Muhtemelen yeni eklediği özellikler eski kasalarda olmadığı için çok fazla rağbet görmedi hocam NT. Ayrıca AT nin bazı modellerinde ve NT nin bir çoğunda kronik ekran sorunu olduğunu biliyorum. İnşallah 2025 de bu ekran sorununu çözmüş olurlar. Yeni kasa NT bu özellikleriyle bir çok kişinin radarına girecek diye düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------
Tommygun hocam, manuel kullanamıyorum malesef. Gençlik yıllarında hiç motora heves etmedik. Anca 42 yaşından sonra pcx ile başladım motor serüvenine. Çok geç kalmışız malesef. Gerçi bi yandan da iyi oldu, trafik bilgisi olsun, yaşın getirdiği sakinlik olsun, daha üsturuplu efendi efendi kullanıyorum şuan.
NT hayalim olduğu için, manuel motoru sadece yazın A sınıfı ehliyet alırken kullandım
Haa üzerine düşülse kullanılır mutlaka ama ben daha çok sakin sakin kullanmayı tercih eden biri olduğum için dct yeterli gelecek gibi düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
Hocam, NT yi almaktaki amacım, tamamen uzun yolda kullanma amaçlı. Sr4 ü zaten bi tane pcx ile takas ettim. Kafamdaki düşünce şu, pcx'i şehir içinde, işe gitgel, yoğurt al, ekmek al amaçlı kullanmayı planlıyorum.
NT ise garajda duracak, bi cumartesi sabah diyecem ki hanıma, hadi hanım ekipmanları giy, Adana'da bi kebap yiyip gelelim
Yada hadi gel sana bi Edirne'de ciğer ısmarlayayım deyip, sürcem Edirne'ye.
Biraz daha tecrübe kazanınca amacım Balkanlar ve Avrupa turu olacak. Yeşil Pasaport'un sağladığı kolaylık sayesinde şuan öyle bir hayalim var bakalım.
Şöyle de bir düşüncem var hocam, yaşım 43. Şurda eğer ömrümüz var ise, konforlu olarak yaşayacağımız bi 15-17 sene var. 60 yaşından sonra çocukların düğünü, damatların derdi
torunların masrafı, diş ağrısı, bel ağrısı vs. derken 60 dan sonra duraklama dönemine gireriz diye düşünüyorum.
O yüzden direkt NT almaya karar verdim ki, ömrüm olursa , Allah kaza bela göstermezse, motoru bırakana kadar almış olduğum bu motoru kullancam. O yüzden NT yi tercih ettim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:47 ----------
Hadi inşallah hocam. Honda japonya'ya mail atmayı falan düşündüm ama bi türlü sağlıklı mail adresine ulaşamadım.
Yada sizlerin Honda bayilerinde üst düzey tanıdıklarınız varsa, beni yönlendirirseniz sevinirim.