Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial sfc 50 motor vitesi zor atması

REKLAM ALANI

MONDİAL SFC 50 motorum bazen vitesi çok zor atıyor 1 den 2 ye bile zor atıyor bazen ışıkta falan 2-3 kez başıma geldi sorun neyde olabilir bakımlarını yaptırıyorum ve yağını da 1 hafta önce değiştirdim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    2 Seçenek var biri kavrama ayarı biri zincir ayarı, bunlar tam doğru ayarda değilse problem burdan kaynaklanabilir.

Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 Seçenek var biri kavrama ayarı biri zincir ayarı, bunlar tam doğru ayarda değilse problem burdan kaynaklanabilir.
    Genel olarak kısa zincir mesafesi olan motosikletlerde böyle oluyor diye biliyorum (Cup motosikletlerle pek aram yok) ama bloğun yanında bitane civatayı anahtarla tutup bir yandan da tornavidayla ayar yaparak düzeltebiliyorsun diye biliyorum. Youtube'da araştırarak daha detaylı bakmak daha iyi olur bu iş için.

Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Alıntı uurrdmrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Genel olarak kısa zincir mesafesi olan motosikletlerde böyle oluyor diye biliyorum (Cup motosikletlerle pek aram yok) ama bloğun yanında bitane civatayı anahtarla tutup bir yandan da tornavidayla ayar yaparak düzeltebiliyorsun diye biliyorum. Youtube'da araştırarak daha detaylı bakmak daha iyi olur bu iş için.
    Doğrudur o ayarda saat yönünün tersine sıkılır ve ilk sıkı geldiği yerde bırakılıp somun sıkılıp ayar tamamlanır. Cup modellerinin basitliğide bir ayrı güzel.
    uurrdmrr bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)