Aynı renk boya yada oje ile rutus yapabilirsin , pamuk yada süngeri hafifçe dokundurarak denersen temiz iş olur fırça gibi iz bırakmaz..
Banada bir arkadaş sizin dediğinize benzer dedi, ilk önce bölgeyi temizle dedi pasta sür dedi sonra pastadan sonra tekrar temizle boyayı fırçayla sürüp hemen ayakkabı süngeriyle yumuşak olanlardan, onunla bölgeye dağıt dedi, bu şekilde olurmu yani? Temiz birşekilde halletmek istiyorum,normalde başka biryere öncesen fırçayla sürdüğümde çok kötü görünüyordu pürüzlü kalıyor belli oluyor, zımpara falan kullanmaya gerek varmı
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------
Evde önceden bastırdığım mat bir boya var parlak diye bastırdım ama kuruyunca mat oluyor
resimdeki çiziğe o boyayı nasıl sürsem doğru olur? kabarcıklar ve prüz olmaması için sünger daha
mantıklı geliyor,pamuğu dümdüz şekilde ayarlayamam çünkü, ayakkabı süngeriyle hafifçe yapsam?
çizik için daha iyi fikirleri olan varsa tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------
Yardımcı olabilecek arkadaşlar ??
Bugün yanlışlıkla lokma anahtarı çevirirken alanın darlığından anahtarı sürttüm ve çizildi görüldüğü üzere en kolay pratik nasıl kapatabilirim? Kimisi ayakkabı süngeriyle boyayı sür dedi? Aşama aşama nasıl ilerleyeceğim?[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------
Kimse yokmu yardımcı olacak?
Hocam orijinal parça ile değiştir muayeneden geçmez perte bile çıkarabilirler ciddi söylüyorum.
Benim arkadaşın başına geldi uygulamada çekiciye yükleyip götürdüler. Araya girdik yapmayın etmeyin dedik ama nafile..
Ellemeyin kalsın ne olcak o kadardan , nazarlık olsun. İstediğiniz kadar uğraşın orayı zımparalayıp boyamadan sıfır görünüm elde edemezsiniz, belli olmasın derseniz rötuş. Takıntılısınız belli fakat emin olun bir önemi yok minnacık çiziğin.
hocam motor inecek yoksa bu çizik kapanmaz
dert etmeyin nazar olaraak bile sayılmayacak bir çizik
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)