Motoru dedemin odasına koydum biraz kavga ettik ssli
Reklamlar
-
motoru garajda üstü kapalı vaziyette saklıyordum ama kaloriferli ortama koymak istedim biraz dedemle kavga ettik ama olsun
Reklamlar
-
Gıcır gıcır, kaç model bu?
-
sağol fazil bey,maşallah demeden geçmeyelim 95 model
-
Hadi hepsinden geçtik evin içinde temizleme bari!
-
Maşallah çil çil, hayatımda hiç bunlardan kullanmadım tarif etseniz nasıl olurdu ?
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Hadi hepsinden geçtik evin içinde temizleme bari!
sağ olun bu arada videoları takip ediyorum,yolda geçirdiğiniz kaza beni üzdü tekrardan geçmişler olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Maşallah çil çil, hayatımda hiç bunlardan kullanmadım tarif etseniz nasıl olurdu
?
abartmak gibi olmasın ama bunu kullanmadan motor hayatına atılan bir insanın bazı şeyleri eksik kalmış demektir,tarifi çok başka hiç bir motordan bu kadar keyif alacağımı sanmam
-
-
üff.. yağlı benzin koktu
tickles my pickle to see that motor wiggle
-
11 yasinda ilk kullandigim guzelliktir kendileri. Sonra Babam 105 kobra almisti hey gidi gunler heyyy
-
10 Aralık 2024, 10:00
bunun hondası asyayı baştan aşa mimar eden motor olaarak bilinir sanırım dünyada en çok satan motor. Aslında Türkiyede daha fazla yayılmalıydı ama Özelın saçma politikalarıyla ithal otomobil cenneti olduk ve halimiz ortada. Türkiye çok rahat ilk motosikletini geliştirebilirdi ve avrupanın motosiklet üssü olabilirdi.
-
10 Aralık 2024, 10:08
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Maşallah çil çil, hayatımda hiç bunlardan kullanmadım tarif etseniz nasıl olurdu
?
Şöyle, tırın tırın tır tır, pıt pıtır tırın, beeooowwrrrr
Aşklar biter yollar bitmez dedim, ne aşk bitti ne de yollar..
-
10 Aralık 2024, 10:08
kamyoncumemo adlı üyeden alıntı
bunun hondası asyayı baştan aşa mimar eden motor olaarak bilinir sanırım dünyada en çok satan motor. Aslında Türkiyede daha fazla yayılmalıydı ama Özelın saçma politikalarıyla ithal otomobil cenneti olduk ve halimiz ortada. Türkiye çok rahat ilk motosikletini geliştirebilirdi ve avrupanın motosiklet üssü olabilirdi.
menderes-kapilarin yabancilara acilmasi
ozal-pazarin yabancilara teslimi
Akp-ilimli islam maskesi ve neokapitalizm guzellemesi ile vatan tapusunun yabancilara teslimi.
Tek basina iktdar olmus sag partiler...
-
10 Aralık 2024, 10:31
Fikret abi senmisin, bana küçük tüp lazımıdı.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
10 Aralık 2024, 10:34
abi afedersiniz de mal mısınız?her konuyu nasıl siyasete bağlayabilirsiniz
-
10 Aralık 2024, 10:34
Forumda kim troll kim değil ayıramıyorum.
Normal şartlarda bu konu troll olur ancak ülke insanımızı tanıdıgım için olmayabilir de.
-
10 Aralık 2024, 10:48
dundanbiri adlı üyeden alıntı
Şöyle, tırın tırın tır tır, pıt pıtır tırın, beeooowwrrrr
Akasya durağındaki Sinan'ın nerden ilham aldığı belli oldu .
-
10 Aralık 2024, 10:48
SnappyninRuh adlı üyeden alıntı
abi afedersiniz de mal mısınız?her konuyu nasıl siyasete bağlayabilirsiniz
İnsan olan her yerde siyaset vardır. Asıl malların (= küçükbaş büyükbaş) olduğu yerde siyaset olmaz, adı üstünde mal işte...
Bu arada motor cillop gibi, bayıldım. Bunların yeri ayrıdır ülkemizde.
-
10 Aralık 2024, 11:22
Mr.wind adlı üyeden alıntı
11 yasinda ilk kullandigim guzelliktir kendileri. Sonra Babam 105 kobra almisti hey gidi gunler heyyy
alt takım cobra,ayarlı kasnak,ayarlı debriyaj 519/1 karbüratör
pcx yetişemiyor arkamdan
-
10 Aralık 2024, 13:57
ss'li diyince nakavt olmuş yerde yatan takkeli bir dede fotoğrafı bekledim ama daha iyisi çıktı, güzel motor iyi günlerde kullanın.
-
10 Aralık 2024, 14:55
arndiol adlı üyeden alıntı
Forumda kim troll kim değil ayıramıyorum.
Normal şartlarda bu konu troll olur ancak ülke insanımızı tanıdıgım için olmayabilir de.
snappy x tavuk canavarına %80 benzettim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:39 ----------
fz6_fazer adlı üyeden alıntı
snappy x tavuk canavarına %80 benzettim
Mesalarını okumadan tahmin ettim.
Açtığı konuları okuyunca %100de%100]snappy x çıktı
Keyifli sürüşler dilerim,dedeme saygılar,dedemin canını sıkma
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)