Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki GSX-S1000 GX

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Suzuki GSX-S1000GX
    Herkese merhaba. Suzuki GX kullanıcısıyım, foruma yeni katıldım. Instagram ve facebook’ta kullanıcılar için bilgi paylaşım sayfası oluşturdum, ayrıca whatsapp grubumuz da var. Kullanıcıları veya almayı düşünenleri bekleriz. Herkese iyi sürüşler.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/suzuki_gsx...&utm_source=qr

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DPFTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL 650 XT
    Bir V Storm 650 sahibi olarak deneyimlerinizi aktarmanızı sabırsızlıkla bekliyorum. Çılgın bir motor olduğunu düşünüyorum. Boy, sele genişliği gibi ergonomik durumlara da değinirseniz sevirim.

Motosikleti
    Suzuki GSX-S1000GX
    Alıntı DPFTA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir V Storm 650 sahibi olarak deneyimlerinizi aktarmanızı sabırsızlıkla bekliyorum. Çılgın bir motor olduğunu düşünüyorum. Boy, sele genişliği gibi ergonomik durumlara da değinirseniz sevirim.
    Rodajı yeni bitti. Youtube da çok detaylı incelemeleri olduğu için uzun uzun anlatmayayım. 152 hp’lik K5 blok gerçekten nefis. Gazlamak istediğinde inanılmaz gidiyor, sakin sürüşte de çok kontrollü. Düşük devirde şehir içinde motorda titreme silkeleme hiç yok. Süspansiyonu elektronik ayarlı. İster otomatik modda kullanırsınız (sürüşe, yola, ağırlığa göre sertliği motor kendi ayarlıyor) ister manuel kendiniz ayar yapabilirsiniz. Selesi bence ortalama, 1 saat kadar sürüşten sonra bi mola istiyor. Sele yüksekliğine gelirsek ben 177’yim. Ayak tabanlarımın üstünde olmasa da gayet rahat iki ayağımı yere basabiliyorum. Youtuberlar genelde lastiği zayıf olarak nitelendirmiş. Bir kere lastik malum değiştirilebilen bir malzeme, tatmin etmezse değişebilir, ben motoru çok sıkıştırmadım ama viraj yapayım, gazlayayım dersen ısınması biraz zaman alıyormuş (dunlop fabrikadan üzerinde gelen lastik). Lastikten memnun olan da var, değiştirmek şart diyen de var. Kullanım amacına bağlı olarak değişir bence. Benim işimi görüyor. Şu an GX fiyat/performans olarak çok iyi bence. Sesi zaten muazzam- 4 silindir. Avrasya tüneline girince sesin verdiği keyiften tünel hiç bitmesin istiyorsun. Bir çok farklı motor test ettim, quick shifterı bana göre kullandığım en yumuşak shifter. Tüketimi de ben çoğunlukla istanbulda şehir içinde kullanıyorum ilk 1000 km ortalaması 7.4. Ama farklı kullanıcı arkadaşlar 6-6.5 arasında tüketimle kullanıyor. Oturuş pozisyonu da motor sport touring olması nedeniyle çok az dizler kırık hafif öne eğik. İlave sorunuz olursa yanıtlamaya çalışırım. İyi sürüşler.
    selsa ve DPFTA bunu beğendiler.

selsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vstrom 800DE
    Motor yükseltmek kısmet olursa tekrar hedeefim olur kendisi bakalım. Daha yolu var tabi çok ama salya akıtarak izliyorum incelemelerini.

Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Motosikleti
    Suzuki GSX-S1000GX
    Alıntı selsa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor yükseltmek kısmet olursa tekrar hedeefim olur kendisi bakalım. Daha yolu var tabi çok ama salya akıtarak izliyorum incelemelerini.

Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
    Çok teşekkür ederim, inşallah gönlünüzde yatan motora kavuşur, keyifle sağlıkla kullanırsınız.

İyi sürüşler.

73845 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Street Triple RS
    Oncelikle hayirli olsun hocam, kazasin binin insallah. Bende bir adventure almak istiyorum ama detayli yorumlarinizi paylasirsaniz iyi olur:

- kullanim amaciniz sadece uzun yol mu yoksa arada arazi yada koy yolu da yapacakmisiniz, uygunmu?
    - oturdugumda bana daha cok naked gibi geldi, ayaklar sanki cok geride gibi
    - fren ve suspansiyonlari sizce nasil?

deneyimlerinizi sabirsizlikla bekliyorum.

sampsonte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CFMOTO 250SR, HONDA Dio
    Alıntı 73845 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oncelikle hayirli olsun hocam, kazasin binin insallah. Bende bir adventure almak istiyorum ama detayli yorumlarinizi paylasirsaniz iyi olur:

- kullanim amaciniz sadece uzun yol mu yoksa arada arazi yada koy yolu da yapacakmisiniz, uygunmu?

sport touringlerin çoğu artık nakedların gidonu yükseltilmiş grenaj geçirilmiş hali

kawasaki z1000sx h2sx er6f

Motosikleti
    Suzuki GSX-S1000GX
    Alıntı 73845 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Çok teşekkür ederim. Ev (üsküdar) iş (ataşehir) arasında ve şehirler arasında kullanmak için aldım. Araziye girmiyorum. Önceki motorum tiger sport 660'tı. Oturuş pozisyonu olarak bence tigera göre çok hafif öne eğik ve dizler biraz daha kırık kullanılıyor. Gidon yükseltme takan kullanıcı arkadaşlar var. Daha rahat olduğunu söylüyorlar. Fren önde brembo arkada nissin var incelemişsinizdir. Youtuber'lar hissiz frenleri var demişler ama bence fazlasıyla yeterli, güzel duruyor. Süspansiyonu yumuşakta uçan halı gibi, konforlu. Serte alırsanız da spor motor gibi his veriyor. Ben genelde auto'da kullanıyorum. Elektronik süspansiyon ayarını sürüşe ve yola göre motor kendi yapıyor. 6 yönlü IMU da var, ani frende öne dalma yapmıyor, viraj abs de var, motor sürüş donanımı olarak dolu. Fiyatına göre sunduklarına bakarsak gayet iyi seçenek. İlave sorunuz olursa 10-15 kişilik bir kullanıcı whatsapp grubumuz var, daha tecrübeli kullanıcılar da var, sorularınıza daha detaylı yanıt bulabilirsiniz. DM'den numaranızı paylaşırsanız eklerim.
    Tekeriniz düz bassın, iyi sürüşler.
    73845 bunu beğendi.

pnongrata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX S1000 GX
    Çok havalı, çok üst düzey bir makina gerçekten. En acayip şey ise şuandaki satış fiyatı.
    Donanım ve teknolojisi ile Milyon TL seviyesini aşan bir motor, gerçekten çok makul bir fiyata satılıyor.

Motosikleti
    Kymco AK550
    motor çok güzel de bu nasıl bir model ismidir kardeşim ya. suzuki'de bu işlere kim karar veriyor bilmiyorum ama geçmişte hayabusa gibi bir marka oluşturmuş şirketin bugünkü isimler GSXS1000promaxplussGT ayarında.

Motosikleti
    Suzuki GSX-S1000GX
    Alıntı pnongrata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok havalı, çok üst düzey bir makina gerçekten. En acayip şey ise şuandaki satış fiyatı.
    Donanım ve teknolojisi ile Milyon TL seviyesini aşan bir motor, gerçekten çok makul bir fiyata satılıyor.
    Katılıyorum. Piyasadaki her motorun kendine göre artısı var ama şu anki fiyat ve ödeme koşullarıyla fiyat/performans motoru gerçekten.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler