Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Scooter tavsiye

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Dominar 250D
    Herkese iyi forumlar, arkadaşım motora başlamak istiyor trafik tecrübesi de olmadığı için scooter ile başlamasını düşünüyoruz bugün hatta rks freccia 150 alacaktık ama motor daha sıfırken çalışmadı soğuduk almadık. peşin fiyatına taksit motorlar daha cazip ama ihtiyaç kredisi çekip başka motorlarda düşünebiliriz 120-150 arası sizin tavsiyeleriniz çok önemli. Ekipman harici bütçemiz bu, ekipman alındı.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı AKS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese iyi forumlar, arkadaşım motora başlamak istiyor trafik tecrübesi de olmadığı için scooter ile başlamasını düşünüyoruz bugün hatta rks freccia 150 alacaktık ama motor daha sıfırken çalışmadı soğuduk almadık. peşin fiyatına taksit motorlar daha cazip ama ihtiyaç kredisi çekip başka motorlarda düşünebiliriz 120-150 arası sizin tavsiyeleriniz çok önemli. Ekipman harici bütçemiz bu, ekipman alındı.
    120-150 Bandına çıkabilirse PCX almasını öneririm nardo gri için sıra beklemesi daha iyi olur günlük kullanıcılar nardo gri alıyor kuryeler ne denk gelirse uygun fiyattan alıyor . Kredi kartına taksit imkanı var tabi kredi çekicek olursa 4-5bin kmde sahibindende daha ucuza var . TCS ve ön ABS'si var .
    AKS bunu beğendi.

Motosikleti
    Dominar 250D
    PCX'lerde peşin fiyatına taksit var mı 155 bine 12 ay taksit olursa düşünmeden alınır diye düşünüyorum ama japonlarda bu kampanyalar yok maalesef. Öncelik peşin fiyatına taksit veya 12 taksitte çok fark olmayan motorlara bakmak. Suzukinin var ama çok içime sinmedi burgman serisi

PCX'lerde peşin fiyatına taksit var mı 155 bine 12 ay taksit olursa düşünmeden alınır diye düşünüyorum ama japonlarda bu kampanyalar yok maalesef. Öncelik peşin fiyatına taksit veya 12 taksitte çok fark olmayan motorlara bakmak. Suzukinin var ama çok içime sinmedi burgman serisi
    Oturduğum yerde Japon'lara 12 ay vade farksız taksit devam ediyor , aynı şey PCX içinde geçerli 1-2 haftadır arayıp duruyorlar beni şuanlık aramaları durdu tabi ama 1 yıl önce PCX için sıraya yazılmıştım 1,5 ay bekledim sıra gelmeyince vazgeçtim :D https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-hasan-tos-motors-tan-honda-pcx-125-8-taksit-kampanyasi-arayin-1207705171/detay bulabildiğim en yüksek taksit imkanı bu ilanda var . https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-efe-motor-s-honda-pcx-125-world-maximum-kart-ozel-kampanya-1208674931/detay kartınıza göre seçim yaparak 80-100bin vade farksız taksit 50-70bin peşinat vererek alabiliyor.
    AKS bunu beğendi.

Motosikleti
    Dominar 250D
    Ankarada yok sanırım baktığımda bulamadım :(

erensel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tavsiyelerim sırasıyla;

Honda PCX ( Bütçenizin bir miktar üstü ama bir kısmı peşin gerisi taksit oluyor)
    SYM Symphony ST 200 ( 170CC Bütçenize uygun ve 12 taksit yapıyorlar)
    Suzuki Burgman Street 125 (Bütçenize uygun ve 12 taksit yapılıyor. Ancak güç bakımından diğerlerine oranla bir tık düşük)
    AKS bunu beğendi.

Alıntı erensel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tavsiyelerim sırasıyla;

Honda PCX ( Bütçenizin bir miktar üstü ama bir kısmı peşin gerisi taksit oluyor)
    Suzuki Burgman Street 125 (Bütçenize uygun ve 12 taksit yapılıyor. Ancak güç bakımından diğerlerine oranla bir tık düşük)
    Burgman'a içi ısınamadığını belirttiği için arkadaş önermedim SYM'de iyi bir tercih
    AKS bunu beğendi.

Motosikleti
    Dominar 250D
    Alıntı erensel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tavsiyelerim sırasıyla;

Alıntı uurrdmrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burgman'a içi ısınamadığını belirttiği için arkadaş önermedim SYM'de iyi bir tercih

Arkadaşım kurye gibi görünmek istemiyorum scooter'da dediği içidne dio ve activadan mesela uzak kalıyoruz. Ben de istiyorum ilk motoru sorunlarla uğraşıp soğumasın kafası rahat binsin motoru öğrensin zevk alsın istiyorum. Bugün yaşanan şey bile başlı başına can sıkıcı bir olay bayinin ilgisizliği moturun daha sıfırken çalışmaması kaportaya vurup çalıştırmaya çalışmaları sıfır alacağın motorun gördüğü muameleye bakar mısınız. Rayzr falan baktım scooterlar sanki biraz daha mı seçenek az viteslilere göre pek anlamadım.

Motosikleti
    Kymco AK550
    kuryelik yapmayacaksanız pcx gibi şeylerden uzak durun bence. freccia 150 ben kullandım bir sene. pcx eline su dökemez. sizdeki biraz şanssızlık olmuş ama freccia hem çok kullanılıyor hem de ikinci eli gayet hızlı. ben biraz uyguna koyup iki gün içinde hemen satmıştım. bir tane kötü örnekten dolayı vazgeçip de pcx gibi çağdışı bir motora o kadar para vermeyin bence.
    AKS bunu beğendi.

Alıntı freasy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kuryelik yapmayacaksanız pcx gibi şeylerden uzak durun bence. freccia 150 ben kullandım bir sene. pcx eline su dökemez. sizdeki biraz şanssızlık olmuş ama freccia hem çok kullanılıyor hem de ikinci eli gayet hızlı. ben biraz uyguna koyup iki gün içinde hemen satmıştım. bir tane kötü örnekten dolayı vazgeçip de pcx gibi çağdışı bir motora o kadar para vermeyin bence.
    Japon garantisi unsuru yüzünden herkes fazladan para verip alıyor . Çin'li motosikletlere pek güvenmiyorum şuana kadar 1 tane Çin'li kullandım bir sıkıntı çıkartmadı bana ama hep bir kuşku oluyordu içimde , Freccia150'yi kullanmadım o yüzden pek bir yorumda bulunamam
    AKS bunu beğendi.

Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Hadi ben de çalıştığım yerden cevap vereyim

Kanuni Seha 150...139 bin TL. Peşinatsız, vade farksız kredi kartına 10 taksit. Seha 150, Freccia 150, Beatrix 150 falan hep aynı tornadan çıkan motorlar. Biraz şans, biraz bakımla ilgili. Seha 150'yi 50-60 bin km kullanan kuryeler var. Servis ağı geniş. En önemlisi yedek parça sorunu yok, kuralkan web sayfasından doğrudan satın alabiliyorsunuz ve çok ucuz. Fiyat/donanım/performans olarak iyi yerde. Bir araştırın.

https://www.ekuralkan.com/kanuni-scooter-seha-150
    uurrdmrr ve AKS bunu beğendiler.

Motosikleti
    Dominar 250D
    Alıntı Punctum adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Kanuni Seha 150...139 bin TL. Peşinatsız, vade farksız kredi kartına 10 taksit. Seha 150, Freccia 150, Beatrix 150 falan hep aynı tornadan çıkan motorlar. Biraz şans, biraz bakımla ilgili. Seha 150'yi 50-60 bin km kullanan kuryeler var. Servis ağı geniş. En önemlisi yedek parça sorunu yok, kuralkan web sayfasından doğrudan satın alabiliyorsunuz ve çok ucuz. Fiyat/donanım/performans olarak iyi yerde. Bir araştırın.

Alıntı uurrdmrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Japon garantisi unsuru yüzünden herkes fazladan para verip alıyor . Çin'li motosikletlere pek güvenmiyorum şuana kadar 1 tane Çin'li kullandım bir sıkıntı çıkartmadı bana ama hep bir kuşku oluyordu içimde , Freccia150'yi kullanmadım o yüzden pek bir yorumda bulunamam
    Doğrudur freciia da bir modelde denk gelmiştir ama bir kaç arkadaşını aradı aynı sorun onlarda yaşamış tavsiye veriyor wd40 sık öyle düzeliyor falan şimdi can sıkıcı noktası ora oldu. Japon veya kaliteli marka arayışımızda ilk defa alacak kişinin hevesi kırılmasın diye ben dominar 250 aldım 24 binde arkadaşımdan sorunsuz daha ama eminim hemen bir sorun çıksa çok soğurdum motordan.

Seha 150 içinde 10 taksit olması güzel bir araştırayım kronikleri vb umarım sorun yaratmaz ama çokta ucuz değil gibi hocam :(

Motosikleti
    Kymco AK550
    Alıntı Punctum adlı üyeden alıntı Mesajı göster

seha ilk çıktığında 55 bine satışa çıkmıştı. freccia o dönem 90 bindi. şimdi seha 139, freccia 118. seha geriden gelip tur bindirmiş anlaşılan.
    AKS bunu beğendi.

Motosikleti
    Tracer700
    125 cc de bence en iyisi pcx alabiliyorsan pcx al bak keyfine 2. elide iyidir

Motosikleti
    Kymco Downtown 250i
    Freccia bende 1 sene 7000km kullandım en ufak sorun yaşamadım çok memnun kaldım. Şans faktörü çok önemli. Ihtiyaç kredisi ile motor almanızı onermem çok fazla faizi oluyor. Japon alacaksanız direk bayiden vade farklı taksitlendirin daha az faiz koyar krediden. Çin istemiyorum diyorsanız sym adx veya kymco dink r de opsiyonlar arasında olabilir.

Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Seha 150 içinde 10 taksit olması güzel bir araştırayım kronikleri vb umarım sorun yaratmaz ama çokta ucuz değil gibi hocam :(
    Kronik sorunu yok. Sadece ilk gelen serilerde arka fren hortumunun egzoza değme ihtimali oluyordu ama onu da basit bir plastik kelepçe takarak halletmişler. Parça ve montaj kalitesi tabii ki PCX kadar iyi değil ancak donanım, güç ve güvenlik olarak PCX'ten üstün. Facebook grupları var. Biraz dolanırsanız fikir edinirsiniz zaten.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------

seha ilk çıktığında 55 bine satışa çıkmıştı. freccia o dönem 90 bindi. şimdi seha 139, freccia 118. seha geriden gelip tur bindirmiş anlaşılan.
    Valla bence hangisi ucuz ise o alınır. Sonuçta aynı motorlar. Tabii kullanılacak yerdeki servis bence en önemli etmen. Gerisi tamamen kozmetik farklar. Freccia o sınıfta biraz ağır bir motor. Bunu da dikkate almak gerek.
    AKS bunu beğendi.

Frecciaya bakmışsınız da aslında daha uygun fiyatlı olup daha kaliteli olan reale 125 var. En azından üreticisi belli köklü markanın motoru( qjmotor atr 125). Bunu düşünmezseniz direk pcxe yönelin derim.
    AKS bunu beğendi.

fero. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio
    Ne alırsan al şu an tam scooter alınacak zaman çok güzel indirimler taksitler var.
    AKS bunu beğendi.

Motosikleti
    Dominar 250D
    Bugün Honda bayi ile görüştük 55 bin nakit kalan 100 bini 6 taksit yaparız dediler hoşumuza gitti bugün biraz kredi araştırıp almayı düşündük çok mantıklı geldi. Her rengi de varmış gri düşünüyoruz.

Bugün Honda bayi ile görüştük 55 bin nakit kalan 100 bini 6 taksit yaparız dediler hoşumuza gitti bugün biraz kredi araştırıp almayı düşündük çok mantıklı geldi. Her rengi de varmış gri düşünüyoruz.
    Gri çok güzel , 5bin TL koyuyor diyebilirim üstüne . Hayırlı olsun şimdiden kazasız belasız

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)