Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet Tavsiye

REKLAM ALANI

Selamlar herkese, 150 bin tl max bütçem var 2012 model KTM Duke 200 kullanıcısıyım sürekli sorunlarıyla uğraşmaktan bıktım motora her bindiğimde ayrı bişeyi arızalanıyor. Sırf yağını suyunu koyup gezmek için scootera dönesim var. Bana yol gösterirseniz çok sevinirim. Vitesli veya scooter önerilerine açığım modelli ve düşük km tavsiyeler tercih sebebidir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sürekli aynı öneriyi yapıyorum ama ülke bütçesi belli.

5 yıldır ns200 'e biniyorum. 1 kere su borusu çatladı 50 lira ona verdim 1 kere de tps arıza verdi acıp temizleyip kapattım düzeldi.

açıkçası iyisine denk gelirsen üzmez.
    dundanbiri, OsaK, TIGERSHARK ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster

5 yıldır ns200 'e biniyorum. 1 kere su borusu çatladı 50 lira ona verdim 1 kere de tps arıza verdi acıp temizleyip kapattım düzeldi.

NS'lerin eski modellerinde şansa bağlı elektrik tesisatı arıza verebiliyor onun dışında motor bloğu sağlam. Civata kontrolü ve yağını suyunu katıp binmek için iyi bir motosiklet . Tabi scooter istiyorsan PCX piyasası hızlı , gidişi yeterli ve TCS , ön ABS arka disk olduğu için o da iyi bir seçenek
    dundanbiri bunu beğendi.

Alıntı uurrdmrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    NS'lerin eski modellerinde şansa bağlı elektrik tesisatı arıza verebiliyor onun dışında motor bloğu sağlam. Civata kontrolü ve yağını suyunu katıp binmek için iyi bir motosiklet . Tabi scooter istiyorsan PCX piyasası hızlı , gidişi yeterli ve TCS , ön ABS arka disk olduğu için o da iyi bir seçenek
    çok üzülenlerde var, açıkçası ben çin / hint modelleri sıfır almak yerine düşük km alarak problemleri halledilmiş şekilde binmeyi tercih ediyorum.

benim ns200 2016 model, civata gevşemesi bile yapmadı hiç.

ama kimisi var illallah etmiş durumda.

yine de f/p kesinlikle.
    TIGERSHARK bunu beğendi.
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

çok üzülenlerde var, açıkçası ben çin / hint modelleri sıfır almak yerine düşük km alarak problemleri halledilmiş şekilde binmeyi tercih ediyorum.

benim ns200 2016 model, civata gevşemesi bile yapmadı hiç.

ama kimisi var illallah etmiş durumda.

yine de f/p kesinlikle.
    Kesinlikle F/P bir motosiklet , Drift L almıştım işe gidip gelmek için kampanyalardan dolayı 2. el piyasası çok ölü oluyor 4-5bin KMdeki motosikletlerin ne çıktığı belli oluyor zaten o zamana kadar , montaj hataları vs. onlar düzeltilmiş oluyor.

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kim ne derse desin şu an piyasanın Reşat altını olabilecek motorlarından
    Dört Silindirin Gücü Adınaaaa ......!

Alıntı TIGERSHARK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kim ne derse desin şu an piyasanın Reşat altını olabilecek motorlarından
    orası öyle ama artık onunla da vedalaşma vakti geldi.
    bajajdan devam tabi
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

Motosikleti
    Dominar 400 UG - Hero xPulse
    2-3 yaşında düşük km (<5000km) bir ns200 düşünebilirsiniz. Satın almadan önce Bajaj'ın iyi bir yetkili servisine gösterirsiniz, bir sorun yoksa uzun yıllar binersiniz sorunsuz.

Diğer bir seçenek de Honda CBF 125F düşünebilirsiniz sıfır ya da çok az kullanılmış ikinci el. Fiyatı uygun ve gücü yeterli. Evladiyelik bir motor olduğunu söylemiyorum bile.

Eğer ABSli ve donanımlı, biraz da güçlü bir motor isterseniz TVS apache RTR200 tavsiye ederim. Su bile yok, tek masrafı yağ ve filtre.
    İkinci el fiyatları oldukça düşük, Eğer sorunları giderilmiş birine denk gelirseniz ömürlük ve kesinlikle çok eğlenceli bir motor. Ben şahsen bu sınıftaki bir motorda her zaman sıfır tercih ederim.

Yok Eğer maceraya hiç girmeyeceğim, risk sıfır olsun, güç-hız-ABS falan önemli değil sadece kafam rahat olsun derseniz Honda cb125f diyorum.

Alıntı reo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğer ABSli ve donanımlı, biraz da güçlü bir motor isterseniz TVS apache RTR200 tavsiye ederim. Su bile yok, tek masrafı yağ ve filtre.
    İkinci el fiyatları oldukça düşük, Eğer sorunları giderilmiş birine denk gelirseniz ömürlük ve kesinlikle çok eğlenceli bir motor. Ben şahsen bu sınıftaki bir motorda her zaman sıfır tercih ederim.

Yok Eğer maceraya hiç girmeyeceğim, risk sıfır olsun, güç-hız-ABS falan önemli değil sadece kafam rahat olsun derseniz Honda cb125f diyorum.
    TVS RTR200'de güzel bir seçenek ama tur veya 150-200km üzerinde sıkıntı yapabilir, şehir içi daha iyi olur ama sıvı soğutmalıda daha uzun sürüyor ısınması. Daha dün arkadaşım aldı bayiden sıfır ama grenajların 3-4 parçasında çizikler vardı o yüzden sonraki ay gel değiştirelim dediler . Buraya yazarım bir sıkıntı çıkarsa
    BaranOzkan bunu beğendi.

Motosikleti
    BAJAJ PULSAR N 250
    geçmiş olsun

Royal Enfield Hunter 350 veriyor 150 Bin Tlye. Bakılabilir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)