlar 2022 model Drift l motorsikletim 108'i geçmiyor motorum 6.900 e geldi fakat 0 almadım 2. el aldım aldığımda 4290'daydı benim aldığım abi 500km de aldığını ve sadece havanın iyi olduğu zamanlar pazardan pazara tur için bindiğini söyledi aldığımda zaten üstünde sepet elcik koruma ön siperlik vesaire vardı tam tur motoruydu bakımlarda bir sıkıntı olmadığını söyledi rodajı düzgün yapıldı dedi emin değilim fakat duyduğum kadarıyla hızı arttırmak için yada performansı arrttırmak için bir tavsiyesi olan var mı bu arada motora her bakımda motul 5100 10w40 koydum fark edermi yardım ederseniz çok sevinirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Bu motosikletin yapacağı bu boşuna şurasına burasına masraf etmene gerek yok , ön dişliyi büyütebilirsin onda da şehir içinde hantallaşır ve trafiğe 125ccyle ayak uydurmak zaten zor daha da zorlaşır senin için. 2022 Eylül ayı çıkışlılarda limitör yok ve bu bence sağlıklı değil çoğu Drift L'nin 15-20binde yatak sardığını biliyorum kullanıma bağlı olarak değişir tabi benim sattığım Drift L stok haliyle 119 görüyodu dişliyle vs. 126 gördüm o da 2-3 iş gününde görüyodu o hızları , sapmayla vs. çok gitmeyen bir motosiklet commuter olarak geçiyor . Hava filtresi, buji ve yağını düzenli değiştir onun dışında performansını arttırcak şeyler yok . Yazılım vs. olaylarına hiç girme

Motosikleti
    Drift L
    bende limitör var sanırsam ama yinede teşekkür ederim bilgilendirdiğin için iyi geceler dilerim
    uurrdmrr bunu beğendi.

Bu iş paraya bakar biraz, 250 lik enjektör 65.5 silindir piston üst kapak alırsan performansı çok iyi artar Instagram'da yapan vardı veyada karbüratöre çevirebilirsin 65.5 silindir üst kapak karbüratör ile daha ucuza gelir drift l nin krankı zaten güçlü

Alıntı Efe5588 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu iş paraya bakar biraz, 250 lik enjektör 65.5 silindir piston üst kapak alırsan performansı çok iyi artar Instagram'da yapan vardı veyada karbüratöre çevirebilirsin 65.5 silindir üst kapak karbüratör ile daha ucuza gelir drift l nin krankı zaten güçlü
    Bu işlerde usta da önemli olduğu için yapmaya pek gerek yok 1 yıl kullanıp satıcak , satarken satması zorlasıcak vs. gerek yok bence kişiye göre değişir tabi . Karbüratörlü daha iyi olur (bence) anlayan usta sayısı daha çok , kendinde rahatlıkla toplayabilirsin internetten bakarak . Enjeksiyonlunun çalışması daha stabil , benzin ve sabah çalıştırma konularında sıkıntı çekmezsin.

sampsonte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CFMOTO 250SR, HONDA Dio
    eğer motorunuzun hızından memmun değilseniz bunu düzeltmenin yolu yeni bir motor almak
    uurrdmrr bunu beğendi.

Alıntı sampsonte adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eğer motorunuzun hızından memmun değilseniz bunu düzeltmenin yolu yeni bir motor almak
    Genelde o kadar uğraş ve masrafın sonu hüsran olduğu için gerek yok , bence de yeni motosiklet almak en iyisi .

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler