Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Aralık ayı için hangi motorun fiyatı avantajlı? Euro 5.5 öncesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Silverwing 600 - 2008
    Arkadaşlar artık 29 gün kaldı. Aralık ayı bitiyor. Euro 5.5 emisyon kuralları uygulamasına. Stoklar eritilirken en avantajlı motosiklet marka ve modelleri sizce hangileri son 29 gün içinde. Honda Hornet güzel fiyat gibi 457.000 TL.
    CF 250 naked 158.000 tl. sanırım avantajlı gibi.
    Acilen satması gerek firmaların ellerindeki Euro 5.5 karşılamayan motorları.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Hay euro5 plusunuz batsın emi..
    acilen satmaları falan gerekmiyor firmaların motorları. ne dedikoduymuş ya..
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Nasıl yani? Hepsini tescil ettirmesi lazım olacak bayinin. Bu da fiyatlara yansıyacak. Geçen sene 555.000 tl olan KTM duke 790, 407.000 TL ye indi bu mevzudan neden bahsediyorsun arkadaşım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------

Yılbaşı sonrası fiyat artışlarını yine burada karşılaştıralım arkadaşım o zaman. Bakalım aşırı yükselecek mi, yükselmeyecek mi?

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bildirim kadarıyla eski modellerin stogu yeni modellerin stogunun belli bir yüzdesi kadar olması lazım.

eğer bu bilgi dogruysa firmalar o yüzdeyi tutturana kadar biraz daha düşükten satmaya devam edip sonrasında sadece model yılı farkı kadar indirim ile devam edeceklerdir.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Söylediğin şey de doğru değil, bunu doğrulamak için ortaya koyduğun örnek de doğru örnek değil.

Yıl geçişinde motosiklet fiyatlarının artması emisyon kuralları olmadan olmuyor mu? Bu nasıl mantık yürütme şekli? =)

Euro5+ emisyon standartları 1 Ocak 2024'te devreye girdi.
    1 Ocak 2025'ten itibaren Euro5 motosiklet ithali duruyor, satışına bir engel yok. Ekonomi boka sardığı için bir an önce stokları eritmeye çalışıyorlar, bir takvimi yok bunun.
    espresso bunu beğendi.

sampsonte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CFMOTO 250SR, HONDA Dio
    euro 5 motorları önümüzdeki 2 sene boyunca daha satabilirler ama sanırım plakalı halde basmaları gerekiyor ama sonuçta ellerinde kalmıyor bu indirimlerin euro 5 ile alakası yok

cfmotolar şuan çok ucuz 2025 başında 158den min 180 olur diye düşünüyorum
    benelli trk 702x 298bin tlydi bu ay başı
    2. el 0a yakın tiger 900 monster 937 çok uygun şuan

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    hornet almayı düşünen varsa sıfır ayarında hornetim satılıktır, üzerinde olması gereken tüm ekstralar mevcut.

Motosikleti
    Kymco AK550
    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Söylediğin şey de doğru değil, bunu doğrulamak için ortaya koyduğun örnek de doğru örnek değil.

Yıl geçişinde motosiklet fiyatlarının artması emisyon kuralları olmadan olmuyor mu? Bu nasıl mantık yürütme şekli? =)

Euro5+ emisyon standartları 1 Ocak 2024'te devreye girdi.
    1 Ocak 2025'ten itibaren Euro5 motosiklet ithali duruyor, satışına bir engel yok. Ekonomi boka sardığı için bir an önce stokları eritmeye çalışıyorlar, bir takvimi yok bunun.
    hocam sert girmişsin ama senin verdiğin bilgi de doğru değil. 2025 itibarıyla son iki yılın satış adedinin %10'u kadar euro 5 motor satabilecekler. yani satış kısıtlaması bu sene başlıyor. kalanları da plakalı satacaklar mecbur.
    arndiol, cem_hakan ve maktama bunu beğendiler.

Motosikleti
    Ben de bu şekilde biliyorum.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Alıntı freasy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam sert girmişsin ama senin verdiğin bilgi de doğru değil. 2025 itibarıyla son iki yılın satış adedinin %10'u kadar euro 5 motor satabilecekler. yani satış kısıtlaması bu sene başlıyor. kalanları da plakalı satacaklar mecbur.
    Sert girmek değil de biraz sıkıldım artık bu konudan

Son iki yılın %10'u veya son yılın %30'u vb bunun gibi kotaları da defalarca yazdık forumda. Konu şu, 30 gün sonra Euro5 motor satışı yasaklanacak mı? Hayır.

Plakalı satma durumu halen bir kanıtını en azından benim göremediğim ve bizim devletin kendi işiyle alakalı bir konu, euro 6-7-8 ile bir ilgisi yok eğer böyle bir şey var ise. Sapla saman oluyor.
    youtube.com/@bisuruyorum

Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    hiç bir model marka umrumda değil yamaha dışında.adamlar 1 tl indirim yapmadılar heralde ötvlerini ödeyip biz yinede satarız diyorlar.son süpriz indirimi yamahadan bekliyorum mt10 tracer900 serisi mt07 tracer700 xsr700 tenere700 vs adamların euro 5.5 motoru yok şöyle bir 600e mt10 satsalar güzel olurdu aslında
    tarihin en ucuz motosiklet fiyatlandırması olan bir yıldan geçiyoruz.motosikletler evet çooook ucuz fantezi modeller ancak opel corsa clio parasına denk geliyor.alan alsın hiç bakmasın ama kullanıcaksa alsın al sat yapıcaksanız 1 bardak su içersiniz üzerine
    bu arada bayilerde hornet yok artık yeni kasa gelicek sen yinede sor ama zor.al satcılar dan alabilirsin uyguna satıyorlar mecbur olarak
    cem_hakan bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)