Herkese merhabalar, Knox Handroid MK5 eldiven aldım fakat parmak uçlarında 1-1,5 cm arası boşluk var. Bu normal mi yoksa bir küçük bedeniyle değiştireyim mi? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Herkese merhabalar, Knox Handroid MK5 eldiven aldım fakat parmak uçlarında 1-1,5 cm arası boşluk var. Bu normal mi yoksa bir küçük bedeniyle değiştireyim mi? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Takibimde olan bir eldiven. Parmak uçlarının tam oturması, en azından 1-2 mm boşluk olması gerekir diye düşünüyorum. Bu şekilde uçlardaki boşluklar kullanım esnasında sıkıntı oluşturabilir. Bence bi küçük bedenle değiştirin derim.
Boşluk çok fazla...1, belki 2 beden büyük size. Sadece parmak ucu boşluğu değil, eldivenin avuç içinin sizi sarması da önemli. Ayrıca bunun deri bir ürün olduğunu ve kullandıkça bollaşacağını da hesap edin.
Denemeden almayın diyeceğim ama o da zor. Ucuz da bir şey değil. Mutlaka doğru bedeni alın.
O zaman small beden ile değiştireyim. Deneme imkanım yok, maalesef İstanbul'da yaşamıyorum. Umarım small beden olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:42 ----------
Evet, gerçekten çok güzel bir eldiven ama bedeni olmadı. Denemeden alınca böyle sorunlar olabiliyor. Mağaza ile iletişime geçtim, Gönderin bir küçük beden ile değiştirelim dediler. Yollayıp değiştireceğim, umarım bir küçük beden olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:44 ----------
O zaman small beden ile değiştireyim. Deneme imkanım yok, maalesef İstanbul'da yaşamıyorum. Umarım small beden olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)