Yine değiştirmişler. Artık kargo dahil fiyatı 30 euro yu geçmeyecekmiş
https://www.sozcu.com.tr/yurt-disind...enecek-p108116
Yine değiştirmişler. Artık kargo dahil fiyatı 30 euro yu geçmeyecekmiş
https://www.sozcu.com.tr/yurt-disind...enecek-p108116
yani devletimiz kısaca diyor ki havada karada... uçanı kaçanı...
30 euro altına motosiklet ekipmanı olsa getirelim de o da yok :Ddd
Yeni konu açacağımıza, mevcut ve oldukça bilgi paylaşılan bir konudan devam etsek daha iyi olmaz mı? Her yeni durum için yeni konu açarsak, ortak verilere nasıl ulaşacağız?
Neyse yahu, ben de laf söylüyorum...
yurtdışından alışveriş rehberi konusuu kast ediyorsan acılan konunun 8. sayfasından sonra olan bir paylaşımı görme oranı %20'yi geçmez.
yeni durum yeni konu her zaman iyidir. =)
Başlığı görünce Kolombiya yı kast ediyorsunuz sandım bir ara.
Yıllardır din siyaseti güdenler zaten dötlek ve bu ülkenin Pkk sempatizanlarıyla beraber en aşağılık, en pislik tabakası. Ben esas başkanları "Apo mecliste kürsüye çıksın" diyen Mhp kökenlileri ve Ülkücülerin görüşlerini merak ediyorum. Ne yapacaksınız? Boş bulduğunuz duvarlara "CcC" yazmaya devam mı?
Geçenlerde aşağı yukarı 600 700 tl lik bir sepet yaptım.Ö deme noktasına geldim "Ö" dedim geri çıktım.
+ Vergiler
+ Ulaştırma Bedeli
Toplam 1.300 gibi bir rakam çıktı. Bu ne len dedim. Aynı ürün Türkiye'de aynı hesaba geliyor.
Yerli malları destekleme vakfı adı altında ambargo koyuyoruz.
Küfür dilin cilasıdır, de hade buyrun soğumasın.
ne alakası var hocam; bir konunun 8. sayfasında yazan bir yazı ile yeni acılan konunun görülme oranı aynı mı allah aşkına.
dediğin konuda birşey bakacak olsam ilk sayfasını okurum manyak gibi her sayfasına bakmam.
ha sen tüm konuları baştan sona okuyorsan o ayrı; yeni mesaj geldi diye her konuyu okumuyorum.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Aynı...
İster yeni konunun ilk mesajı olsun, isterse 10 yıllık konunun son mesajı olsun, "Yeni Mesajlar" kısmına tıkladığınızda okuma olasılığınız aynıdır...
Ayrıca forumda o kadar gereksiz, ilgisiz, anlamsız konular açılıyor ki, sizin yeni dediğiniz konu 3 güne kalmadan eskimiş oluyor. Ne yapacağız, forumu iyice konu çöplüğüne mi dönüştüreceğiz?
Herkesten tabii ki benimki kadar akademik hassasiyet beklemek haksızlık olur, ama benim gördüğüm, insanların forumları bilgi kaynağı olarak değil, sadece kendi sorularına yanıt aradıkları bir mecra olarak görmeleri. Tabii ki öznel veya güncel sorularına herkes yanıt arayacak ama arkadaş yanıtı defalarca verilmiş bir mesele için yüzlerce başlık açmanın bir anlamı var mı? Forumda azıcık arama yapınca klavye elinize mi yapışıyor?
Biz genel olarak okumayı ve araştırmayı sevmeyen, doğrusunu teyit etmekle uğraşmayan, aklına estiğince hareket eden, günlük yaşayan, plan ve programları pek sevmeyen, istikrarsız, kuralsız, plansız bir toplum olduğumuz için, bu durumun forumlarımıza da yansıması şaşırtıcı değil tabii ki. Ama bu kadar basit bir meselede bile dirençle karşılaşıyor olmak enteresan...
Neyse, siz istediğiniz konuyu istediğiniz sayfadan okuyabilirsiniz...
genel olarak konularda bilirkişilik yapıyorsunuz, yaptıgınız akademik hassasiyet değil bence.
Okunma oranı aynı da değil. 8 Sayfa konusulmuş bir konuda yeni mesaj geldiğinde sizin kadar boş vaktim yok "aha yeni mesaj gelmiş bir konu hemen okumalıyım" demem. ayrıca siz sadece sadece forum üyesi olup konu takip edenlere göre yorum yapıyorsunuz. Forumda aktif olmayan birisi ya da üye olmayan birileri de var sonucta.
Mesela ben siz yazana kadar o konuya bu bilgiyi paylaştıgınızı bilmiyordum; bu değişikkliği bu konuda ögrendim cünkü her yeni mesajı okuyacak kadar delirmedim =) . demek ki neymiş aynı oranda görülmüyormuş. ben görmedim.
Bilirkişilik yapmıyorum, bilgim veya fikrim olan meselede mümkün olduğunca doğru bilgiyi en güvenilir kaynaklarla vermeye çalışıyorum. Örneğin bu konuda referans olarak verilen "Sözcü Gazetesi"nin haberi benim için bir anlam ifade etmiyor. Hemen resmi gazeteden bu bilgiyi teyit ederek, o kaynağı da veriyorum ki, okuyanlar veya sonradan bu konulara denk gelenler, bilgiyi en doğru yerden okusunlar...
Ben sizin tersinize, "Yeni Mesajlara" göz gezdirerek, ilgim ve bilgim olan konularda yorum yapıyorum. Burada da konunun eski veya yeni olduğu ile değil, konunun içeriği ile ilgileniyorum. Ve evet, gerçekten kaliteli bir konu ise, isterse 10 yıllık olsun baştan okuyabiliyorum. Bunu yapmak için forumda aktif/pasif olmanın hiç bir farkı yok. Forumda her gün zaman geçirseniz de, 1 yıl sonra ilk kez giriş yapmış olsanız da, "yeni mesajları" görme olasılığınız aynı. Bunu hala söylüyor olmak da üzücü açıkçası...
Bu tamamen bilgiye ulaşma hassasiyeti ile ilgili bir durum. Bugüne kadar yazdıklarınızı baz alarak, sizden bunu beklemem oldukça büyük haksızlık tabii..
Neyse, uzatmayacağım. Bildiğin gibi yap sen...
farkındaysanız bu eleman heryerde "ben süperim siz ne anlarsınız" a getiren mesajlar atıyor.
"Bugüne kadar yazdıklarınızı baz alarak, sizden bunu beklemem oldukça büyük haksızlık tabii.." tarzı cümle kuracak saygısız egolu bir karaktersin.
tek becerebildiğin kelimeyi direk söylemeye karakterin yetmediği için üstü kapalı insan aşağılıyorsun.
senin gibileri çok gördük bu forumda, sosyal hayatta.
haddini bil, kelimelerini düzgün seç. 3tür aynı tarz aşagılamaya calısıyorsun, yerini bil. terbiyesiz.
sana da son mesajımdır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)