Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

NC 750X ama Kaç Model 2014 - 2015 - 2016 ?

REKLAM ALANI

s.a.

210 - 240 bin bandında bütçem var. 2016 almak istesemde fiyatlar 260 bin e doğru gidiyor.
    2014 eski kasa, 2015 te ufak tefek iyileştirme ve vites göstergesi var sanırım ama 2016 da bagaj hacmi ve güç artmış durumda.

Zorlanmamak için 2014 - 2015 almak istiyorum ama 2016 daki bagaj büyümesi, tasarımı ve az da olsa güç artışı önemli şeyler.

bu model yılındaki motorları kullanıp, "yok abicim çok farketmiyor" diyebilecek var mı yahut "2016 ya o para kesinlikle değer, zorla bütçeni" diye tavsiye verebilecek var mı ?

teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    haluk23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF250 Rally-Wave 110i-Crypton S-CB125F-Monkey
    Merhaba.

Birisi 2014 ve diğeri de 2016 makyajlı kasa olmak üzere 2 adet NC750X motor sahibi oldum.

2014 modelin soba borusu egzozundan sonra 2016 modelin egzozu gözüme çok iyi gelmişti.

Eskisinin sade ekranından sonra yenideki renkli ve (yanılmıyorsam) daha fazla bilgi içeren ekran da güzeldi.

Vites göstergesi hem 2014 hem de 2016 modelde mevcuttu.

2016 modeldeki makyajlama operasyonu ile arka stop led olmuştu.

Ama yanlış hatırlamıyorsam süspansiyonda, ön farda, motor gücünd ve güvenlik donanımında bir değişiklik yoktu.

Ben olsam sırf egzoz için bile 2016 üstü almaya çalışırdım.

Ya da ortalığı karıştırayım biraz, biraz daha kaliteli süspansiyon kullanılan 2018 ve üstü NC almaya çalışırdım gerekirse biraz daha bekleyerek veya sağa sola TL bazında borçlanarak.

Böylece gündüzleri çok silik olsa da geceleri avantajlı olan ön led far ve (galiba) çekiş kontrol sistemi de mevcut bir motorum olmuş olurdu.

Ne zamandır NC ile ilgili yazmıyordum.

Yazdıklarımın büyük oranda doğru olduğunu tahmin ediyorum ama özellikle donanım konusunda NC'ye daha hakim arkadaşlar daha net bilgi vereceklerdir.

Kolay gelsin.
    maksoy34 bunu beğendi.
    Paran varsa Japon, yoksa alman.
    A wise man once told his wife . . . nothing because he was a wise man.
    If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)