Yurt dışından mal getirtecek arkadaşlar dikkat etsin
Reklamlar
-
Kavga etmek için bir konu açın bence... İki yerde olmuyor, bir oraya bakıyorum bir buraya... Çekirdeğin kabukları gezerken dökülüyor.
Bu arada arndiol'a katılıyorum ben. Bir konu açılmış, 2. sayfadan sonra mevzu başka yere gitmiş. Bir süre sonra o konu başlığı ile içeriğin alakası olmuyor. Birde nedir yani yeni konu açılınca arazi mi daralıyor ? Eskiyi restore etmek ile uğraşacağız. Herkes "bilgi" edinmek yada paylaşmak için forum takip etmiyor. Eğlencesine, muhabbetine gelen de bir sürü insan var.
Reklamlar
-
sodurlu88 adlı üyeden alıntı
Bu arada arndiol'a katılıyorum ben. Bir konu açılmış, 2. sayfadan sonra mevzu başka yere gitmiş. Bir süre sonra o konu başlığı ile içeriğin alakası olmuyor.
E işte onu diyoruz ya...bak burada değil 2. sayfa, birinci sayfanın ortasından itibaren konu şirazesinden çıkmış. Bu konu kadük oldu diye, şimdi yenisi mi açalım?
Bahsettiğim bu değil. Bazı konular gerçekten tartışma, polemik, kavgaya fırsat vermeden gayet güzel bir içerikle devam etmiş/edebiliyor. Bu konuları hangi tarihte açıldığından bağımsız, kaç sayfa olduğunu umursamadan yaşatalım diyorum. Sadece alışveriş meselesi değil; buna benzer zamandan bağımsız, herkesin kendince bir şeyler bulacağı, bir şeyler öğreneceği, bir şeyler katacağı konular olsun. Bir konu bütünlüğü, bir bilgi birikimi olsun; adeta sanal bir kütüphane görevi görsün istiyorum. Bu topraklarda olacak iş değil ama, istiyorum işte...
Tabii bunları doğaçlama olarak bu konu altında dile getirmek zorunda kaldım. Yoksa verdiğin linkten de devam edebilirdik. Amaç bu değildi ama yine de belki bir farkındalık olur diye uzattım. Farkındayım, kimsenin pek umurunda değil zaten. İnsanlar tartışma/kavga/polemik seviyor. Kimi çay çekirdek, kimi kajun tercih ediyor Ben biraz da kendime yazıyorum. Günlük gibi, içimi döküyorum diye düşün. Yoksa verdiğin 10 yıllık konuda da aynı kaygılardan bahsedilmiş. Aradan geçen sürede yazanlar değişmiş, yazılanlar baki kalmış...Bu da öyle forumun derinliklerinde kaybolacak işte.
Belki bir 10 yıl sonra, senin gibi salatalığa tuzla koşan biri çıkacak, bu konunun linkini verip, "bak yazılmışı var diyecek" Kim bilir...?
-
Punctum adlı üyeden alıntı
E işte onu diyoruz ya...bak burada değil 2. sayfa, birinci sayfanın ortasından itibaren konu şirazesinden çıkmış. Bu konu kadük oldu diye, şimdi yenisi mi açalım?
Evet.
Punctum adlı üyeden alıntı
Belki bir 10 yıl sonra, senin gibi salatalığa tuzla koşan biri çıkacak, bu konunun linkini verip, "bak yazılmışı var diyecek"
Kim bilir...?
Ben.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)