motorun altından atan duman
Reklamlar
-
merhaba konuyu nasıl üstlere taşıyabilceğimi bilmediğimden tekrardan paylaşıyorum kusura bakmayın.
merhaba, öncelikle rx9 motorum var, cg cup tarzı bir motor. geçen gün karbüratör ve sibob ayarı yaptırmak için sanayiye gittim egzoz yerinden çıktığı için egzozu da şaseye bağlayan vidayı biraz gevşetip yerine taktı usta. o vidayı geri sıkmayı unutmuşlar. motoru iki ayaktan alınca da o iki ayak biraz daha yukarı girmiş. bu şekilde 2 km yol geldikten sonra fark ettim. ertesi günde motorun altından duman çıkmaya başladı ayak marşı bastığımda özellikle fena bir duman atıyor. motorun en alt orta kısmından geliyor gaz açtıkça ve çalıştırmaya çalışırken duman atıyor. sizce sorun ne olabilir. çift ayak o araya girdiği için ve bi süre öyle gittiğim için herhangi bir parça veya kablo zarar görmüş olabilir mi?[COLOR="Silver"]
https://ibb.co/6b6bPcK
tam olarak fotoğrafta çizdiğim yerden çizdiğim şekilde duman atıyor
Reklamlar
-
Gelen duman ne renk? Ya motor zengin karışımda siyah duman atıyor olabilir. Bizlere o kısmın detaylı fotoğrafını veya videosunu atarsanız nokta atışı yapmaya çalışırız.
-
siyah veya mavi duman atmıyor bildiğimiz beyaz duman. yanık kokusu gibi ama yanmış yağ değil gibi. özellikle ayak marşı basarak çalıştırırken çok atıyor. 1-2 saatte detaylı fotoğrafını çekip atıcağım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)