Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

motosikletin altından gelen duman

REKLAM ALANI

merhaba, öncelikle rx9 motorum var, cg cup tarzı bir motor. geçen gün karbüratör ve sibob ayarı yaptırmak için sanayiye gittim egzoz yerinden çıktığı için egzozu da şaseye bağlayan vidayı biraz gevşetip yerine taktı usta. o vidayı geri sıkmayı unutmuşlar. motoru iki ayaktan alınca da o iki ayak biraz daha yukarı girmiş. bu şekilde 2 km yol geldikten sonra fark ettim. ertesi günde motorun altından duman çıkmaya başladı ayak marşı bastığımda özellikle fena bir duman atıyor. motorun en alt orta kısmından geliyor gaz açtıkça ve çalıştırmaya çalışırken duman atıyor. sizce sorun ne olabilir. çift ayak o araya girdiği için ve bi süre öyle gittiğim için herhangi bir parça veya kablo zarar görmüş olabilir mi?[COLOR="Silver"]

https://ibb.co/6b6bPcK

tam olarak fotoğrafta çizdiğim yerden çizdiğim şekilde duman atıyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Egzoz bilyası dağılmış.

duman egzozdan gelmiyor ama eminmisiniz? kuba yazısı yazan motor olan yerin altında ufak bi açıklık var ordan geliyor

Alıntı vtrnnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    duman egzozdan gelmiyor ama eminmisiniz? kuba yazısı yazan motor olan yerin altında ufak bi açıklık var ordan geliyor
    egzoz bilyası sanayideki yeni başlayan çırağın dükkan dükkan gezme sebebidir , öyle bir parça yok çırak tüm esnafla tanışsın diye gezip durur :D. Neden duman çıktığını bilmiyorum aklında soru işareti kalmasın diye "egzoz bilyası" diye aratmakla uğraşma diye.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)