Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Benelli trk 702 x ?

REKLAM ALANI
    stubborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 250
    Çevremde gördüğüm kadarıyla RKS bu motordan baya sattı , kampanya cazipti sanırım sizce değermi ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Yobaaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRK 502X
    kampanyası bitti onun
    stubborn bunu beğendi.

sampsonte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CFMOTO 250SR, HONDA Dio
    298bin tlydi 1 ay kadar önce 502x 350bin tlydi :D
    stubborn bunu beğendi.

Değmez,zaten fiyatlarda değişti.Düzgün servisi ve 2.el piyasası yok, yakıtı fazla.
    Elektronik hiçbir destek yok tcs bile yok.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    trk 251 bile 139 bin tl'ye düştü, o görünüşe bu para bedava.

Ancak benelli. servis yok, usta yok, parça var ama aylar sonra gelıyor bazı parçaları.

Motosikleti
    Dominar 400 UG - Hero xPulse
    Benelli aslında Avrupa'da iyi satan bir marka. Belli bir kalitesi var Çinliler arasında. Ama gel görki Türkiye'de uzak durulması gereken markalar arasında. Etrafımdan duyduğum kadarıyla Benelli sahipleri servis ve parça konusunda çok şikayetçi. Ben olsam hayatta bulaşmam Benelli'ye.
    espresso bunu beğendi.

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eskiden gümrük sınırı 150 euro iken millet parçaları internetten getirip burda motoru topluyor du ama şu an ne yapıyorlar bilmiyorum.

Alıntı TIGERSHARK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eskiden gümrük sınırı 150 euro iken millet parçaları internetten getirip burda motoru topluyor du ama şu an ne yapıyorlar bilmiyorum.

özellikle kore motorların telegram grubunda gördüm, gv250 tayfa deli gibi isyanda
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

O fiyata bedava olduğunu düşünüyorum. Benelli qjmotor grubu hiçbi zaman elektronik özelliğe yüklenmedi hep geriden takip etti piyasayı, ama sağlamlığa önem verdi. Çinliler arasında birinci kriteriniz sağlamlık ise ilk seçenek benelli(qjmotor) olmalı.

Motosikleti
    CFMOTO 250SR, HONDA Dio
    ben 502x almayı düşünüyordum 2. eli o kadar ölü ki 0 km parasına asla değmeyecek insanlar 3000kmdeki motorlarını 100 bin tl daha ucuza satıyorlar aha bu da örneklerinden biri

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-benelli-motor-fazlaligindan-satilik.dusuk-km-3650-1215250417/detay

Alıntı sampsonte adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben 502x almayı düşünüyordum 2. eli o kadar ölü ki 0 km parasına asla değmeyecek insanlar 3000kmdeki motorlarını 100 bin tl daha ucuza satıyorlar aha bu da örneklerinden biri

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-benelli-motor-fazlaligindan-satilik.dusuk-km-3650-1215250417/detay

370 bine 12 vade farksız taksit yapıyorlar bu motorun sıfırına.

ikinci elin bu sıfır motordan %25 daha ucuz olması neden garibinize gitti ki? İnsanlar alışmış 2. elin sıfıra yakın olmasına %25 ucuz olması bile gariplerine gidiyor.

Bu arada motor 1 km'de olsa 100000 km'de olsa fark etmez. o motoru devirmediği, orjinal parçaları çalmadıgı, kaza yapıp el altından tamir ettirmediği, şasenin işlem yapılıp yapılmadıgı ve tüm müdahaleleri gizleyip gizlemediğini bilemeyiz.

Bence motor fatura edildiği anda zaten %25 değer kaybetmeli.
    freasy bunu beğendi.
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

Motosikleti
    CFMOTO 250SR, HONDA Dio
    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    370 bine 12 vade farksız taksit yapıyorlar bu motorun sıfırına.

ikinci elin bu sıfır motordan %25 daha ucuz olması neden garibinize gitti ki? İnsanlar alışmış 2. elin sıfıra yakın olmasına %25 ucuz olması bile gariplerine gidiyor.

Bu arada motor 1 km'de olsa 100000 km'de olsa fark etmez. o motoru devirmediği, orjinal parçaları çalmadıgı, kaza yapıp el altından tamir ettirmediği, şasenin işlem yapılıp yapılmadıgı ve tüm müdahaleleri gizleyip gizlemediğini bilemeyiz.

Bence motor fatura edildiği anda zaten %25 değer kaybetmeli.
    hiç katılmıyorum dediğiniz gibi önemli olan motorun kondisyonu eğer bayiden çıktıktan sonra motorda değişen tek şey göstergedeki km ise asla öyle fiyat farkları olmamalı 3bin kmde olup hiçbir eksiği olmayıp %25 daha ucuza satılan başka marka model ben bilmiyorum daha bir kaç ay önce insanlar 2. el r25leri liste fiyatının üstüne satıyorlardı hatta cfmoto 250srı liste fiyatının 10bin tl üstüne 0 km alanlardan biri de benim

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    1 parti yüklü motosiklet geldi büyük ihtimalle ve uygun verdiler. Düşünün bu motorun maliyeti ne kadar uygun ki 300 bin tl ye satıldı ve firma da kar yaptı yani. Ama şu da var satıs sonrası. Düşündükce anksiyetem tuttu gercekten. Ne parcası ne ustası ne de dogru duzgun desteği var bence. Bu yuzden çin malı motorların buyuk hacimli modellerinden uzak durulması gerektiğini düşünüyorum.

Alıntı sampsonte adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hiç katılmıyorum dediğiniz gibi önemli olan motorun kondisyonu eğer bayiden çıktıktan sonra motorda değişen tek şey göstergedeki km ise asla öyle fiyat farkları olmamalı 3bin kmde olup hiçbir eksiği olmayıp %25 daha ucuza satılan başka marka model ben bilmiyorum daha bir kaç ay önce insanlar 2. el r25leri liste fiyatının üstüne satıyorlardı hatta cfmoto 250srı liste fiyatının 10bin tl üstüne 0 km alanlardan biri de benim

Değişen şeyin sadece km oldugunu bilemezsin belki 1 km sürerken kaza yaptırdı ve el altından tamir ettirdi? bazı değişenleri exper bile atlıyor bazen.

Hepsini geçtim motoru kredi ile alacagını düşün; 270 bin kredi ceksen 12 ay ödemesi 450 bin. adam 370i vade farksız 12'ye bölüyor.
    Sıfırı ikinci elden 80 bin tl daha ucuza geliyor yani. neden gidip ikinci el alayım ki böyle kampanyası varsa istediğim motorun?

Dediğiniz ikinci ellerin sıfır ya da üstü satılma dönemi bekleme süresi , sıraya girilmesi ve fiyatların bu dönemde "nasılsa artacak" denilmesi.

konustugumuz motor bayiden hemen teslim seçenekli. at ile deveyi kıyaslamayalım.

ayrıca kusura bakmayın, isterse 5 km olsun , o motora binmem yine de motoru hakettiğinden fazla paraya satan insanlara kazanç saglamam. tercih meselesi, sözüm meclisten dışarı ama enayi gibi hissetmeye niyetim yok.

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Alıntı harun27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 parti yüklü motosiklet geldi büyük ihtimalle ve uygun verdiler. Düşünün bu motorun maliyeti ne kadar uygun ki 300 bin tl ye satıldı ve firma da kar yaptı yani. Ama şu da var satıs sonrası. Düşündükce anksiyetem tuttu gercekten. Ne parcası ne ustası ne de dogru duzgun desteği var bence. Bu yuzden çin malı motorların buyuk hacimli modellerinden uzak durulması gerektiğini düşünüyorum.
    Bu motoru 490 bine sonra 430 bine en son 295 bine sattılar.
    Servis konusunda
    Geçenlerde komşunun Tvs skuterinin elektrik tesisatı yandı.
    Bir ay sonra
    İstanbul Bakırköyde aynı zamanda Benelli servisi olan Burrata Motor
    evden gelip motoru aldı. Garanti kapsamında tamir etti.
    Şaşırdım birşeyler değişmeye başlamış olabilir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)