duke250 ve cb250r,
duke390 ve cb500f,
790 ve hornet
secenekleri arasinda kalsaniz hangisini alirsiniz?
KTM iyi bir markadır. Her şeyde olduğu gibi seveni de var, sevmeyeni de...
Aksesuar olarak en zengin yelpazeye sahip bir markaydı. Batarsa üzülürüm
Duke 250
Kararsız
790
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:25 ----------
Moto2, Moto3 ve RedBull Rookies Cup'tan resmi olarak desteklerini çekiyorlar.
Yeniden yapılandırma sonuçlanana kadar motosporları bölümleri kurbanlık koyun gibi bekliyor bakalım ne yapacaklar.
bugüne kadar katılıp kazanamadıkları tek yer MotoGP oldu, musluğun kısılacağı zaman da müthiş denk gelmiş oldu. Acosta'nın kariyerini piç etmeseler bari.
youtube.com/@bisuruyorum
Sosyal medyayı telefondan sildiğimden beri haberlere takılıyorum. Sosyal medyadan bir farkı yok. Hep bir algı, şu aralar nedense hep Almanya'daki batan, iflas eden şirket haberleri kaynıyor. Almanya'yı kötülemek için bütün gazeticeler ağız birliği etmiş. Ktm konkordato ilan etmiş, iflasını istememiş. İkisi farklı şeyler. Hükümet'in batmasına göz yumacağını sanmıyorum.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
Ben sosyal medyayı bilindik haber kaynaklarından daha güvenilir buluyorum. Sosyal medyada birşey yalan yada yanlışsa en azından bu durumu belirtir bir yorum karşı görüş de olur. Haber kaynaklarında oda yok ki KTM nin bu durumu kaç senedir konuşuluyor. Bazılarıda dikkat çekmek için KTM sahipleri yandı, firma battı alacaklılar müşterilerin motorlarına haciz koyacakmış bile yazabilir.
Bu tip kallavi markalara bir şey olmaz ama kötü algıdan kaynaklı distribütör fiyat indirimine ya da hayvani kampanyalara girerse avantajlı fiyatlardan Ktm almak akıllıca olur.
Dünyada çok dalga geçiyorlar ama...
https://www.instagram.com/reel/DBQi2..._web_copy_link
koca firma niye batsın? gider biri satın alır, yapılandırır. Pazarı hazır, her şeyi hazır bir marka. Finansal olarak kötüdür gider CF Moto vs çöker son kullanıcıyı ilgilendiren şeyler değil bence
uma mondial satın alırmış şimdi
ktm elindeki agusta yı satışa cıkarıyomuş galiba.
noldu lan ktm, ready to race noldu yavrım ?
sen dünyanım en çirkin en ucube motorlarını yap,
üstüne silindir fırlasın, krank kırılsın, yağ damlatsın,
üstüne motorların çok madahmış gibi japonlardan pahalı olsun.
eeee olm kim napsın seni ?
satış olmazsa çarklar nasıl dönecek ?
sizlere avrupa daki satış rakamlarını hep verdim, üst sıraları gectim orta sıralarda bile ktm, aprilia vs yok.
avrupalı acımaz hangisi iyiyse onu alır.
hep anlattık bunları ama bazıları anlamak istemedi.
neyse, gecmiş olsun.ders alıp adam gibi güvenilir makinalar yapmanız dileğiyle..
ooo sodurlu naber ya ?
burda ceo o ya soru mu sormuşum ?
ben azıcık dalga gecerek ktm nin neden yan bastığını kendimce acıkladım sadece.
adamlar tam duke990 dan para kazanacaktı, honda adisi hornet 1000 i cıkardı.
ulan honda, hiç sans tanımıyorsun ne kadar acımasız adamlarsınız dafsgsf
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)